Helgen slut, ny vecka

Har sovit oroligt när jag sovit ensam, men vet ej vad det berott på. Något oroar mig uppenbarligen. Kanske för att vara ensam eller bara över en presentation vi har imorgon. Allt som har med det att göra känns dock bra så det vore konstigt om det var det. Drömt mardrömmar och det känns som något undermedvetet. Men när jag haft jocke vid sidan har allt känts bra. Men denna känslan går nog över snart. Denna veckan åker mamma och pappa till Italien och biomys på lördag med favvotjejerna. Och ett halvår med Jocke. Värt att uppmärksammas lite iaf.

Internetproblemoooos

Inget internet i min fattiga dator därför ingen uppdatering. No worries, I´m alive.

Camilla, om du läser detta så ska du veta att jag inatt hade en mardröm om din kusin P. Det var sinnessjukt läskigt och hoppas inte min dröm blir verklighet. Nu ska jag återgå till min egna lilla chillkväll hemma i tv-soffan och dator-stolen som verkligen är uppskattade denna fredagkväll.

Godkväll. Kul att gå upp halv åtta imon!

Jag vill veta vad du tänker



Möte med jens och företaget, sen blev vi bjudna på lunch som avslutades på sallys med planering av företagspresentationen. Annars har jag glott film och inte gjort mycket alls.

Nu åker jag till pojkvännen för att ta till vara på onsdagskvällen på bästa sätt!

Hellre död än levande idag

Sådan ångestfylld dag idag. Lång skoldag, sen måste jag göra klart ett tal och en inlämning efter det. Denna dagen känns som den kommer bli förjävla lång. Inatt vaknade jag helt svettig(?). Jag måste haft en mardröm med ångest inför denna dagen(?).

Lite glad är jag idag ändå. Igårkväll snöade och trodde snön skulle ligga kvar, men det gör den inte!! Och ikväll ska jag kramas och imorgon har jag sovmorgon och dessutom tänker jag på fredag då vi är lediga från skolan.


Nu känns det bra

Igår brast det totalt när vi skulle lägga oss. Efter att vi kollat på BigBrother så ballade vi ur. Låg i flera timmar kändes det som och flabbade åt allt och ingenting. Fyfan, då är livet som bäst.

Idag har jag åstadkommit något som jag länge velat göra. Jag har sökt jobb! Nu har jag i alla fall sökt några jobb så hoppas att något går för sig, annars är det väl bara att fortsätta men fan vad gött det känns. Nu mår mitt samvete bättre eftersom detta legat och knagt sen nyår typ.

Den andra saken jag har ångest över är balklänning. Nu har jag i alla fall kollat upp butiker där sånt säljs så så snart som möjligt blir det Borås med Mandis. Då får man den saken "ur vägen".

Nu blire gossip-girl-mys.

my world rock

Drunk on love



Jag gråter bara i regnet


söndagspromednad

Har tagit igenom mig den här söndagen med nöje ändå trots den lilla ångesten inom mig. Har varit himla fint med lov ändå, har verkligen vilat och inte gjort så mycket. Det var la i och för sig tanken med lovet. Inte flänga runt.

Inget individullet val i skolan de kommande fyra veckorna(mer ledighet) och projektvecka redan nästa vecka. Skönt. Slutruschen har börjat, studenten närmar sig, underbart. Känner vittring på våren också. Känns himla fint det med.

Nu ska jag snart fika med familjen och sen kommer min dejt.


Yesterday



Födelsedagsfika för jocke med prinsesstrårta och kaffe, sushi med camilla, sen hem och slappa i soffan ett antal timmar för att ladda upp för kvällen som bestod av hemmagjorda hamburgare, klyftpotatis och coleslaw och till det lite vin. Massa prat och skratt, tack finaste vänner!

Some die young


Some die young, but you better hold on
So many things I need to say to you
Please don’t, don’t let me go
And we said we would die together
Some
die young


Torsdag



Sa jag att jag hade en pluggdag? ... Börjar bli rastlös.

I´m in love with a boy

Hade faktiskt en alldeles utomordentligt fin alla hjärtans dag. Först ut var promenad, mat och fika med vännerna och på kvällen hämtade jag upp min pojkvän. Vi kollade på en bra film och myste. Jag gav en fiiiiin present. En ram med bilder på oss två och ett litet " jag älskar dig". Himla fin blev den och han blev så glad så (hoppas jag). Vi var väl överens om att bara va med varandra, no presents så han fick lite dåligt samvete, hehe. Men jag brydde mig inte, jag har ju redan fått världens bästa kille, hehe. Som om ni bryr er men ah.

Nu har jag ångest inför imorgon. Jag har bestämt mig att plugga heeeeela dagen lång. Så ingen, INGEN får locka mig med nåt annat som typ fika. Jag kommer ignorera sånt bara för att jag mååååååste bli klar med filosofin.


Köpte fint kort också, hehehe

många promenader det senaste

Alla hjärtans dag ?!

För par är alla hjärtans dag dyrt och man blir bara tjock för man ska äta nåt "gott". För singlar är det jobbigt att se alla kärlekspar ha det mysigt eftersom ALLA ska envisas med att lägga ut saker på facebook. Snälla, jag bryr mig inte ett skit vad du fick eller vad ni äter. Ärligt talat.

Det är dessutom jobbigt för oss som har sällskap. Måste man göra nåt speciellt?! Får typ ångest nästan för för mig räcker det med att säga de tre orden med passion, hehe. Inget mys på morgonen eller dagen idag men ska träffa MIN ÄLSKLING ikväll och vet ni vad, då ska jag va världens mysigaste. Mysigare än alla andra på denn jord!!!!! 

Nu ska jag quickfixa mig, sen stryka och sen in till stan. Got some things to do. Sen mysa med två vänner. Dem ska man också pussa på idag. HEHE


bara för att, älskar dig gubben

Äter upp det sista godiset från i fredags



Fingrar på tangenterna, funderar på vad jag ska skriva denna gången. Helgen har varit såååå mysig. Fredagsmyste med Moa Jarl senare sov jag hos jocke, lördagsmyste med Moa Jarl och senare kom jocke hit och söndagsmyste gjorde jag med Moa Jonasson och sen åkte jag till Jocke och sov. Idag har vi endast myst och chillat. Så jävla skönt, sådana dagar behövs. Lycklig.

Nu äter jag det sista godiset från i fredags och funderar på att plugga filosofi men fan vad tråkigt det låter i mina öron. Jag vill inte jag vill inte jag vill inte. Tre timmar tills man ska fara och träna så ingen brådska här inte.

Lördaaaaaaa



Hämtat pappa på landvetter och ätit scones. Vad gör man nu? ... Går en promenad!

Fredagslycklig



Fick sportlov efter en lektion, hämtade min studentmössa, kaffe på stan med jocke, gick till hemmakväll och inhandlade godis, körde en timma inne på gymmet, fick mina foton hemskickade (ska snart sättas upp i rum och i album) och fick ett telefonsamtal från eric!!!! Vi gick vidare i "bästa uf" med vår rapport så nu ska vi hålla en presentation i 4 minuter. Vi är nu bland de 16 bästa i älvsborg!

Nu ska jag dricka mitt te, äta mina mackor och kolla på sommaren med Göran!

Because of you

Va händer. Ena stunden fäller jag tårar och ena stunden flinar jag. Emotionellt rubbad denna veckan. Ikväll ska jag vara med mina kompisar, längtar efter dem, vill bara mysa. Saknar amanda redan också. Vi ska ut till ödenäs och bara vara några stycken. Det ska bli riktigt skönt.

What about love



Varje gång jag ska blogga känns det konstigt. Vet inte vad jag skriva, vet inte om någon bryr sig om mina uppdateringar, känns onödigt och bara allmänt konstigt men ändå fortsätter jag. Vill liksom inte lägga ner den helt så det kommer jag nog inte heller göra på ett tag i alla fall. Ibland har man något roligt att säga ju.

Det är februari. Känns just nu som en ganska färglös månad. Det är kallt och det är en tråkig månad. I och för sig är det alla hjärtans dag(vafan ska vi göra då jocke? Bio bara för att...hehe), jocke fyller år och det är sportlov men ändå. Det är 4 månader till studenten nästan exakt. Det känns långt just nu. Jag vill åka bort nu. Vill i alla fall ha något att längta till.

Men ska inte klaga. Jag tänker på det ofta att jag har det förjävla bra just nu även om man alltid kan ha det bättre. En pojkvän som får mig glad så fort jag tänker på honom eller är med honom, en familj som jag gillar att fika med på lördagar klockan ett(hehe, tradition), vänner att snacka skit med, pengar i fickan och en skola som inte är alltför jobbig just nu.

Det enda jag önskar mig nu är sommar och ett jobb. Kan inte någon duka fram det åt mig? Eller iaf en resa till ett 30 grader varmt land med min Joakim hade varit helt perfekt. Sista minuten resa nu på sportlovet, ja tack.


Måndag

Spinning nu, det var längesen. Sen handbollsträning senare ikväll. Bra träningsdag. Annars en ganska tråkig och torr måndag. Tur att jag får sällskap ikväll. En go sovmorgon imorgon sådär oväntat och gött.

Everytime I think of you

Åååhh hatar när inlägget bara försvinner. Så som jag hade skrivit...

Helgen redan passé. Utgång i fredags, trött och seg som ett as i lördags, dömt och gjort absolut ingenting idag. Fredagen var till en början lyckad hemma hos mig. Men sen så hände något. Det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss men det är en annan historia. Alkohol kan va skit ibland kan man väl säga. Vaknade upp bredvid jocke vid tio men orkade inte ligga kvar så duschade, sov och mådde lite skit men gick och la mig hos honom igen. Vi åt frukost halv fyra så det säger väl det mesta. Dagen blev kort eftersom jag somnade i hans säng lite efter tio och sen åkte jag hem vid tolv och däckade i min egen säng. Idag har jag dömt och som jag sa, inte gjort särskillt mycket nytta men så blir det ibland.

Ser fram emot denna veckan på nåt sätt. Hoppas den går förbannat fort så vi kan få lov. Åååh, har inget planerat. Ska bara göra sånt som jag känner för.


hos mig

Varför måste jag alltid sträva efter perfektion?

Jag är hopplös. Jag blir typ aldrig nöjd och aldrig färdig med mina skolarbeten. Det är svårt för mig att göra något halvdant och inte var nöjd och det resulterar i för mycket tid på småpill och perfektion. Inlämningar är jobbigt. Ibland önskar jag hade jag inte hade sådana krav på mig själv. Men det finns väl nåt gott i det med.

Efter möte med jens, pill med bokföringen, en sen lunch på donken i form av två chez, en mysfika på deli deli (mochalatte), barnpassning och plugg så ska jag snart ge upp denna dagen och gå och duscha av mig allt. Ska bli så jävla skönt! Men först äta upp fruktsalladen.