Picture me





Fan fan fan. Känns ALLTID som det ska regna när man måste cykla till skolan. Just nu står det som spön i backen så vägrar faktiskt att cykla. Lektionen vi har är ändå värdelös. Ska inte ha några mer prov så varför ens ha dem lektionerna?! Ååååh så jävla onödigt. Freddans bil står utanför men hittar inte nyckeln.

Känner mig tung på axlarna. Småsaker som stressar mig som typ sy upp min balklänning för den är för lång, fixa pass för det har gått ur, prov, inlämningar, boka tid för en test med smink och håruppsättning till balen osv och driva in pengar till studentflaket. Jag vill koppla av!

Om tre veckor kommer jag i alla fall ligga på stranden i grekland och sola. Just idag längtar jag ihjäl mig.

I helgen blir det jobb i stugan. Långhelg och hela familjen drar nog iväg denna gången.

Min pojkvän ligger hemma och är sjuk i feber. Krya på dig baby.

Sommarstugan över helgen


Om det ändå vore mer än 3 grader idag..... :(

Imorgon halv sju väcker pappa mig. Då åker vi till stugan över helgen. Bror är redan där uppe. Kommer bli som förr i tiden igen när vi tre var där uppe typ mest hela tiden. Fy fan vad skönt det ska bli. Förvisso bara över två dagar men det är bättre än inget. 4 månader sen jag var där uppe och hälsade på farmor. 4 månader är för länge.

Förmodligen ska jag plantera skog imorgon om vädret tillåter. Blir fint. Grilla på kvällen med brorsan, pappa och farbror. Blir fint det med.

Godnatt.

19 April 2011

"Alla vill ha dig, men du vill bara ha en enda, utvald person. Och som du jagar. Du känner dig stark och sexig, men får kanske inte det gensvar du hoppats på. Chilla lite, snälla. Han kommer ångra sig och vilja ha dig"

Ännu en fin dag tillsammans med bästa vänner. Jag mötte upp camilla vid tre på stan och där träffade vi på amanda, moa och hanna. Vi chillade en stund i solen och sen drog jag och camilla vidare till Linnea för grill och mys. Vi satt ute från fem till ungefär halv elva och bara pratade om allt med linnea, olivia och nicole. Det blev lite kallt på slutet men med filtar gick det bra.

För exakt ett år sedan. Remember the time. Magical.

I should have kissed you


true words

Levde i en bubbla under helgen. Handboll handboll handboll. Igår var det lite jobbigt. Stod på plan fran 8-16.15 med cirka en timmes paus totalt. Men vi klarade så nu väntar man bara på belöningen.

Idag drar det igång igen, den där skolan. 30 skoldagar kvar, kämpa.

You mean everything to me

Det har faktiskt varit lov så jag har inte ägnat någon tid till plugget faktiskt. Jag har bara latat mig. Tanken var att ta itu med att söka till eventuella kurser att läsa till hösten men fan vad sånt ät jobbigt att ta tag i. Nu sitter jag med det men kommer ingen vart. Dessutom börjar "jobbet" nu i helgen. Det är potatiscupen så ska döma en hel del så kommer inte ha tid att sätta mig ner med det igen. Sista anmälan är på måndag. Men det löser sig ju alltid...

Har fått tillskott i garderoben under lovet i alla fall. Ett par nya tights, en ny träningströja och en sjal. Kommer inte ihåg om jag skrivit det här i bloggen tidigare men här är bildbevis. Lite färgat för en gångs skull.


Torsdag


Efterlängtat häng med dessa idag!

Igår blev det fika, fifa, fotboll med grabbar. Idag blir det fika med tjejerna.

Tisdag

Hehe mycket man hunnit idag. Gått upp, ätit frukost, strukit, kollat på tv, duschat, brottats i sängen med en spindel och ätit igen. Fast jag har ju gjort detta med jocke så en helt solklar fin dag ändå. Nu ska jag hämta upp honom sen ska vi se fotboll på stures.

Annars lever jag. Tråkigt långt hår jag hade för ett år sedan...


Söndag

Åh så jävla go kväll igår. Körde några till fest ut i Tollered vid tio. Efter det var jag hemma hos jocke. Vi gjorde lite te och mackor vid halv tolv och kollade på BB. Det kanske inte låter as nice men jävlar vad skönt det var. Efter att ha festat två dagar så kunde en myskväll inte suttit bättre.

Nu ligger jag i sängen för mig själv. Ganska skönt efter att ha varit med personer hela tiden de senaste dagarna. Men inte länge till för ska till moe ikväll. Det blir söndagsmys <3

Påskafton

Starten på lovet blev riktigt bra. Festligheter på hotellet med vänner. Somnade nog inte förrän halv fem på fredag morgon. När jag piggnade till så kollade jag på klockan och då var den tjugo i två. Trodde klockan bara var elva typ. Jag och Jocke tog det lugnt fram till sju då jag var tvungen att fixa mig igen.

Vi hade en chill förfest men drack hann jag göra i alla fall. 4 cider och några glas vin. Kvällen slutade med att jag och amanda gick till donken vid halv ett-ett. Har aldrig varit så gott med chez och pommes.

Idag borde jag verkligen röra på mig.. men jag orkar inte?! Är nog lite bakis och då är det inte gött att träna. En promenad är ett alternativ men det är kallt och snö ute. Ska nog städa mitt rum+garderob som jag inte hunnit i veckan. Sen är det påskbuffé hemma och ikväll blir det myskväll med jocke.


frulledullemulle

Ledig onsdag

Det är nåt sjukt vad lättad jag känner mig. Projektarbetet som många har ångest över har jag faktiskt inte haft så mycket ångest över. Jag visste att om jag bara planerade min tid så skulle det gå utan stress. Återigen kan jag konstatera att jag är en diciplinerad tjej ändå även om det händer att jag slarvar ibland.

Först gjorde jag en mall med rubriker och massa underrubriker. På så sätt kunde jag skriva lite här och där under olika dagar. När jag kände att jag hade ett flyt i skrivandet satte jag mig några timmar. Men någon dag kände jag ingen inspiration men då la jag också ner det och gjorde nåt annat roligt istället.

Rapporter har i och för sig blivit en specialité under gymnasiet då jag kämpat med många under våra projekt och under UF. Bara i år har jag skrivit 3 stora rapporter som har varit på ungefär 10 dataskrivna.

Den slutliga, den som kanske är den viktigaste är jag snart klar med. Allt är skrivet. Imorgon ska jag lämna in den till läraren för att han ska kunna skumläsa och "titta över" eventuella fel. Men i det stora hela är jag faktiskt klar. Det känns nåt otroligt skönt att jag slipper sitta på lovet och plugga.

Lite tankar bara.

Min lediga onsdag har varit en bra onsdag, en mysig onsdag. Gick upp klockan sju en ledig dag. Inte självmant i och för sig men jocke skulle upp så jag åkte hem. Satt under förmiddagen i köket och drack kaffe, pluggade och pratade med mamma. Under eftermiddagen har jag och jocke gått en promenad(hoppas det blir fler nu min älskling, hehe) och chillat.

Nu ska jag se på Borås Superstars. Godkväll

Påsklistan

Det gör mig glad: När jag umgås med vänner och får skratta av mig. Familjemiddagar som spårar ut och alla sitter och gapskrattar åt varandra. När jag kan dra en elak kommentar som är upplagd för att sägas(hehe). Blir glad bara tanken på vad jag och Jocke har.

Det gör mig ledsen: Begravningar. När jag blivit sårad eller råkat såra någon. Det gör väldigt ont i mig.

När jag inte går i skolan brukar jag: som alla studenter...fika med kompisar, träna lite gym och handboll för att stärka mitt psyke, ligga på soffan och bara njuta av ledighet, plugga(blir mindre och mindra av den varan), ha myskvällar med pojkvän och försöka vara lycklig vilket jag för det mesta är.

Ett fint minne som jag har är: Santoriniresan med familjen Pettersson, helt oslagbar faktiskt. Sommardagar i sommarstugan, det är fantastiskt där uppe på sommaren faktiskt (längtar ihjäl mig). Första dejten med jocke, då det kändes på riktigt för första gången

Jag blir riktigt arg av: När människor inte förstår att jag behöver vara ifred!!!

Vanligaste missuppfattningen om mig är: Att jag är dryg tror jag faktiskt. Det är det jag har hört i alal fall, hehe.

Det är den bästa resan jag varit på: Det går inte att säga tror jag.. London med camilla, grekland med tjejerna eller familjeresorna när man var liten. Nej, det går inte att säga. Alla har varit bäst. Älskar att resa.

Jag njuter som mest av: att åka båt i sommarstugan eller att kramas med jocke. Eller att vakna upp en het sommardag i sverige och äta frukost på balkongen.

Detta hör jag precis i skrivande stund: dammsugaren och svagt ljud från radion

Om jag fick ändra en grej med mig själv vore det: Att släppa vissa prestationkrav.. ibland är det jobbigt att alltid försöka vara dukitg.

Det allra bästa med mig är: Jag har alltid haft bra självförtroende och bryr mig inte så mycket om vad andra tycker.

Det ser jag fram emot: Studenten!!!

 


Pluggmåndag

Har pluggat sen klockan halv ett typ men med pauser förstås. Började med att svara på instuderingsfrågor till samhällsprovet imorgon på lektionen idag. När jag kom hem började jag repetera. Sen tröttnade jag på det och gjorde projektrapporten(skrev 4 sidor!!!) och det gick ganska lätt men tog sina timmar. Halv sju var hade jag tröttnat på det samtidigt som det var mat.

Sen klockan sju har jag börjat förbereda mitt tal. Trodde jag skulle ha det på onsdag men ska tydligen ha det imorgon för det stod på en lapp idag. Så ska öva nu med mig själv högt och ta tid.

Livet rockar! Skönt att få bort skiten imorgon i alla fall!!


underbar kille med hårband

söndag


Sista seriematcherna dömda, bara potatiscupen kvar som är om två veckor

Funderar på vad jag ska göra med pengarna. Lite nya kläder vore himla fint faktiskt så tror jag ska införskaffa mig lite av det på påsklovet.

Nu sitter jag i sängen... typ helt slut. Igår var man uppe tidigt och dömde och likaså idag + bortamatch. Så ja, nu är man trött. Det gör väl inte så mycket, det är söndagkväll. Önskar jag vore med produktiv med plugget nowadays men nääää, tar ju studenten snart!!!!

Senast igår var jag med jocke. Men idag saknar jag honom nåt enormt så vill egentligen bara somna på hans bröst men han jobbar. Jag hatar att du jobbar söndagar, för på söndagar ska man slappa och mysa.