Leker du?

Godkväll goingar!

Vad sysslar jag med? Jo, det ska jag tala om, jag gör ingenting. Det är lite skönt för det har varit mycket de senaste dagarna men mycket roliga saker. Vardagarna blir outhärdliga när man gör något med dem. Idag hade jag tänkt att bara åka hem och ligga i soffan typ och vila men camilla kom. I för sig chillade vi tillsammans i soffan några timmar så det var ju inte så jobbigt, fick min vila ändå.

Efter det fick jag dåligt samvete för att jag inte tränat på några dagar så drog ut på en timmes promenad. Rensa tankarna och lyssna på musik, det är bra grejer. Nu laddar jag för helg och det ska bli himla skönt, som vanligt.


japp, ny tröja som jag köpte inne på mq igår för 100 lappen. Mycket värt

Ullis







Ojoj, hinner knappt med mig själv nuförtiden och bloggen är ju halvdöd. Igår kväll åkte jag i alla fall till camilla på kvällen och var med henne och louise. Idag drog tjejerna till Ullared och shopppade järnet. Nej, jag fick inte med mig as mycket hem men en del "bra och ha saker" och lite annat. Så dagen har varit grym.

Nu kom jag nyss hem från mosan jarl. Jag och amanda drog dit vid sju och vi har pratat och myst. Det var mysigt.

Chips möte






Estrella Estrella Estrella. Så här mycket fick vi med oss hem!

Förvandlingen

Jag använder aldrig min jeansjacka och har väl aldrig riktigt gillat den. När jag köpte den var jag hur nöjd som helst för den kändes bra och var billig(300 kr). Men som sagt, aldrig riktigt varit ett fan av den så idag klippte jag av ärmarna.



And I get all tongue tied

Chris Brown – Should've Kissed You




Suttit i solen och lyssnat på chris brown, ätit mellanmål och försökt plugga. Snart ska jag och Amanda iväg och träna lite på gymmet innan vi ska köra en timme spinning. Har inte varit på gymmet på en vecka så det blir riktigt skönt.

27 Mars

Egentligen har det väl inte hänt särskillt mycket i helgen men ändå har jag hunnit med en hel del. Helgen har inte varit lika bra som de två senaste men ändå helt okej, bättre än väntat. Fredagen var kalas, gårkvällen var mysig och idag har jag hunnit med en välbehövlig promenad med mosan jarl.

Planen för ikväll var att kolla på bio men det blev ändrat så istället blir det lite plugg(läs: kolla på serie). Vädret är ju förjäkligt så tycker man förtjänar att inte plugga idag efter allt slit man gjort i helgen.


Detta åt jag igår, ooohmygod, det var så jäkla gott.

Earth hour




Det var earth hour igår och jag och Amanda hade vilda diskussioner med Fredrik och John. Och jag kan ju säga att vi överlevde gårdagen ganska bra ändå, och idag finns ingen ångest och vi ska snart åka igen.

Ångesten är på topp

Orkar inte. Vill inte idag men måste man så måste man. Jag har i alla fall en timme på mig att inte göra någonting. Döma 3 äckliga matcher idag och en av dem i ingared. Ikväll kommer man ju vara nöjd att man orkade med det men så ska man upp imorgon klockan tio och döma.

Men pengar är gott. 650 kr efter helgen + studiebidrag + övrigt = smårik

Förra lördagen satt vi på torget och hade det gött

Mellis


Vaniljyoghurt, kiwi, aprikoser, russin, solrosfrön, kanderade nötter, kokos

"En helg man bara vill ta sig igenom"

Amandas ord i dag på lunchrasten stämmer verkligen. Förutom idag då, moa och linnea kommer hit runt sex så det lär bli en bra kväll idag så jag ska njuta. Imorgon och på söndag ska jag och amanda döma och ser ju inte fram emot det denna gången. Men det är de sista helgerna vi dömer så lika bra att ta sig igenom det.

Nu kollar jag film men den är snart slut och då ska jag gå till affären och köpa mer pasta. Linnea och Moa, ni äter här om ni vill ikväll. Puss



HAHAHA, kolla vad jag hittade. Åre 2009 med konfan

Ordinary thursday

Chilla i solen med klassen. Check. Historia prov. Check. Torsdagshäng med Moa, Amanda och Camilla. Check. Våfflor. Check. Hembakade frallor med ost. Check. Nu är torsdagen över och imorgon har vi fredagskänsla. Just nu ser det inte så kul ut dock. Har inget planerat denna helgen. Eller det har jag visst kanske. För typ tre sekunder sen ringde moa så kanske hittar på nåt imorgon och det hade varit nice. Ta en biltur eller två.



Nighty tighty

Dagen har ju inte varit den livligaste men har hunnit ta det lite lugnt i alla fall och en timmes promenad. Det var inte meningen att den skulle bli så lång men det var skönt i vårsolen som kikade fram. Det känns som man är med i en musikvideo när man stormar fram på gatorna med musik i öronen. Något av det bästa som finns är när man känner sig som den enda levande människan.

Nu känner jag att datorn inte har så mycket mer att ge idag eftersom jag läst igenom alla bloggar hundra gånger om. Så nu tänkte jag gå och borsta mina tänder och mitt tandskydd. Hejhej, sov gott


snälla, ge oss sol imon då!!

23 Mars

Säg mig vad man ens gör i skolan ibland. Idag har jag bara pratat och skrattat bort dagen. Igår funderade jag på att stanna hemma bara för att men jag kan inte göra det om jag inte är sjuk. Det känns fel bara så jag pallarade mig upp vid tio i sju även idag. Vi hade i alla fall utvädering av projektet som vi hade i höstas(do you remember hur dåligt jag mådde över stressen?) och fick kolla på redovisningarna för de var videoinspelade. Vi fick MVG i alla fall.

Nu har jag ätit upp mitt mellanmål. Alltid lika tråkigt för det är så gott. Kanske man ska gå och göra sig en omgång till av apelsinklyftor, te och knäckemackor? Hm. Värt att tänka på. Jag hade tänkt plugga lite historia nu så man får det ur vägen osv.


sämre kvalle får man leta efter men ville bara visa jackan på, kul va?

Nobody is perfect

Jag har kommit på att de männsikor vi har runt omkring oss påverkar oss mer än vad vi vill. Vi är sjukt beroende av uppmärksamhet och uppskattning varje dag. Får vi inte det mår vi dåligt och känner oss inte tillräckligt bra. Det är det lilla som gör livet lättare och roligare.

Den där extra kramen från någon, den där komplimangen man får om något eller den där extra fikan som man egentligen inte hinner med. Och med det syftar jag lite på mig själv. Idag i skolan fick jag en komplimang för ett par skitgamla jeans som jag inte användt på ett år och blev skitglad. Jag brukar klämma in en extra fika bara för jag värdesätter dem stunderna mycket. När jag säger hejdå till någon brukar jag krama den bara för det känns som ett bra farväl.

En låt som får mig på bra humör just nu är, Alexandra Burke – All Night Long!

You´ve got me all night




Idag hade jag ju gärna hängt i solen hela eftermiddagen men nejnej, plugga ska jag göra nu. Vi fick i alla fall någon timme i solen under skoldagen och det var så jäkla skönt. Feeling good.

Magnaten

Stigge the man



Grym eller?

All night long

Igår tränade jag i 3 timmar och det var intensiv träning hela tiden. Först gick jag på bandet 5 km sen var det 1,5 timme spinning och tillslut 30 min core. Snacka om att jag var dödast när jag kom hem. Dessutom hade jag ätit jättedåligt igår under dagen så jag var rejält trött och hungrig när jag kom hem. När man lägger sig i soffan för att kolla handboll får man ett utskällning av pappa. KUL.

Nu sitter jag på skolan och har adminstration. Lagom kul. Försov mig också idag.


Körde på en inbakad fläta igår

21 Mars




Cyklade iväg till skolan vid nio med musik i öronen och var pepp. Tänka sig vad lite bra musik kan göra(eric saade) ha-ha. Skoldagen var kort så nu har jag pluggat lite historia i någon timme för sen pallade jag inte mer. Vill åka och träna nu men spinningpasset börjar inte förrän vid fem.

Bilderna är ju galet mobbade men jag gillar tillvaron. Jag är nöjd.

Latest









13/3-20/3

Brunch hos Louise

Det var inte planerat att stanna till klockan sex direkt eftersom vi kom dit redan vid elva men så blev det. En riktigt go söndag med massa gott att äta och dricka(champagne på en söndag liksom!!). Vi hade köpt ett spel med massa tjejfrågor som vi "spelade" och det var massa roliga frågor, he-he.

Denna helgen har varit bra också. Hektisk men bra. Jag har hunnit med att mysa gånger 2, träna, kolla på tv, hänga på stan, vara med många kompisar på en och samma gång och en sväng till sollebrunn. Nu är jag i alla fall hemma och tänkte stanna vid datorn till läggdags. Tror faktiskt jag skjuter upp plugget till imorgon.


bild från i fredags

champagne

19 Mars

Underbar lördag i solens tecken. Slapp morgon hos amanda-gym-häng på trappan i två timmar med amanda, moa och linnea. Första gången man sitter där i år och bara njuter av sällskap och sol. He-he. Vad hände egentligen?

Nu ska jag snart få i mig något så jag ska klara en kväll i sollebrunn. Så ser det ut just nu i alla fall. Jag vet inte om jag kommer hem eller sover över, det återstår att se, hörs igen imorgon med nya uppdateringar!





Webcam





HAHAHHAHAH SÅ OSERIÖST DET KAN BLI! (jag är inte så här ful...säger vi)

Gött häng på lilla torget

Varför inte blogga när jag ändå ligger här i sängen med datorn hos Amanda. Igår var en otroligt go kväll. Vi låg vid tv:n och skrattade till världens bästa program, varning för barn. Det blev också så ska det låta men det är så det ska vara på fredagkvällar ibland. Sen låg vi uppe och pratade en stund, sen somnade vi så gott.

Nu ska vi snart åka och träna. Idag skippade vi att döma för pallade helt enkelt inte men så blir det ibland. Skönt faktiskt att inte ha någon press på sig. Så gott folk, nu ska jag ligga här i sängen en stund till och kanske äta lite godis som blev över igår.




Är det någon mer än jag som äter kiwi med skal?

Jag har fått order av Louise idag att jag skulle blogga lite så jag får väl göra det. Men det hade jag ju gjort även fast hon inte hade sagt något. Frågan är vad man ska skriva men kan ju dra dagen i stora dag bara för att ni är intresserade av vad jag gör. Började dagen med 3 timmar matte(as usal på fredagar, himla gött...) sen simmning på idrotten. Jag dog typ, jag tog i och simnade ifrån alla på "uppvärmningen" som var 20 längder. Trodde det var det enda vi skulle göra så dog på resten av sakerna och är jättetrött nu.

Tur att jag har en lugn kväll framför mig då. Amanda och jag var på gamla/nya PL och köpte godis förut. Det blev 3 hg exakt typ. Det ska jag äta ikväll och bara njuta av helgen osv. Just det ja, nu är jag medlem i MUF också, tack avre erica, benjamin och anton. Nu ska jag bli politker och gå på politikerfester!!





Satte sprätt på tidigare planer

Jag slapp sluta halv fyra eller nu ljög jag. Alla, hela klassen hoppade över extra matten och kände inte direkt för att sitta där själv med christina palm. Idag hade jag tänkt plugga historia men provet blev framflyttat till torsdag nästa vecka så jag slapp plugga också. Så det blev en spontan promenad och häng hemma hos Amanda. Love it.

Sugen på att festa i helgen igen men än så länge ser det ut att bli ganska lugnt. Imorgon blir det återigen till att vara med amanda men trivs bra med det för hon är så gosig, träna på lördag och brunch hos Louise på söndag.


Torsdag morgon


Asså fy vad otaggad jag e på skola. Jag kände det redan igår kväll att jag orkar inte men det är bara att springa iväg för att hinna till matte c lektionen. De lektionerna går verkligen inte att missa för då är man totalt lost sen. Jag tror jag går till halv fyra idag om vi har extra matte och det kan jag ju behöva.

I´m only gonna break your heart






Idag har jag kastat mina gamla converse, rensat garderoben och slängt gamla vårjackor så jag hängde upp de nya istället. Sen var jag ju och fikade men fick inga kort på mina tjejer, åkte en sväng till gymmet och efter det tog jag en cykletur till mjörn där det var solnedgång.

Så jag haffar nåt korkar upp och sveper, lämnar verkligheten och gittar från planeten

Highwon – Från Hjärtat

För ett exakt ett års sen vad vi också lediga. Jag kollade igenom min gamla blogg och såg det där. Och Ronia, den dagen som vi pratade om igår, det var den 27 Mars, en fredag.

Jag hade tänkt träna nu på förmiddagen men tar det lugnt istället. Måste rensa i min garderob för vi ska lämna in kläder till rädda barnen idag. Klockan två ska jag i alla fall iväg till ett mysigt fik och chilla lite. Ha en go dag.


Önskar jag kunde bära detta idag

Shall I order?


Jag är fruktansvärt sugen på att beställa dessa plagg från HM.


Nu är jag helt död nästan. Jag tog ett bubbelbad förut. Herregud vad man blir go i kroppen men också sömnig. Vi är lediga imorgon men kommer fan inte orkar vara uppe länge idag. Skönt att vara ledig i alla fall för då går veckan ännu fortare.

15 Mars

FAN VAD JAG ÄR PÅ BRA HUMÖR!

Skoldagen var as chill och skrattade mig igenom den med tjejerna/killarna. Värd dag helt enkelt. Efter skolan drog jag och ronny en sväng på stan men hamnade snabbt på världens bästa glasscafé. Så grymt gott så vi dog lite. Vi snackade fest, killar, kompisar och sånt som man måste snacka om ibland. Go är du, lika go som mig.

Nu ska jag snart iväg igen, dömning på g idag! Det händer inte varje tisdag men alltid gött med lite extra cash sådär. Imorgon är vi lediga och då ska jag fika med mina tjejer och kanske träna lite. Fikorna sätter sig på höfterna snart tror jag banne mig. Skärpning för fan hanna.

Bilder från idag




You´ve got the love



Snörade på mig de nya skorna och drog på mig den nya sjalen. Jackan fick dock stanna hemma men testade den imorse. Den luktar lite skumt så den ligger i tvätten nu så ska vara användbar imorgon.

Idag fick vi sluta kvart över elva men jag stannade kvar i skolan en stund med Amanda och gänget. När jag kom hem var jag så trött så slumrade till i soffan en stund. Nu taggar vi träning igen för det var längesen känns det som.

Loreen – My Heart Is Refusing Me

New jacket



Inspiration av hannamw

Tuxertal

Kolla på det här bara. Jag längtar tills nästa gång jag åker till alperna. Magiskt




Nu: skola

Lyckligast




Tre bilder från i fredags.

Gött seg man blev efter tre matcher. Sista matchen kan jag ju erkänna att jag var sämst. Blåste jättekonstiga avslut och var helt borta men vem bryr sig. 350 kronor rikare med bara 2 timmars arbete.

Nu ska jag ta en efterlängtad dusch och sen ställa mig och göra lite soppa. Tydligen har jag inte jobbat tillräckligt under veckan med maten så jag åkte på jobbet idag med. Skönt att inte känna stress inför plugg för denna veckan har jag ingenting och det gör mig lyckligast.

New shoes


600 kronor med lite rabatt sådär. Det satt fint med ett par nya hela skor. Denna gången blev det helt vita converse och det känns fräscht och kommr passa till alla kläder i vår/sommar.

13 Mars

Mamma och pappa kommer hem om några timmar och inte hinner jag njuta av det. Hela morgonen har jag städat och plockat för att det ska se bra ut när de kommer hem. Nu ska man iväg och döma handboll när man egentligen bara vill ligga i soffan hela dagen. Längtar till ikväll då man ligger i soffan och kollar på solsidan med pappa. Standard.


Camilla förra veckan under täcket. Där hade jag velat vara idag, haha

Grym helg

Vad hände där?

Full rulle sen klockan fem igår eftermiddag kan man ju säga. Nu har jag landat hemma igen efter en dag i göteborg och hemma hos Moa. Jag och Amanda kom hem från Simon vid halv ett och halv två satt vi på tåget pigga för att fara till den stora staden. Dagen har varit grymt skön med massa snacka, skratt och sånt. En till jacka inhandlad och ett par nya converse(satt riktigt fint). Och på kvällen har vi varit hos Moa och kollat mello.

Man kan ju säga att ett och annat har hänt denna helg och än är den inte över. Imorgon blir det slappa och döma lite handboll för att tjäna in lite av det man spenderade idag.


livet är en fest
, känner mig så jäkla lycklig just nu

Crazy night!

Förstår inte riktigt att alkohol kan ha så stor påverkan på människor. Men fan vad roligt det var igår. Förfest hemma hos mig var alldeles lagom galen och sen vidare in till stan och dansa hela natten(typ). Tack för en grym kväll allihop! Riktigt lyckat var det.

Nu drar jag och mandis till göteborg!

Ostressad

Levererar ett inlägg direkt ifrån fåtöljen där jag nuförtiden sitter rätt mycket. Ni skulle bara veta vad skön den är. Men vår soffa är nästan ännu skönare, eller vad säger du Linnea? Den är ledig ikväll igen.

Tar det lite lugnt nu men ska ta en dusch snart för att piggna till lite innan kvällen börjar på riktigt. Jag kan också meddela att jag missade skorna. Det får bli köp av skor imorgon istället (tvinga mig amanda).

Just det ja, duschen var det! Skönt ska det bli

NU KOER VI

All three

Mina gosiga tjejer var här ikväll och gjorde torsdagskvällen bättre än vad den brukar vara. Vi har suttit i soffan och bara snackat sedan klockan sju om allt mellan himmel och jord, som man brukar säga. Och skrattat i kör åt varandra.

Det var väl inget mer än det. Jag har i alla fall tagit det fett lugnt idag för imorgon är det party och allt har gått som på räls denna gång. Allt är fixat så nu är det bara att invänta kvällen. Förfest med tjejer och sen vidare in till stan.


Ska förövrigt försöka buda hem dessa godingar imorgon. Riktigt coola!

I think "what the hell"

Jag kände mig bedragen, bedragen av väderguden när jag kom ut från hälsostudion. Varför öser han ner regn på oss? Vad har vi stackars människor gjort? Men då tänkte jag om. Varför fokusera på det när allt har lyfts från mina axlar idag. Så jag drog av mig luvan och mötte regndropparna med mitt ansikte och visst sved det till ibland och så körde jag i varenda vattenpöl jag såg. Vi ska inte tala om hur blöt jag var när jag kom hem. Tacka vet jag torkskåp och så var det inget mer med det.

Nu sitter jag framför skärmen igen och skriver några rader. Jag blickar ut genom fönstret och ser knappt ut. Rutan är full av vattendroppar så det blir helt suddigt. Skönt att man inte behöver gå ut mer idag i alla fall. Funderar lite på vad jag ska hitta på denna eftermiddag för ikväll får jag förhoppnigns efterlängtat besök av fina Moa och Amanda. Man får ju passa på när hela huset är tomt på andra familjemedlemmar.


Sverige totalt grundlurade. Alla trodde våren var på väg.

Det var då fan

Nu har mina skor kommit men tro fan att det är fel storlek. Jag beställde 38 och då är det såklart 5,5 och jag har 5 på mina gamla converse. Kommer vara tvungen att lämna tillbaka dem och jag börjar snart gråta. Jag har inga skor att ta på mig. Alla är sönder, trasiga, fattiga och fula. Hjälp mig! Kommer ju liksom ångra mig om jag behåller dem för kommer störa mig på att de är förstora. Det blir till att leta efter billiga converse någon annanstans för det var det som var grejen. Dessa behövde jag bara betala 400.


Vad händer?

Jag känner mig helt konstig. Stressad, rubbad, trött. Men jag tror jag vet svaret faktiskt så det är skönt på ett sätt och jag kan inte göra något åt det för tillfället. Det är så mycket att göra och hinna med denna vecka. Jag har haft enegelska prov och jag har muntlig bokredovisning kvar i engelska, tyska prov och svenska prov. Det enda jag egentligen vill göra är att sitta i soffan och kolla på tv för jag orkar egentligen inte. Och inte nog med det denna veckan står jag för matlagning, tvättning, mathandling och allt vad det innebär med att sköta ett hem.

Träning skjuts åt sidan för jag orkar inte med det helt enkelt. Imorse mådde jag inte bra så har stannat hemma för att vila upp mig och ska gå på resterande lektioner förhoppningsvis. Nästa vecka har jag INGET i skolan och föräldrarna hemma. Kunde inte livet delat upp det lite eller? Puuhh... nu fick det komma ut!!


Åt en fruktansvärt god frukost i alla fall. Apelsinklyftor, färska mackor + te

8 Mars

Hej på er!

Mina uppdateringar här är inte så många nuförtiden men jag har typ nada kul att skriva även fast livet är rätt så bra. Undantag idag dock. Jag känner mig stressad över skolan denna veckan och det resulterar i dålig sömn=trött hanna i skolan. Dessutom fick jag en sådan hemsk smärta i ryggen idag som vi tjejer kan få ibland. Jag åkte hem lite tidigare från skolan och satte mig i fåtöljen och där befann jag mig en bra stund. Somnade i en halvtimme också vilket var hur skönt som helst.

Nu har jag nyss varit ute på ett uppiggande promenad. Tråkigt nog har jag inte tagit vara på de fina dagr vi har haft det senaste. I lördags var jag bakis, i söndags dömde jag och idag drabbade smärtan mig alltför hårt. Men lite luft fick jag.

Nu är det dags att laga lite käk. Kycklingpasta idag! Kanske kan bli delicous idag med.


Skulle fikat med camilla på kvällen idag men blev inte så.. får ta det en annan dag!

Svårt att fokusera

Idag var det väldigt svårt att fokusera på plugg. Jag har inte börjat ännu och jag kom hem redan halv fyra. Först fastandade jag på tradera som förövrigt är väldigt intressant och roligt tidsfördriv. Man kan klicka runt och hitta massa fina saker. Sedan ställde jag mig och gjorde klyftpotatis, pannbiff, tzatsiki och sallad. Delikat mat på en sketen måndag.


Tradera är det nya






Jag är sugen på dessa plagg/skor! Men jag är inte 18 så kan inte buda på något av dem och mamma och pappa kan inte bli medlem åt mig för dem är ju borta. FAN!

7 Mars


Stillar det lilla sockersug som inte har täppts till i helgen. Jag åt faktiskt inget godis, eller jo, en choklad bit men inte mer än så. Kräm är fruktansvärt gott och väldigt lent i munnen så det rekomenderas!

Var på gymmet förut i 1,5 timme. Det kändes riktigt bra. Först sprang jag en stund, promenerade en stund på bandet och sen crosstrainer i 30 min och efter det 30 min styrka. Så nu kan man vara lite nöjd.

Hörs senare!

Mycket fin helg

Godkväll finaste!

Här sitter jag och sumerar helgen. Den har känts lång och den har varit riktigt fin faktiskt. Litet party på fredag, med betoning på litet. Vi var fyra personer men det var galet skoj. Tack igen tjejer. Lördagen lika bra, deg i soffan halva dagen och mys med Amanda igår kväll.

Idag steg jag upp lite innan nio för att hinna plugga innan jobb. Det blev kanske 1 timmes plugg och resten av tiden kollade jag på vasaloppet. Sen har jag varit och dömt tre matcher=375 spänn!

Nu blir det plugg och chill hela kvällen utan föräldrar. Skönt é det!


Nu ser vi fram emot kommande vecka med plugg och sånt. Men till helgen blir det fest igen och då är vi lika taggade som vi var i fredags. Trevlig söndag!

5 Mars

Jag drygade verkligen ut tiden för att slippa plugga. Istället duschade jag, städade jag, åt lunch på min altan och lite annat. Men satte mig tillslut i 1,5 timme och försökte plugga in glosor.

Så here I am again. Smsar med amanda just nu och ska nog dit vid sju och chilla lite. Vill inte vara ensam hemma för det kommer jag vara alla veckodagar så gött att ha lite sällskap.


Lunch

Vårkänsla med solbrillorna på

Igår var en grym kväll








Bilderna talar ju för sig själva. Det var ganska grymt igår. (det finns 160 bilder till)

Idag har vi bara slappat och kollat på skidor. Tjejerna gick för en stund sen och jag sitter i soffan med täcke fortfarande. Det känns ju inte så bra att sitta inne när det är sjuktligt fint väder ute men så är det. Idag är man ju lite sliten men ska bara vila idag. Dock har jag mycket plugg så borde ta en uppfriskande promenad innan.

Party like a rockstar

Nu kör vi!

Trodde allt var kört men så var det inte det. Ikväll blir det vindrickande, ostbricka och lite annat på det. Kommer säkert bli bra med mina 3 tjejer. De sover över så vi säger tack och hej för ikväll.



Lycklig

Hungern börjar smyga sig fram efter 3 timmars vistande på gymmet, varav 1,5 timme fysisk aktivitet. Stafetten för herrarna gick ju på tv:n så satte mig i café delen och kollade klart loppet(silver till sverige!!). En gratis kaffe också och det har dem visst alltid på fredagar. Jag har gått där snart två år och visste inte det.

Funderar på vad jag ska hitta på nu innan tjejerna kommer hit. Först lite mellanmål. Tänkte bara förvarna er att jag har ingen kamera på 10 dar så kommer dyka upp gamla bilder.


Trivs i min jacka. Den är såå fin såå

Idag

Startade dagen med matte C, och jag gillar det. Matte är seriöst kul och jag är nog lite knäpp som tycker det. Men det underlättar ju i alla fall när man läser matte B och matte C samtidigt.

Dagen fortsatte och man blev segare och segare. Under lunchen hade jag sällskap men skulle lika gärna kunna varit utan, vi sa inte ett ord typ. Socialt kallar vi det? Efter skolan gick jag och hämtade mina kusiner. Kan varit de segaste 3 timmarna i mitt liv. De bråkade, var trötta, hungriga och tyckte allt jag föreslog var tråkigt. Tacksamma ungar? Ne.

Nu ska vi snart fira att mamma och pappa ska åka bort. God mat och sånt. Hoppas det kan få mig på bättre humör. Annars är livet asa bra som det var igår till exempel och kommer vara imorgon kväll. Så vill jag alltid ha det.


2 Mars

Vi går mot ljusare tider. Hur skönt som helst konstaterade jag och camilla idag.

Det är skönt att göra saker på vardagar också har jag kommit på och alltid vetat. Men det blir ofta att man bara drar hem och kanske åker och tränar på eftermiddagen/kvällen. Två dagar i rad nu har det blivit stan med kompisar.

Imorgon ska jag hämta mina kusiner och vara med dem en stund. Direkt efter det ska jag åka och träna. Jag brukar inte vilja träna på torsdagar men fick helt plötsligt ett väldigt träningssug. Glasscafét ger inte mig bra vibrationer. Det är alldeles för go glass där. Farligt är ordet. Mitt mål är ju att gå ner, inte gå upp. Så imon blir det hårdkörning.


2 new things in one photo

Onsdagar är alltid bra. Två fikor med samma person idag. Not so bad. Men så blir det ibland när man inte vill åka hem och skönt att spendera tid på stan/fik och bara snacka massa skit. Inhandlade en ny jacka.


Hemsk kvalité. Jag ber om ursäkt. (nya jenas och nya jackan)

1 Mars

Som sagt, vi var på stan en stund. Jag har sån jäkla beslutsångest över allt. Nästa vecka kommer ett par converse på posten men jag måste ha ett par till vår/sommar skor. Frågan är palladium eller converse, höga eller låga, ljusa eller mörka. Ååh, jag får lite damp här.

En ny jacka ska också inhandlas. Jag har tänkt att jag ska ha en beige aktig men är osäker. Känns som man kommer tröttna men ändå vill jag inte lägga alltför mycket pengar på en vårjacka för man kommer vilja ha en ny nästa år igen.


MQ typ 800;-

Mystisdag

Efter möte på Mio blev det en svänga på stan med camilla och amanda. Jag haffade mig ett par nya svarta byxor för mina nuvarande är ju typ inte svarta längre, sletna och liknar mer grå. Så det var ju bra.

Kall cykeltur hem resulterade i en varm dusch. Nu sitter jag här med te, mackor(frökusar) och så har jag förberett ett avsnitt sex and the city.

Mmmh, vilken fin tisdag<3


jag-orkar-inte-ta-bilder-längre-så-jag-laddar-upp-massa-gamla-söta-istället-typ