Hope this feeling last for rest of my life

Helgen slut men det är lov så behöver inte känns att det är det minsta jobbigt att det är måndag och ny vecka imorgon. Ska avsluta denna helg i soffan med joakim efter en hel dag i tångahallen. Hehe, vi var bland de första som kom dit och bland de sista som åkte hem men tiden går fort när man har kul.

Gårdagen bestod av morgonpromenad, fika med mamma, lite teoriplugg, mys, kvällsfika och ännu mer mys framför en bra komedi. Livet är så jävla bra. Hejdå.


Höstlov

Klockan närmar sig ett. Jag e dödstrött. Har legat hemma i soffan med mamma hela kvällen och glott på tv, käkat tacos och druckit kaffe. Jag har haft en ostressad dag helt enkelt. Jävligt skönt. Nu kan jag snart vrida upp tempot igen känner jag. Imorgon ska jag i alla fall "göra" något med någon. Vara lite social och pussglad. Det är väl det som är kravet när vi ses.

Annars så är lovet rätt oplanerat. Lite körlektioner, ett universeumbesök inplanerat, riskettan... och ja, det var nog bara det. Lite träningar med laget blir det ju givetvis också, det får inte glömmas.


we cry and we cry and we cry

Åhhej



Dör lite smått just nu i min säng. Eller dör är väl  inte riktigt rätt ord. Vilar i min säng just nu. Oj vad svårt det var att skriva idag. Har börjat skriva på en mening fyra eller fem gånger nu. Men ångrade mig så låter den informationen vara otalad här, inget intressant ändå.

Dagen i all ära har bestått av en "lysande ledare"- kurs där vår klass fick deltaga. Det var över förvantan kul och givande. Själv fick jag sitta och prata med en brandman om olika utmaningar. Han fick berätta hans utamningar inom jobbet och jag fick berätta vad jag hade för utmaningar inom UF-företagandet.

Jag e lat denna veckan. Tränar dåligt men ska försöka komma iväg imorgon.

The best part of me is you


dagens middag

Som vanligt nu för tiden missar jag skollunchen på grund av olika saker så får klara mig på endast en midadg om dagen vissa dagar. Jag som brukar äta två. Men hemma vid idag var det inte mycket till middag heller. Lite rutten makrill och en skiva bröd, nomnom.

Dessutom är det nästan skäms på mig. Har nyss varit i väg en tredje gång denna vecka för fika. Tur att en kaffe inte är så dyrt och tur att man har en social fömåga. Annars hade jag inte överlevt. En kaffe för 15 kr är precis så mycket som en kaffe borde kosta överallt. Mysig kväll ändå!

Helgens planer är spårlöst försvunna typ. Fredagkväll=tomt, lördag=tomt, söndag=inte tomt men inte specifierat. Ser ut att bli en hemmasittarhelg. Yey. Men imorgon är det torsdag och specialdag för entreprenörerna. Yey.

2 månader till julafton



hehe, hittar alltid massa gamla goa bilder på freddans dator

Det slog mig och amanda idag att det bara är två månader kvar till jul. Det var ju för fan precis sommar. Hösten är snart förbi ju. Vi har nu gått två månader i skolan och har knappt två månader kvar innan vi går på jullov. Efter det har vi bara en termin kvar i trean och sen tar vi studenten. Tänk på det.

Sitter hemma och skriver på affärsplanen. Har också varit på banken och gjort ärenden. Längesen man fick sluta halv ett i skolan så det var riktigt gött. Så nu blir det plugg en stund till och sen idag blir det standard tisdags-mys.

Fin måndag!


My style

Hehe vaknade upp med världens jävla ångest men jag löste det fint med lite filosofiska tankar istället för engelska C. Flummigt ämne som fan men allt är bättre än engelska c för tillfället. Dagen var lite seg i sig men klockan tre slog jag mig ner på mangi med ett sällskap som heter duga. Riktigt fint var det. Sen en kortis på bingo <3
Nu ska jag åka till min efterlängtade träning! Som jag längtat.

Too much time is nothing I have

Mamma säger till mig mer och mer, "var hemma och ta det bara lugnt, jag märker på dig när du har mycket att göra". Hehe ja där ser man. Från att ha varit en ganska chill människa med hyffsat många hemmakvällar på helgerna så är jag nästa aldrig ensam längre, speciellt inte på helgerna. Ibland önskar jag mig tillbaka till de kvällarna när det inte fanns några krav och inga att anpassa sig efter.

Men jag är sååååhär tacksam till att jag har saker och göra och människor som vill vara med mig osv. Helgen var ett bra praktexemplar. Jag åkte i fredagskväll till jocke och stanna över där, vi sov lite(as usal) och på morgonen skulle jag iväg och döma tre matcher+träna. Så det var liksom fullfart och ingen egen vila. När jag kom hem var jag svintrött och jättegrinig och ville bara vara själv men vi hade gäster så var tvungen att pigga upp mig. Sen skulle jag åkt till amanda för att chilla lite bara hon och jag men vi ställde in det. Men sen när klockan tickade på blev jag rastlös hemma så cyklade upp till jocke och var där i 2-3 timmar. Och idag gick jag upp halv nio för att döma 2 matcher plus spela match. Åkte hem och pluggade, åt och övningskörde. Sen tillbaka till nolhaga för att kolla match. Jag klagar kanske ibland men som sagt, jag e tacksam. Bättra att ha för mycket att göra än för lite.

Nu e jag dock där jag ska vara, i min säng. Idag hoppas jag på tidig sänggång men lär bli elva-halv tolv som vanligt.


här har vi någon som chillar på livet iaf, mr jocke älskling, hehehe

I wanna tell you all the time how good you are

Vill inte döma. Huvudvärk och det är söndag. Har i alla fall ingen söndagsångest, måste inte plugga på någonting för jag glömde böckerna i skolan, ganska praktiskt. Men i och för sig borde jag ta tag i teorin så kanske ska läsa några sidor i den. Skulle kännas otroligt gött.

Ah, nog om plugg, tror inte ni bryr er direkt. Så vad bryr ni er om? Vad jag gjort sen senast kanske? Jadu, säg det. Tagit det lugnt den här helgen också på kvällarna men "jobbade" igår (dvs dömde 3 matcher) och ska "jobba" idag. Så några hundralappar rikare efter helgen sitter fint i min plånka. På tal om pengar så spenderade jag 900 kr på kläder i torsdags. Jag som förut köpte kläder regelbundet har inte köpt något sen vi började skolan för då var jag tvungen att köpa lite nytt. Men det blev ett par nya svarta jeans(mina andra två har båda gått sönder i skrevet under hösten, hehe), en skjortliknande blus och en t-shirt. All by gina men det är nice. 900 kronor fattigare men det var det nog värt när jag tänker efter.

En vecka och sen är det lov. Ska bli enormt gött. Träffa vänner, gamla som nya, kvalitets tid med bebbe, eventuellt fara till sommarstugan som blir en extra höjdpunkt på lovet i så fall. Inget festande här inte låter det som... hehe.


åååh tänk när det var sommar och varmt...I miss those days

We will never change



Trots endast 5 timmars sömn så känner jag mig inte as trött konstigt nog. Blir mer trött när jag sover mer antar jag. Så det är det nya, att sova lite. Fast vem försöker jag lura? Jag gillar ju att sova tidigt på vardagar.

Det känns bra nu, riktigt bra. Just idag känns allt bara sådär himla bra. Tog ledigt från träning för kände att det var en typsisk hemma-plugga-mys dag. Och klockan är bara åtta vilket också är positivt. Tror dagen har varit bra för att jag vakande på hedvigsberg, åkte hem och åt frukost framför "vänner" och sen kaffe på stan med jocke. Vardagslyx ju.

Två dagar till helg, gött e det.

Road to ride on



+ Pluggade på café med cc igår
+ Tränade handboll igår och det var såååååhäääär kul
+ Pratade i telefon
+ Lämnade in religionsuppgiften
+ Är glad att ha bror och pappa hemma
+ Det är lov om mindre än två veckor
+ Körkortet är på g så småningom
+ Duntäcke är väldigt uppskattat i oktober
+ Mysiga stunder med pojkvän
+ Sovmorgon
+ Tända ljus och en kopp te
+ Lediga stunder
+ Pengar på kontot

I missed you so

Lyssnar till joshuas toner och har precis skrivit klart religionen. Ja, det tog sina timmar innan man var helt klar. Skrev mina första rader vid halv fyra och var väl klar halv tio men har ju absolut inte skrivit konstant. Tog mig tre välförtjänade pauser. Kafferast, promenad och snackis med moa och kvällsmat.

För er som undrar var konserten i fredags hur mysig som helst och sällskapet var kanon. Åh, vilken bra kväll. I lördags cashade man in och trimmade formen lite. Soppan klockan tre satt som den skulle och likaså brödbiten. Trött så in i helvete landade jag hemma runt kvart i fyra. Slökollade tv och duschade innan jocke kom. Chillade gjorde vi och hade det gött bara.

Nu laddar man för en ny skolvecka. Såååååå gött ska det bli.


kärlek från er favoritbloggare oh yes

You will never be


Life right now

I wanna make it right



Torsdagkväll igen, som så många gånger förr. Har gjort samvetet gott genom att redan börjat plugga inför slutprovet nästa vecka. Så det känns ju bra. Nu inväntar man helg som är innehållsrik som vanligt. Imorgon, josuha radin, lördag ska man jobba lite och träna, kvällen ännu halvt oplanerad med förmodligen mys och söndag är det väl slappis/plugg dag as usal. Anledning till varför jag skriver det nu är för att jag aldrig hinner uppdatera på helgen typ.

Och just nu så är jag inte festsugen överhuvudtaget så tänker vänta tills jag blir det på riktigt. De senaste gångerna har jag varit halvtaggad och då har det inte varit lika roligt heller. Nu har man provat på att gå ut och det är fett kul när man är taggad men är väl inte den där riktiga festaren innerst inne kanske? Vill just nu hellre vara hemma och ta vara på mina helger. Jag tror störta anledningen till att jag känner såhär är mörkret och kylan. Och att jag har en pojkvän så behöver inte ut och träffa nya killar hela tiden. Men jag lovar, suget kommer tillbaka. I will be back.

En kopp te hade suttit fint just nu. Tror det får bli så.

Keep the head in the game


hehe söt kille som skriver meddelanden på miniräknaren

Idag ska jag gå på fyra lektioner, träna handboll, plugga matte, skriva klart svenskan och plugga körkortsteori. Har varit på tok för slapp i några dagar nu. Kollat på prison break istället för att plugga för många gånger. Slutprov i matte om drygt en vecka och känns inte som jag kan nåt. Känns verkligen inte bra. Religioninlämning snart också, måste börja tänka på den också. Fml på det men annars är min tillvaro alldeles för bra nästan.

Hur gamla var vi?






bara 3 år sedan...

Snart äta lite kinesisk inspirerad mat, vårrullar. Det var ett antal år sedan jag käka det senast så ska bli kul att testa igen. Lite vardagsmys med mamma och sen kanske ett jockebesök. Trött och mått halvskrot idag. Ingen toppen dag men kvällen kan bli bättre. Bilderna ovan och hela det albumet gjorde lite av min dag. Hehe.

Give me you


Hon är lite snygg eller

Frukost och plugg på EH imorse med Amanda, en lektion där vi förberedde kommande debatt, hem och slänga i sig mat och kolla prisonbreak, svettas på spinning i tjocktröja, bygga magmuskler och sleva i sig massa stuvade makaroner och pannbiff. Go måndag. Nu chillar man lite gött i brors extremt sköna datorstol, även kallad världens skönaste fåtölj. Men måste snart bege mig mot säng och skolböcker. Bläääää

Ge mig helg. Ge mig fredag och joshua radin. Ge mig en puss.

Soffhäng

Nom nom. En kall cola och pimpim sitter inte helt fel just nu. Har just nu lite egentid med datorn och tv:n. Inväntar mamma som är och tränar. När hon kommer hem blir det kvällsmat. Pappa och bror är borta hela veckan så det gäller att hålla sams med mamma. Det blir nog riktigt bra. Ha killarna på avstånd denna veckan.

Helgen snart slut men det gör inte så mycket. Har sen sist jag bloggat inte stressat och kopplat bort allt som har med skola att göra. Spenderat nästan hela min helg med min babe. Har varit otroligt mysigt.

Imorgon är det nya tag och ska nog plugga på ett fik med amanda på förmiddagen. Hej ny skolvecka


Kan man få skavsår på hjärnan? I så fall har jag fått det

För mycket tynger min hjärna för tillfället. Den är överbelastad och kokar snart över. Men hoppas det bara är för ikväll jag känner så. Har haft en hektisk dag och knappt en ledig stund. Imorgon är det likadant, nästintill värre. Inlämningar, prov, UF, körlektioner, teori, övningsköra, leka domare, ärenden, träning, planera tid för vänner(som inte finns just nu verkar det som), planera egentid, planera pojkvänstid. Alla saker tycker jag är roligt faktiskt därför det inte går att säga nej till något. Allt måste hinnas med.

Jag har skavsår. Någon mer?


Min tillfälliga favorit


Hennes nya album är lite kung eller. Så sjukt goa låtar. Det kan bero på att det är riktiga höstlåtar. Vill lyssna på dem hela tiden och bara vara inne och mysa. Sådana låtar är det(!) så därför passar dem så bra just nu. Kan lyssna på alla låtar på albumet och faktiskt inte ofta det händer. Så ett tips till er mysiga människor där ute.

Nyss hemkommen. Proppade i mig fisk och mos. Inte konstigt eftersom jag inte ätit sen elva. Satt och pluggade själv på ett fik, riktigt gött var det. Kaffe, bagel och bulle satt riktigt fint klockan elva. Tog en till fika med joaaaaaakim efter skolan och sen stressträna en halvtimme. Avslutningsvis match i nolhaga med vinst.

Nu borde jag plugga. Men orka.

I can still feel you



Vaknade ett antal gånger i natt och ingen anledning och bara väntade på att få gå upp. Drömde konstiga drömmar om att Moa Lignell åkte ur idol(?) och trodde på det fortfarande när jag vaknat. Steg upp halv åtta och latade mig vid tv:n och nu har jag "gjort i ordning" mig. Körlektion snart och sen träning!

Har kort skoldag eftersom vi tydligen har kompletering igen, skönt i alla fall, ska inte klaga. Längtar dock till fredag och helg. Den kommer bli fin. I eftermiddag blir det marknadsföringsplugg. Ops, har inte börjat med plugget ännu och har prov på fredag.

Älska håltimma ibland

Är det inte lite väl gött att ha håltimma ibland. Då hinner man ta ikapp saker som måste bli gjorda, äta lunch hemma och slappa lite till innan skolan börjar igen. Nu har jag plöjt cirka 40-45 sidor till i boken. 50 more to go. Det går sakta men stadigt framåt. Så får läsa i raketfart sen för jag får besök klockan sex.

Finns väl inget direkt att klaga på heller just nu i livet. Imorgon har jag körlektion, börjar jag sent så jag hinner träna innan skolan, ska jag förmodligen kolla på handboll. På torsdag ska jag vara barnvakt för mina kusiner och busa med dem. På fredag har jag prov, sen är det helg och fest. På lördag ska jag ha en bakisdag med Jocke/kompisar. På söndag ska jag tjäna pengar och vara slapp.

kolla vad jag fixade idag, en nytagen bild !!

Baby, you mean the world to me

Orkar verkligen inte lägga in en bild som är cirkus 100 år. Min mobilsladd har verkligen fått fnatt och vill inte att jag ska föra över bilder och jag har svårt att ta bilder med en digitalkamera för tillfället. Vet dock inte vad jag ska ta kort på, mig själv? mat? jocke? hösten? skolan?

Jobbig skoldag verkligen. Inställd lektion och skolkad lektion. Inte så lätt att trampa iväg på cykeln när man har så mysigt sällskap bredvid sig. Så det kändes helt rätt att för en gångs skull banga en lektion. Annars då så har jag tagit mig igenom ett svettigt spinningpass(standard på måndagar) och läst 100 sidor i min bok. Har 100 sidor kvar som måste läsas imorgon. Woho, älskar min planering med läsandet. Dessutom har jag under de senaste 4 timmarna hunnit käka middag, dricka te+ äta skorpor och fruktsallad. JA, det gäller att hålla sig vid liv.

Och nu äre så att jag har ett sug efter pizza. Det får bli bakismat på lördag kanske?

Ett gött dygn helt enkelt



Bowlade igår och inte för att skryta men det gick jävligt bra. Sen drog vi vidare till sherman, vi dvs jag, jocke och sherman. De spelade fifa och jag såg min chans att sitta och surfa på facebook i mobilen som jag annars aldrig gör. Nä, så farligt var det inte, trivdes gott i soffan med cola och godis.

En halvtimmes promenad mitt i natten satt fint också, lite pastasallad på det och kolla lite tv klockan två-fyra på natten. Sen pussas godnatt och somna på en arm. Fint.

Idag har jag väl inte gjort 100 knop direkt men det har jag aldrig orkat. Slöat på soffan hos jocke, promenerat hem, legat i sängen och läst, somnat ifrån boken och druckit te. Jag är förbaskat trött och förstår inte varför. Men det blir väl så när man inte sätter fart från början på dagen. Nu är jag så sjukt jävla hungrig att jag dör snart men ska vänta in mammas dusch. Sen gör hon söndagskvällsmat.

Om jag får somna bredvid dig


saknar mig tatto juu

Ligger i sängen, sugen på frukost som fan men orkar inte gå upp riktigt än. Sängen var så skön efter en relativt jobbig vecka med många skolprojekt, hehe så det får man ju unna sig. Eller så var den skön för att jag kom i säng vid tre efter ha stått ute med jocke halva natten. Men skön kväll igår med massa mys i göteborg och senare hemma hos amanda. Lite pepsi, lite godis, lite fint sällskap och lite idol.

Idag står fika hemma hos kusinerna på schemat, bowling och...

KRAM, nuuu ska jag gå upp, koka te, göra goa mackor, dricka juice och läsa tidningen/kolla tv.