New day

Efter att ha solat och badat på dagen så åkte jag och Moa ner till savannen. Vi kollade på korpen och lirade lite boll med Niklas, Mattias och Danni. Sen även Theo, David och Jonathan. Faktiskt riktigt roligt. På kvällen vid elva så åkte vi enda bort till kvarnsjön för att ta ett nattbad. Kom hem vid ett typ med sjukt många knottbett.

Nu sitter jag på balkongen. Har hunnit med att städa, tvätta och sånt där som man måste innan föräldrarna inträder huset igen. Jag hade inte bangat en vecka till utan dem, hehe. Senare idag ska jag förmodligen träffa ronia. Long time no see så det blir nog himla fint.




Latest through htc


käkade en utsäkt måltid hos mos

köpte en islatte i väntan på bussen

låg på en bänk utanför ICA i skuggan och väntade på familjen axelsson

soffhäng på tjörn

kungar på att laga god mat

sola steka brännas

kom hem till fint sällskap

29 Juni

Linnea fyller år om mindre än en månad och när hon har fyllt är det inte långt kvar tills vi åker och tills jag fyller. Lyckorus.

Jag lyckades komma hem igår tillslut. Resan skulle ta 1,5 timmar men istället tog den 2,5. Det var krångel hit och dit och jag missade två tåg som skulle gå till Alingsås. Hemma vid halv åtta i alla fall och sen kom det några töser hit och höll mig sällskap till tolv. Jag kände redan från början att jag knappt orkade vara social för har varit social dygnet runt sen i fredags med amanda. Hehe. Goa dagar på tjörn har det också varit måste jag säga. Satt uppe till ett utomhus med datorn och musik och det var inte ens kallt.

Nu ska jag på ett möte och sen hem och sola!


This summer will be the best ever

3 lådor jordgubbar över från midsommar åt jag och amanda upp igår. Vi satt på baksidan i solen hos mig och praktiskt taget proppade i oss jordgubbar med röd mjölk och socker. Så jäkla gott. Solen var väldigt påtaglig och varm tyckte vi så vi gick in och la oss i soffan. Det var ju trots allt en hård midommar(?). Moa kom och vi lockade håret för vi hade inget bättre för oss. Kvällen avslutades hemma hos moa med god mat och flumm.

Nu drar man snart iväg igen till tjörn. Jag ska ta 3-tåget och sen möta upp amanda i stenungsund. Stannar där till tisdag i alla fall. På onsdag blir det dubbeldate.


onaturliga lockar....

Let´s hit the dancefloor

He-heey!

Det blev ändå en rätt go midsommar tycker jag ändå. Det var väldigt spontant i alla fall. Efter ha velat mellan mys midsommar med tjejer, fest i långared eller tälta på tjörn så blev det midadgsbjudning hos mig och sen hoppa på tåg+buss till tjörn för en mysig kväll på sandis altan. Vi satt ett gäng både tjejer och killar och spelade kort, knaprade på chips och åt choklad.

Vi fick sova hos sandi men eftersom hon skulle upp och jobba så gick jag och amanda också upp. Vi köpte frukost i kiosken, juice, yoghurt och färska frallor och satte oss vid havet och åt frukost. Sen for vi hem. Och jag har turen fortfarande, ingen hemma.


en kväll på väg till linnea

på tåget till tjörn

promenad

jordgubbar med goa gubbar snart vid namn moa och amanda

The show goes on


saknar solen, båten, dalsland och vattnet

Tjeeeeeeeenare.

Känns som jag njuter till fullo av sommarlovet i alla fall. Umgås med mina goa kompisar, är uppe på nätterna, sover över och har kompisar som sover över, lirar basket, träffar nya sköna personer, fikar, spenderar pengar och har det bara bra egentligen. Men saknar vädret fortfarande.

Amanda bestämde sig för att sova här igår så vi somnade vid halv ett och gick upp elva. Vi gjorde frukost och bänkade oss framför tvn i 2 timmar. Mina föräldrar har lämnat landet så nu äre fest mest hela tiden.

Black and white





Sconesfrukost hos fröken johansson eller ska jag säga segergren? Mycket gott var det i alla fall. Det var ovant att gå upp så tidigt så när vi hade ätit klart var klockan bara halv ett. Vi visste inte vad vi skulle göra så vi rullade in till stan vid två. Fikade på EH till halv fem i alla fall och som vanligt var jag och amanda kvar sist. Det brukar bli så nuförtiden.

Ikväll chillar vi hos Linnea några stycken. Så gött så.

21 Juni



bilder från igår

Vem fan vaknar klockan sju på sommarlovet helt av sig själv? Just det ja, det gör jag. La mig dock halv elva igår för var svintrött men somnade nog inte förrän vid halv ett. Dygnsrytmen är inte som den ska riktigt. Men det gjorde inte så mycket idag för skulle ändå upp nio. Nu har jag legat och glott på lite vänneravsnitt(som jag kan utantill men är bra ändå). Ska snart duscha och sen cykla till Louise för att käka frukost.

Regn regn regn

Varenda eviga dag ska man vakna upp till skitregn.

Igår sprang jag en mil på rullbandet. Det konstiga var att det inte var så jäävla jobbigt som jag trodde det skulle vara. Det var mer gött. Det tog mindre än en timme i alla fall så jag är rätt nöjd.

På kvällen kom 3 random tjejer hit och slängde sig på min säng och i soffan. En av dem till och med sov över men släntrade ut vid kvart i elva på morgonen. Myskväll!

Nu har jag duschat och sitter och väntar på bättre tider.


så här trött är jag på regn

Tomorrow I will be gone



Även fast det var en FML-stämpel på mig igår förmiddag så blev dagen riktigt bra. På kvällen åkte jag och moa hem till Linnea för tjöt, soffhäng och nattmat. Det blev en hel del prat om vår kreta-resa, ogillade personer och killar. Promenerade hem i ösregn halv tre på natten och somnade halv fyra typ.

Idag är väl planerna att ta mig till gymmet och sen kolla på fotbollsmatch om vädret tilllåter. Ikväll hittar man säkert på något också för det är faktiskt lov imon med... hehe, så gött så.

Strawberries



Tuggar upp de sista jordgubbarna som camilla köpte med sig. Vi gick en promenad och sen satt vi på altanen med familjen+ john. Lite småtrevligt var det allt. Hon fick mig på lite bättre humör för imorse kände jag mig halvt nere. Vädret gör en ju deprimerad emellanåt. Jag vill ha riktig sommar NU.

Tillslut borde man hitta rätt



Kul att man går ut och springer men orkar knappt något för man bara ätit en torr macka till frukost/lunch. Men lyckades jogga väldigt lugnt och lätt 5 km och sen gick jag 3 km. Så det var ju inte förgäves men fan, jag hade noll energi.

Nu laddar jag upp för tacos. Sen iväg ikväll till nån med några.

Jag känner på mig att något kommer hända snart

Vi levererade sjukaste humor, goaste skratten och en drös interna skämt. Fyfan vilket bra dygn vi fick i Varberg/skogen. Det kunde inte komma mer lägligt. Igår var det sol hela dagen och vi hade picknick vid havet och det var varmt och behagligt ute till tio på kvällen. Vi hann grilla och äta otroligt god mat. Roligaste var nog inne på Ica när vi skulle köpa lunch. Man var ju mätt redan innan vi hann till kassan.

Tack damer!




Äventyr

tjenare mannen, tror banne mig jag har fått en ny läsare idag

Idag har varit en av de slappaste dagarna jag varit med om i världshistorien. Jag gick upp tolv- kollade på slumdog millionaire som är två timmar lång. Sen satte jag mig vid datorn till klockan fem typ. Timmarna bara flög förbi för jag hade tänkt gå till gymmet. Sen orkade jag inte det så gick ut och gick en timme istället. Kom hem vid halv sju och har sen dess ätit och suttit vid datorn.

Jag har i alla fall varit sms-social men vet inte om det räknas. Nu ska det sociala fyllas på uppe hos moa jarl. Det blir en repris på igår, kolla the bachelorette och äta kvällsmat. Dessutom vankas det förfest för hennes bror och dem har jag hört.

Imon åker jag, moa, amanda och louise på äventyr till varberg! Hörs när vi hörs...


"tjenare mannen"

Från och med då, från och med du








Jag gillar att ta kort på mat? Okej. Jag ska ta över ronias roll och föra matdagbok på min blogg med lite ironi. Idag har jag bara fått i mig ett ägg, två mackor och en kopp te.

Bilderna ovan är för det matintag jag gjort de senaste veckorna. Så gött så.

Alltid mys hos min jalle

Kom ju hem från stan vid sex typ och sen direkt ut på promenad med moa. Sen vid tio igen så drog jag mig upp till henne för att glo på lite tv. The bachelorette faktiskt. Lite småbra men töntigt program. Så kom jag hem för cirkus en halvtimme sen. Jag är inte trött så får väl sitta uppe vid fejjan en stund.

Imon är jag leeeedig. Jag har inte nått planerat och det känns as skönt!


Du är bäst nu men du var bättre förr



Häng på stan från ett till typ tjugo i sex. Det var bra för det var nice.

Do me right

Lite häng med daniel, en sväng till banken och sätta in pengar och sen möta camilla för lunch och fika. En mycket härlig dag. Sushi var gott och en kaffe på EH blev det också. Där satt vi i lite mer än två timmar och bara chillade och tog ikapp det vi missat. Kändes sjukt länge sen vi sågs bara vi. Kommer inte ens ihåg när det var senast.


gött häng

Fooootboll och sååå


Glodde som sagt på lite fotboll förut. Det var ju trevligt eftersom de vann med 6-0.

12 Juni

Kollade på mobilen nu för att kolla vilket datum det var. Vad dålig koll man har nu och ju längre in i sommarlovet man kommer så kommer man väl inte ha någon koll på vilken dag det kommer vara. Mycket "kommer" i den meningen kände jag.

Kom hem vid tolv idag och efter det har jag hunnit med en go fika/frukost med föräldrarna, ladda upp bilder på fejjan, gå en promenad, ätit mat och duschat. Snart ska man ta sig ner till mjörnvallen för att glo på lite fotboll. Det blir nog nice.


Två flugor i en smäll?

Åååååhh hej och hå!

Jag har fått en minst sagt grym start på detta sommarlov(som kommer bli det bästa hittills? Något jag hoppas på i alla fall). De senaste två dygnen har jag spenderat hos amanda. Redan vid fyra på fredagen kom jag dit och vi började ladda upp med drinkar och hon fixade mig så jag blev snögg. De andra goingarna kom vid sex och då var kvällen igång på riktigt. Vi åt mat, drack och roade oss. Vid tio kom killarna och skrattandet fortsatte och snygga bilder togs.

Kvällen slutade vid tre efter många om och men. Det hände ju inte liiiiite konstiga saker på den kvällen, eller? Nästintill alla fick la till det på ett eller annat sätt, höhö. Finns ju saker som man kan analysera en hel del efteråt och den stora frågan som är nu är, vad händer efter det här?

Igår mådde man ju inte sådär väldigt bra. Trött är ju bara förnamnet men det var en mycket go dag ändå. Jag och amanda hängde med hennes bror och jocke i soffan hela dagen typ. Vi gick och köpte mat, de spelade fifa, vi hade kuddkrig och dem åt upp mitt godis. Senare kom mosan också och jag somnade i soffan klockan elva och vaknade elva idag hos amanda. GötT!






yeah yeah, go kväll eller nåt

SAY JAMBO JAMBO

NU HAR VI FUCKING SOMMARLOV. FYFAN VAD VI ÄR BRA!

Tjenare mannen. Läget då? Jotack, fruktansvärt bra, kunde inte varit bättre faktiskt. Den obehagliga känslan är som bortblåst och nu är det frid och fröjd igen. Jag har precis duschat efter att ha tagit en go promme med mosan jarl. Nu har jag bara ett problem, vet inte riktigt vad jag ska ha ikväll. Shortsdress? Shorts? Vilken topp? Kavaj/jacka?

Halv fem drar jag till amanda så ska hon fixa hår och makeup. Hon är söt.

Just nu har jag detta på mig...ärligt talat

Latest through htc


vollyboll och goa killar

kvällsdopp i gerdsken med mois och mandis

här har ni han, ciiiiimon

sprang 6 km på bandet, liiiite svettig jag var sen

tråkigt väder idag men ganska varmt så därför shorts

+ hade inga hål hos tandläkaren
+ jag tränade som fa-an
+ gjorde pastasallad med mozarella och tomat och gruka
+ såg en bra film precis

- äckligt dåligt väder
- finns inte så mycket att göra förrutom att träna och se film
- jag måste städa mitt rum nu

Obehaglig känsla

När man vaknar upp och man har en konstig känsla i hela kroppen. När man inte vet vart den kommer ifrån. Då stannar hela världen upp och man börjar tänka. Fan, jag hatar det. Idag är en kass dag men jag ska försöka göra den bra ändå, träna och kolla på film typ. Jag tror jag har en aning om vart den kommer ifrån också men jag orkar inte med känslan, den är förjävlig. Det finns en person som kan ändra på det bara.

Först ut, tandläkaren, sen gymmet och ta itu med den skiten. Lite ångest på det med. Sen hem och kolla på film. Vädret är ju kasst idag också så kan inte göra mycket annat. Bara att höra av sig

Tagga fest imon dooee

Kvällsmys på balkongen



Fick för mig att göra lite smootie så översakade bror min med att göra en till honom också. Mango, banan, vaniljyoghurt, liiiite mjölk och vaniljglass. Hokuspokus wallah, en god drink. Vi bänkade oss på balkongen och hade det gött i en timme typ. Kändes skönt när man hade avverkat en 75 min lång promenad. Vardagslyx!

Love is more than just a kiss

Är ni med jaooo? In the club jaooo. Två dagar till skolavslutnigsfest!

Lite man chillar på livet nuförtiden eller? Njuter av att känna såhär varje dag...ärligt talat. Snart ledig på heltid också, i alla fall i tio veckor. Ledig imorgon också men det är inte sommarlov förrän man haft avslutningen i aulan i skolan. När hela skolan drar till stan och firar lovet med fika på stan. Visst stämmer det?

Tog mig olovlig sovmorgon till tio idag. Kände att jag behövde sova de där 11 timmarna. Igår kväll somnade jag typ 3 gånger innan jag gick och la mig på riktigt. Riktigt gött var det att sova.

Idag i alla fall har man hunnit med en tripp till gbg. Jag var med för att vara sällskap så det blev inget köp för mig denna gång men känner att jag har ganska mycket sommarkläder för tillfället men jag lär tröttna snart.


hittade dessa shorts i garderoben idag, fick cred för dem också

PS. JAG OCH AMANDA SÅG CIMON LUNDBERG I GÖTET MED. NI VET HAN I PARADISE HOTEL, HAHA, HAN GICK FRAMFÖR OSS (har bildbevis)

7 Juni

Gött att man la sig halv fyra-fyra igår då. Det var kanske inte så bra att gå ut och lira basket halv elva en måndagkväll när man har skola dagen efter. Hemkommen vid halv tolv kanske och stekhet. Det gick ju inte att sova så satte mig vid datorn och där blev jag kvar till halv fyra.

Tre timmars sömn blev det väl tillslut. Slutade skolan tjugo i elva typ men var kvar till kvart i tolv för jag trodde jag hade lektion. Fett ovärt men fick snacka lite gojja med Ronia. Så det var väl lite värt ändå då.

Men sen ville jag bara säga att jag kanske inte uppdaterar ikväll(!)


vi tänkte bara säga: tjooooo

Behåll ögonkontakten











Bilderna säger det mesta om mina senaste dagar. Vollybollspel, fotbollslir på kik och sleepover hos amanda gånger två. Det är så det har varit och det har varit jäkligt gött. Träffat lite nya människor och även återupplivat(?) vänskap med gamla godingar. Ärligt talat, vi har åkt bil också. I lördags natt var jag och johan taxi för fulla ungdomar och hans föräldrar.

Nu är långhelgen över och imon ska vi tillbaka till skolan. Det känns galet avlägset nu. Men vi har inget kvar så vi får väl chilla runt helt enkelt. Idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lugnt. Det kan hända att det blir kvällsdopp på playan.


när man borde hjälpa de som har de svårt



Igårkväll avnjöt jag och mor min en god middag vilket ni redan vet.

Tänkte bara uppdatera er lite igen och säga att livet är rätt nice. Mår som en prins mest hela tiden men det finns de stunder jag blir besviken och känner att jag "orkar inte". Men det är bara att skita i och inte lägga ner någon energi på. Idag ska det ätas frukost på balkongen efter en promenad (jag redan tagit), solas, kollas på fotboll och spelas fotboll.

Ja, det var väl det. Ha en fet dag

We never get tired




Har spenderat stora delar av dagen med mois. Vi har shoppat shortsdress, solat, gjort pastasallad och tagit första doppet på playan för i år. Sen har jag bara degat hemma och ätit god mat med mamma. Kycklingspett, melon-tomat-gurka-fetaost sallad, vitlöksbröd och tsatziki. Nu blir det kaffe och mörk choklad på balkongen.

Du ska veta att jag saknar dig






Gårdagen på Lissan. Det blev ju änna lyckat!

Studenten 2011








Spontant till göteborg och lissan!

Who´s gonna save the world tonight?

Många lyckliga ungdomar som tar studenten idag. Tyvärr är jag inte en av dem. Men det är bara ett fjuttigt år kvar innan vi står där med hela vår framtid framför oss. Frihet.

Gårkvällen blev go. Vi grillade lite, åt lite chips, drack lite kaffe, åt lite choklad och sällskapet var allt annat än dåligt. Den första kom sex och det var samma person som lämnade klockan halv två på natten. Några stycken fick agera moralt stöd och tack för det! Ha-ha

Nu ska vi snart åka på student firande. Platt hår, bytt om till shortsdressen och smink- klart!