Don´t cry

Denna veckan kan va den bästa på länge. Jag jobbar betydligt mindre och har tid för många och långa fikapauser i staden. Älskar när nästan alla mina närmsta vänner befinner sig i alingsås. Asså helvete, åk inte tillbaka till norge/malmö. 
 
Även återträff med goa ronia idag, herregud, det kändes som vanligt, och som vanligt betyder lätt, bra, roligt, trevligt, skönt! 
 
Jag har köpt mig en begagnad iphone också som jag älskar !!! 
 
Imorgon jobbar jag, sen ännu en fika i stan! 

Mår. Inte. Så. Bra.

 
Denna underbara, lediga, intensiva, roliga, festande helgen går mot sitt slut tyvärr. Men jag har det mysigaste kvar, söndagsmys med my boy. Denna dagen har inte varit så himla skön dock, värsta bakfyllan på länge alltså.  Kom sent ur sängen och tog en dusch men det gjorde mig inte piggare tyvärr. Jag har även sovit någon timme under eftermiddagen och nu börjar jag väl återgå till det normala. Fyy asså. 

Håll om mig

 
Jag känner mig rätt sliten just nu faktiskt, främst i kroppen. Förkylning och en 40 timmars jobb vecka ligger ju bakom detta tror jag. Men ikväll ska jag träffa my girls och då är man på topp igen!! 
 
Nu: Fixa håret och hög volym på musiken. Pepp pepp!

I could be the one

Sista veckan jag kör mitt typ heltidsjobb. Sen ska jag uppdatera er mer! 

When it´s hard I think of this

 

Klagomuren och kärlek

Förutom att jag vill nysa typ hela tiden och att näsan bara rinner så är känslan i kroppen bra. 2 arbetsdagar gjorda (redan) och "bara" 3 stycken kvar innan det är ledigt och helg. Ledigheten är så jävla uppskattad när man jobbar mycket. Vad jag längtar till nu: Vara frisk, ha lite sovmorgon och lugn frukoststund och åka till gymmet och träna. Det var för längesedan nu. Det är något jag längtar efter men det får nog vänta några veckor till faktiskt. 
 
Jag känner lite nu att hur ska man orka ha familj och jobba heltid?? Jag är ofta väldigt trött efter en dag på jobbet, i alla fall har det varit så nu när jag "behövt" jobba varje dag. Innan kunde jag styra det lite hur jag ville. Nu går jag och tänker på jobbet mer och "hur blir dagen imon", "hur många barn kommer va där", "hoppas det blir rätt lugnt" osv.
 
MVH
Klagomuren Hanna Ahlström.
 
Hej kompisar! 
 
Vill ni höra något roligt istället? På torsdag är det kärlekens dag och min kväll ska jag spendera med min lille kärlek som inte är så liten längre. Han fyller 23 år på söndag. Jag har en pojkvän som är 23 år?? Det låter bara sjukt när jag själv är endast 19 somrar än så länge. Det är härligt att ha en äldre kille ändå. 
 
Om ett par veckor har vi varit tillsammans i 1,5 år. Det känns dock som vi varit tillsammans längre än så. Tänk att det var typ ett halvår sen vi var i grekland... Åhh fina greklandsresan <3 
 
Har under den senaste veckan fått höra två gånger "ni passar så bra ihop". Det värmer i lillhjärtat. Andra tycker också att det är fint att vi är tillsammans. Jag kanske inte är sådär sprattlande nykär längre men kär det är jag fortfarande. 
 
 
MVH
Icke singel Hanna Ahlström
 
 

Monday list

Jag saknar min pojkvän.
Jag har haft en finfin helg i Oslo.
Jag längtar redan till helgen.
Jag vill ha vår.
Jag gillar Anton Ewalds låt i mello.
Jag måste klippa mitt slitna hår.
Jag har inte tränat på över en vecka.
Jag börjar bli förkyld.
Jag vill ha lön imorgon.
Jag saknar mina kompisar.
Jag tycker det känns som jag bara jobbar.
Jag gillar inte den känslan.
Jag vill resa.
Jag vill ha en helt ledig söndag tillsammans med min kille.
Jag vill ha egen lägenhet.
Jag älskar vaniljte just nu.
Jag tror jag ska plugga på folk högskola till hösten. 
Jag har blåmärken på mitt knä efter att vi spelade beerpong i lördags. 
 

Puuuh

Tisdag och onsdag var väldigt jobbiga. När jag kom hem var jag helt slut i huvudet. Jag har inte orkat träna och faktiskt knappt orkat någonting. I tisdags fyllde jag på med lite energi hos jocke med mys men igår låg jag i fosterställningen hela eftermiddagen och kvällen. Mitt huvud bankade som aldrig förr. Därför gick jag och la mig vid kvart över nio också. 
 
Idag stod klockan på kvart över fem men jag var inte alls så trött faktiskt. Jag hade fått rätt många timmars sömn ändå eftersom jag la mig så tidigt. Öppnade förskolan vid sex och hade ett barn fram till tio över sju. Vi läste bok och myste bara. Idag kunde jag gå hem halv ett och det var sååååååå skönt. Jag har hängt på café med min favoritkille och bara njutit av att vara människa. 
 
Imorgon är det fredag, lite lugnare på förskolan med färre barn och så är det fredagsfika! Sen på kvällen drar jag till Norge. Och nu måste jag gå och packa lite tror jag om det ska bli någon resa!
 
såhär snygg kan man va på sommaren. saknar den dagen, mys med jocke

Man kan inte alltid få som man vill

Jag känner att det kommer bli tufft att jobba heltid nu dessa tre veckor. Efter bara en dag med massa ljud och konflikter är man rätt slut faktiskt. Det är mer krävande än många tror. Men detta är såklart något jag är väldigt glad över också för när jag är på jobbet så trivs jag ju jättebra men det är ju mycket annat man ska ta hand om som jag känner att jag räcker inte till. När jag är på jobbet är jag ju på jobbet och kan inte göra så mycket mer. Otillräckligheten är det som är jobbigt i nuläget. 
 
De senaste veckorna har också varit väldigt intensiva med mycket jobb(143 timmar i jan) och så läggs dessa tre veckor på. Men jag kommer klara mig igenom det och när dessa tre veckor är klara kan jag själv styra igen hur mycket jag vill jobba. Jag kanske tar en vecka ledigt och tar ikapp allt jag känner att jag missat. 
 
Det gäller att hitta sina fina stunder i vardagen. Ett telefonsamtal med jocke istället för att ses, en kopp te i lugn och ro på kvällen, ett hårt träningspass efter jobbet eller en härlig konversation på facebook med någon vän.
 
Dessa tre veckor ska bli jävligt bra ändå! 
 
Typ såhär känns det 

Hellu bloggish

Vad har jag gjort sen sist?
 
1. Tränat, städat, träffat svärd (mycket kul), haft myskväll med mig själv
2. Gått långpromenad, ätit mangiamo-pizza med jocke, kollat mello, haft problem med humöret
3. Sovit med jocke, jobbat, umgåtts med mina bästisar <3 
 
Jag har inte kunnat slappna av på flera dagar och har fortfarande problem med det. Att ligga i soffan har gjort mig stressad. Detta har gjort att mitt humör har varit väldigt upp och ner. Egentligen har jag inte riktigt luskat ur mig själv varför jag känner såhär men jag tror att det är för det är mycket jobb framöver och en resa inplanerad. Resan ska i för sig bli sjukt jävla najs men det blir liksom fullt upp kommande två veckor varje dag. Jag är inte van vid det. Det tror jag gör mig orolig inombords. 
 
Imon kväll ska jag planera kommande veckor lite nogrannare. 

Freitag

Här sitter la jag och dricker kaffe i köket
 
Skönt att vara uppe i tid även på sin lediga dag tycker jag. Började dagen med att vinka av jocke när han skulle jobba. Nu har jag fått i mig tillräckligt med föda så jag klarar mig en stund. Jag tror jag börjar med att storstäda  rummet för det känner jag för. Jag behöver inte stressa den här dagen och då kan jag lika gärna göra det ordentligt. 
 
Och jag har inte tränat på två dagar så känner mig taggad på att köra på gymmet. Springa på bandet och benstyrkepass idag. 
 
Kvällen blir lugn. Tacos hemma är vad jag planerat men inte mer än så ännu.