KÖÖÖÖÖRKORT TILL MIG



Idag är det en stor dag för mig! Är så jävla glad och lycklig!

Och jaaa, jag heter johan andersson


You light up my world like nobody else

Har varit på gofika med finaste, skrattat en jävla massa åt konstiga och fula saker, kollat på en halvbra film med en sovande pojkvän, lyssnat och kritiserat hans musik och pussats massa. Vad små saker kan få en att glömma allt annat.

Imorgon finns det utmaningar som man ska ta sig igenom och jag har bestämt mig för att det ska gå sådär bra som det brukar göra. Nu är klockan 22:22 och hoppas det medför lite tur.

Nu skall jag sova!

Att komma hem

Att komma hem till sitt hus där det är ljusstakar eller julstjärnor i varje fönster är ju bara så mysigt. Att veta när man kommer trampandes på cykeln att det där inne står en stor säng med ett fluffigt täcke som väntar på en är ganska skön. Att komma hem till fruktsallad en kväll då man tränat. Att kunna komma hem och slänga sig på soffan och glo på tv hela kvällen utan att få dåligt samvete för att man inte pluggat är typ bästa känslan. Att få komma hem till en familj. Att komma hem till ett hus där man har ett eget rum som man kan stänga in sig på när allt är skit. Att kunna komma hem till ett hus och spela hur hög musik man vill utan att någon störs. Att komma hem till ett hus där allt känns tryggt.

Ja, kände för att skriva något sånt här idag.

Ska begrava mig i plugg idag fram till träningen


juletider

Har hela dagen på mig att försöka förstå något att demokrati osv. Har knappt läst någonting och jag har prov imorgon. Hehe fett olikt mig. Life makes me busy with other things. Men skönt med en hemmadag då man kan dricka litervis med kaffe, sitta i sängen och plugga och ha det ganska mysigt ändå.

Träna handboll ikväll! Gotta go.

Jag kämpar, sliter, svettas



Bloggandet sköter sig inte av sig självt har jag märkt. Jag ligger på latsidan men ärligt talat, sitter inte mycket vid datorn just nu. Finns ju faktiskt en massa annat man kan göra istället för att uggla här.

Fredagsmys med Moa och Amanda. Och lördagsmys med Joakim. Och söndagsmys med familjen och Joakim. Nu börjar jag tröttna på bara mys dock, är sugen på fest nu och galna upptåg, hehe. Ska bara ta mig igenom kommande vecka men det gör jag lätt. Kommer bli grym. 

Livet luffar på annars. Första advent idag och ljusstaken och ljusringen är uppsatt så mitt rum är som vanligt väldigt mysigt under denna tiden på året. Kan inte motstå att längta lite lite till julen ändå. Känslan av julen kan möjligtvis kommit på grund av Mr. Justin Bieber som levererar jullåtar i år.

En dag som denna

Det är grått och det är jävligt trist ute just nu. Jag vänder mig om och blickar över axeln och ser att hela fönsterrutan är nedstänkt med vattendroppar. Vi går in i en period när det är mest mörkt hela tiden. En liten ångest inom mig växer när jag tänker på det. Det blir inte bättre av att kolla igenom bloggen från april/maj/juni som var bland de bästa månaderna i år. Det var då jag upptäckte mycket om mig själv och hade the time of my life med världens bästa amanda.

Jag antar att det är mer okej att känna sig lite nere emellanåt denna perioden. Snart går vi in i december och julen närmar sig snabbt. Jag är säker på att det kommer bli en bra månad ändå. Ska mysa massa med vänner och pojkvän så kan inte tänka mig något annat. Kanske inskaffar mig ett körkort också inom en ganska kort framtid. Så då kommer vardagen kanske bli lite lättare också. Julen firar jag inte hemma i år alls. Familjen packar in sig i bilarna och far till sommarstugan/farmor under x antal dagar. Isolering på g. Hehe. Jag är mer än nöjd med det valet. Skönt att få komma bort till skogen för det var på tok för längesen jag var där.

Missförstå mig inte, jag är inte deppig över nåt annat än detta väder och mörker. Försöker muntra upp mig själv med musik som gör mig glad. Typ mohombi för tillfälligt faktiskt. Och sån musik jag lyssnade på i våras när mitt liv plötsligt blev väldigt intensivt och roligt. Och sen dess har jag varit mycket lycklig. Han stavas: Joakim.

Trött

En sådan dag då det knappt finns någon energi till något. Det är sant. Gick upp kvart över sju, drog på mig jenas, luvtröja och en mössa. Sket i det lilla såkallade smink jag använder och var en zombie typ. Var i skolan till ett men hade typ en lektion så det var ovärt som fan.

Skönt att bara kunna vara hemma idag. Hatar när jag måste stressa och ha fullt upp, har sagt det förut typ hundra miljarder gånger men jag hatar det. Är ingen stressmänniska ju.

Sen i måndags har det varit körlektion tidigt, skola, sushi och fika, handbollsträning, redovisning, körlektion, skola, sallys med jocke, tidig körlektion, teoriplugg, köra till ikea, göra halkan, spela match, skola och nu.. vila!

Jag är lycklig

Imorse läste jag ett horoskop som sa att helgen min har något speciellt i beredskap. Så kan ju hoppas det stämmer. Ska laga mat och bara mysa med min babe på lördagkväll för mamma och pappa är borta och bara ha det bra. Fredag är ännu oplanerad. Är ju lite av ett idolfan trots allt så vill ju gärna se det. Amanda, är du hemma? Vill du kolla?

Har haft en finfin måndag faktiskt. Ganska nöjd gick jag till EH halv elva och tog en kaffe själv, sen åkte jag till skolan och skrev prov och hade samhällskunskap. På eftermiddagen mötte jag upp camilla för sushi och fika. Åhh vad det satt gött att spendera lite tid med den damen. Mois var också med en snabbis.

Nu ska jag snart träna och det ska bli jävligt gött. Är riktigt sugen för har inte tränat på över en vecka. Då känner man sig fett lat så idag blir det hårdkörning. Kan ju alltid hoppas på att man får spela match på onsdag också.


heheh go bild

Imorgon...

...Ska jag och camilla äta sushi förmodligen!



Sommar och sushi 2011!

I was walking with a ghost


jag gillar att bossa, hehehehe

Har levt i en bubbla denna veckan. Den sprack igår när jag hade suttit vid datorn i närmare 8 timmar. Lyfte knappt på röven från det är klockan var två till klockan var tio på kvällen. Det behövdes för fyfan vad gött det var. Glodde på lite idolklipp, en bra film, läste bloggar osv.

Söndagkväll och klockan är halv sju. Har letat efter min kalender men den är försvunnen (likaså mitt liv i så fall) så vet inte vad jag ska göra riktigt. Hoppas den ligger i skolan. Ska fortsätta läsa affärsjuridik och kanske lite i min engelska bok. Och skriva dagbok 7 dagar försent.

Annars en väldigt fin helg med melissa horn konsert, övernattning hos bebbe, "jobb", (chill vid datorn), snabbt åkantenbesök, övernattning hos bebbe, plugg och ikväll funderar jag på att köpa godis och kolla på filip och fredrik. Men vet inte om jag orkar GÅ/cykla och köpa. Önskar jag hade mitt körkort så jag snabbt kunde tagit bilen.

If you ever loved somebody put your hands up

Vi hörs nästa vecka istället.

Function UF



Tillägnat en kille


söt kille

full kille

gosig kille

denna är dock min favorit, så jävla snygg

Det var sherman som ville se lite mer bilder på Jocke i bloggen. Jag ordnar.

Function uf

Klick klick klick
Function UF

Mitt allt just nu.

(Hej Emil! Nu har du en till blogg att följa slaviskt, hehe)

Jag älskar att få saker gjort

- Har bokat om min halkkörning nu så det blir nästa onsdag
- Ska skriva klart affärsplanen idag
- Planerat in tid på bilskolan för att plugga teori
- Bokat mina sista körlektioner

Måste bli klar med affärsplanen idag för imorgon ska vi ha möte med en som är expert på affärsplaner. Jag hoppas det kommer gynna oss en hel del. Det jobbigaste är nog att någon ska kritisera min text. Det är jobbigt tycker jag när någon ska kommentera och ändra.

I eftermiddag ska jag plugga teori. Ikväll ska jag mysa...igen. Att få umgås med den man tycker om är det bästa som finns. Jag glömmer allt när jag är med honom. Försöker vara i nuet och bara vara. Sånt behövs ofta.


hej underbara tisdag, how you doin?

We found love in a hopeless place

+ Projektvecka
+ Ätit galette på triumf glasscafé
+ Gjort upp en hemlig plan
+ Hoppat över träning för att mysa
+ Är lycklig och kär

Godnatt.

Lugn helg

Har återhämtat mig rejält från i fredags. Ilskan har väl lagt sig och man får se det som att det är ju inte hela världen egentligen. Gick i princip inte ut på hela dagen i fredags. Kollade tv och hann med 2 filmer också. Gött att vara ledig.

Dömde 4 matcher på lördag morgon/förmiddag. Fan, det var riktigt tråkigt. Slöa matcher verkligen men cash in så är nöjd. Sen gick dagen väldigt fort och så vare kväll och tjejmys med mina två pärlor Moa och Amanda. Lagade mat, tjötade och myste.

Söndagsmys med babe. Drog iväg på hemmamatch på eftermiddagen som tyvärr resulterade i förlust. Men gjorde ändå ett bra jobb. Låg under med 14-7 i halvlek och vände till 14-15 i vår favör. Det tog på krafterna så orkade inte hålla tempot uppe efter det. Bara att ta nya tag.


hej! laddar UF vecka ikväll. Ska bli gött

I have a really bad day

Jag mår skit. Skulle åkt på halkan imorse men jag fick lämna återbud. Vaknade upp fyra med värk så tog en tablett och gick och la mig. Klockan ringde klockan fem. Kände att jag inte var helt okej som jag brukar. Försökte få i mig frukost men mådde bara illa så gick till toaletten. Spydde lite och la mig ner på badrumsgolvet för att lugna mig. Men blev stressad för jag skulle ju egentligen iväg till bilskolan tio i sex. Pappa var uppe också och sa att jag inte kunde åka, inte när jag mådde så dåligt. Har aldrig känt så innan. Jag kallsvettades, mådde illa, värk i rygen och magen. Döende kändes det fan som. Jävla mensvärk. Ärligt talat, vad fan händer med kroppen.

Fick tillslut tag på Maria och fick lämnat återbud. Eftersom jag ställde in det så sent måste jag ändå betala för halkan vilket är 2500 kr. KUL. La mig på badrummet igen men förflyttade mig till duschen där jag satt och spolade varmt vatten. Bästa stunden idag faktiskt. Sen har jag legat i soffan sen halv sju. Förrutom att jag var uppe och spydde en gång till. Gött va?

Fyfan, jag har en jävligt dålig dag. Smärtan och allt det där hade en paus när värktabletterna lindrade men nu är den tillbaka. Så jävla typiskt. Är aldrig sjuk, missar aldrig något viktigt. Jävla helvetes dag. Det är nog bara för att det är den 11/11 2011. SKITDAG!!!!

Nu ska jag kolla på avatar och dö lite mer.

Remember my love

Denna ganska tråkiga måndag fick ändå ett bra avslut. Snackis med mandis en måndagskväll. Träningen var hysteriskt rolig emellanåt och fruktansvärt "jobbig" emellanåt. Gött gäng. Så blir det när man är tränarlös.

Imorgon gå hela långa skoldagen och längta tills jag får träffa jocke. Aah så är det faktiskt. Antagligen gofika på stan.

Godnatt.

Bombaderar denna stackars blogg med egobilder

Önskade att jag var too cool for school men det är jag tyvärr inte. Imorgon är man tillbaka i skolbänken för att nöta lite till innan det blir jullov. Kan inte låta bli att längta lite eller faktiskt inte så lite heller Julstämning, julklappar, mysiga stunder, amandas födelsedag, god mat, mysiga caféer osv. Men man får vänta några veckor tills dess.

Gosig morgon med en mindre gosig frilla hade jag, hehe skämt åsido. Maskeradliknande festen och förfesten var väl ändå helt okej lyckad. Skönt att få känna sig lite lagom borta igen och bra mådde jag hela kvällen ändå så det var ju lyckosamt. Kom hem redan halv ett men eftersom alla är stupfulla klockan elva på en hemmafest så är det så det får bli. Gick hem och åt och sov någon timma innan en smygande jocke gick in bakvägen och skrämde mig nästan. Pratade lite och sen kommer jag inte ihåg så mycket mer eftersom jag somnade så gott.

Hehehe slut babblat... Godnatt...


tyvärrrr så får ni se mitt ansikte igen... hehhe

You think you cooler than me

Jag hatar min mobil för det går ju inte att lägga in bilder. Den connectar ju fan inte, blir så jävla irriterad. Ärligt talat, släng dig i väggen jävla mobilsladd.

Sååjaaa, inte aggra mer på det. Lördagmorgon, helgmorgon, nästsistalovdagsmorgon. Finns många val. Idag ska jag i alla fall köra till mormor och hämta henne men tråkigt nog med pappa vid min sida. Inget körkort ännu inte. Want it now. Men övning ger ju färdighet det vet ju alla, hehe. Får se det positiva med det att jag har sällskap att sitta och tjöta med. Ikväll blir det maskeradfest!

Annars då, hade massa tankar jag hade velat skriva ner som jag tänkte på förut men nu kommer jag ju fan inte ihåg vad jag hade tänkt skriva. Vilket minne man har. Kan ju säga att jag infinner mig i en bra period där allt är sådär väldigt bra mest hela tiden. Handbollsträningar där man kan skratta, en pojke att krama, en familj att skratta med, vänner som är så goa osv. Väldigt små saker som gör allt annat mycket lättare.


när man är på toppen är man så rädd för att trilla ner

Never let go

Har inte haft en lugn stund för mig själv sen jag vet inte när, fredags tror jag. Så det är lite skönt att kunna ta det lugnt i några timmar innan träningen. Igår var det som sagt universeum med mina två småkusiner och Rebecca. Det var riktigt mysigt att gå runt där och umgås lite för det gör vi inte alla tillsammans varje dag direkt. När vi kom hem åt vi soppa och drack kaffe med min ingifta faster.

När jag kom hem var det bara till att hoppa in i bilen och köra till nossebro för mamma skulle klippa sig och jag passade på att övningsköra. Sen begav vi oss till jocke och hade myskväll. Fin pojk som jag vill krama och pussa på hela tiden. Men det är tyvärr inte möjligt så får vänta till imorgon igen.

Idag har jag och tjejerna haft en lång mysfika i Ödenäs. Bullar, kakor och te. Riktigt fin dag i ödelandet. Nu hade jag tänkt göra lite nytta genom att städa av rummet lite, bädda om, planera kommande dagar och skriva dagboken som jag glömmer att skriva i alltför ofta. Nu har jag massor av dagar att skriva ikapp så hoppas bara jag kommer ihåg vad jag har gjort.


dricka vin på fredag och känna sig lagom lullig, jarråååå


Miss you

Ååååhhh det är så skönt med looooov. Gilla massor. Kom verkligen perfekt. Dagen i ära har bestått av körlektion, teoriplugg, lunch på sallys med amanda, camilla och ellinor, spontan färgning av håret och ögonbryn, äta hemmagjorda nyttiga pizzor hos amanda, spendera lite gött häng hemma hos amanda och sen ett misslyckat försök till träning. Den blev inställd 20 min innan start. Så vi drog till hälsostudion istället.

Imorgon blir det universeum!


hhehehehehe, gillar mina posebilder. dem e nice. nu e jag brunhårig hej