One step at the time

Åker till stugan ikväll igen. Denna gången för att jobba. Eftersom vi renoverar ett hus där uppe så finns det en hel del att göra. Jag tror jag ska måla och städa framför huset. Hoppas också på lite nice väder så man kan bada. Missar dock linneas födelsedag men tror ni löser det fint utan mig denna gång. Grattis på dig ändå snygging! Vi får fira tillsammans sen.

Nu ner till stan och träffa lite vänner.


Sushiiiii


hemmagjord sushi på g-g-g!

Har tagit det chill hela dagen. Kollat på filmen "the town" som faktiskt var bra, övningskört med pappa, fikat och skrivit lite i min secret bok. Nu ska jag snart dra mig mot svärd för att träffa tjejerna och göra sushi. Ååh, det ska bli jäkligt gott!

Ooooops


Nya dj:n i stan? Jajemäääään! Snart så äre min tur att röja stan

Gårdagen var trött rent ut sagt. Jag kom i säng fem-halv sex på fredagmorgonen så fick inte så många timmars sömn men vad gjorde det, min kväll var hur bra som helst. Stack till camilla efter middagen hemma och så blev det sleepover.

Idag vid tolv gick jag, linnea och moa hem till linnea och fortsatte med gött häng. När klockan slog åtta kände vi att det var dags att "göra något" så vi snörade på oss skorna och tog bilen ner till åkanten där vi satte oss på uteserveringen och provade på nya saker (hehe). Det var snurrigt ett tag.

Nu är jag hemma i min goa säng igen. Vi hörs imon.

You know what I mean



+ tränat 1,5 timme
+ varit snäll syrra
+ druckit kaffe med camilla (jocke och zerdesht)
+ köpt nya jeans

Det är vad dagen har bjudit på än så länge. Nu blir det mys för det är ju faktiskt redan kväll. Dagarna går så jäkla fort men det är lite bra för då är tiden snart inne för resa. Kan knappt vänta och kan verkligen inte sluta tjata om det.

I just came to say hello





Känner att jag bloggar i efterhand varje dag nu. Skriver alltid om min gårdag och hinner aldrig blogga ikapp för jag har så fullt upp hela tiden. Det är helt sjukt vad stressigt jag lever just nu. Men som igår, åkte och tränade i en halv timme typ för sen började jag och amanda prata och då rann tiden iväg så jag hann inte köra så länge. Sen åkte vi in till stan och hängde på café (ovanligt, jag vet). Hela dagen hade vi laddat för texmex tallrik på åkanten så det blev x antal timmar på åkanten också med gott sällis av en trött camilla och en linnea.

Idag har det också varit väldigt stressigt. Solat, lyssnat på sommar i P1 med mamma, käkat pastasallad, suttit i en brassestol i hundramiljarder timmar med camilla och pratat, ätit morotskaka och smsat. Ja, det var min hetsiga dag. Imorgon tar vi nya tag, har ingaaaaaaaa planer. HEHE

I have no choice





Lovade Lotta att ge barnen frukt men istället gick vi och köpte glass. När jag frågade dem "Vi säger inget om glassen va?" Då svarade "nej nej, det skulle vi aldrig göra". Så goa. Lekte på lekplatsen och blev genomsvettig typ för vi lekte jage.

På eftermiddagen fikade vi och på kvällen kom jocke och zerdesht hem till mig. Go kväll. Eller ah, kvällen var inte slut där. Halv elva gick jag till Moa men gick hem redan lite efter tolv. Jag och Amanda hade sällskap och så råkade vi stå ute i regnet till tjugo i två. Woops

Lite man längtar




När vi bokade var det 6 månader och nu är det bara 1 månad kvar. Lite man börjar längta nu eller. Det är nästan fortfarande lite overkligt. Kommer bli sjukt gött. Ladda upp sista veckan i grekland med bästa gänget innan skolan, kan inte bli mycket bättre tror jag.

The last movie, done




Vi drog oss ner till Sagabio igårkväll för att kolla Harry Potter med Mattias och David. Det var bara smack! Vilken bra film. Det var bara de sista minutrarna som var lite onödiga och fåniga men annars bra film.

So listen to the lovebeat









lite mobilbilder från landet

Födelsedagsfirande och brunch



Nu: Till Olivia för brunch. Lite sent födelsedagsfirande på det också.

One less lonely girl



Igår
+ Dubbelfika
+ Harry Potter mini-maraton
+ Fint sällskap

- Gick utan mat i 9 fucking timmar

Harry P

Träning på gymmet i 1,5 timma och sen ännu en go dag hos axelsson. Hon städade och jag läste bok, sen bakade vi och bjöd på bullar och mjölk. Riktigt mysigt i detta sketväder. Satt ett antal timmar vid köksbordet och tjötade. Den oslagbara kvartetten var samlad, hehe.

Nu blir det Harry P med moa. Vi har några filmer att ta igen innna bion på lördag.
Så hejdå



The songs who reminds me of you

Lite jobbigt när bankomatkortet inte fungerar. Då har man inga pengar att leva på. Igår skulle jag handla för kylskåpet här hemma ekar ju fan tomt när inte mamma är hemma. Men jag fick ställa in det och leva på det lilla vi hade. Varför i helvete ska pinkoden bytas och varför får jag ingen ny på posten som det stod att jag skulle få?

Fick låna 500 kr av brorsan så idag innan frukost fick jag dra mig och handla. Sen blev det frukost med frallor, ny yoghurt och ägg. Så gött så.


The time of my life

Inte så jävla roligt när man vaknar halv åtta med sprängande huvudvärk. När man inte heller vet vad det beror på för inte festade jag igår inte. Det gick verkligen inte att somna så fick glo på lite nyhetsmorgon och dricka te. Nu har huvudvärken gått över så ska dra mig till gymmet för andra gången den här veckan.

Senare ska jag träffa Rebecca för promenad. I eftermiddag/kväll träffa Moa och Amanda. Låter som en bra dag som vanligt. Hehe


Take my hand and walk with me

Hejjjjjj

I´m back in bussiness. Hoppas ni gillar det också. Jag har haft det sjukt gött i alla fall. Kört fyrhjuling, plockat blåbär, badat, åkt vattenskidor, övningskört, umgåtts med familj+mormor+farmor+farbror, kollat på kossor, ätit gifflar i mängder, druckit kaffe och åkt buss+tåg i fyra timmar. Jag fick världens finaste välkomnade hem i alla fall. Det kändes som man varit borta i en evighet när det står 3 gulliga kompisar på station och väntar. Ååååhh! Igår kväll slappade vi framför film och åt kvällsmat.

Idag har jag och min man haft en hel dag tillsammans. Först åkte vi och tränade, sen lunch på stan(sallys goda kycklingssallad), sen åkte vi hem till deras nya lägenhet och låg i trädgårn, åt lite till, kollade på tv och tjötade med carina. Sen hade vi damp. Go dag helt simpelt.








Chilla på klipporna




Fyfan vad mina myggbett kliar idag. Jag vill kapa av mina ben just nu. Men större fara än så är det inte. För er som inte vet och för er som bryr er så åker jag till dalsland idag. Det ska bli sjukt gött för hemma lär jag inte missa något jättespeciellt hoppas jag. Hoppas på någon fin dag så man kan åka ut med båten.

Ha det fett här hemma!

Another day in paradise

Oh I will always think twice

Haha, har suttit i fem minuter och tänkt på hur jag ska inleda. Det går inte så bra för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva idag. Kan börja med att jag gick och la mig halv fem igår lite sådär väldigt spontant. Småtimmarna gick väldigt fort.

Mötte idag upp tre töser så fikade vi lite och skrattade mycket, så värt. Annars så ska jag nog bara vara hemma ikväll. Laddar ner 127 timmar just nu så hoppas att det kan vara bra måndagskvällsunderhållning.



bild ur arkiv, saknar brunt tonat hår lite kanske

Meet me in the night

Wehe-heeey alla trogna bloggläsare

Eftersom jag gillar att uppdatera er en gång om dagen tänkte jag passa på nu. Med magen full av mat så kan jag inte åka och träna riktigt än. Det var ju tänkt att jag skulle åka och träna på förmiddagen men jag kom på att de öppnar ju tre på söndagar nu, så snopet när man tänkt få träningen ur vägen på förmiddagen. Just nu ligger jag i sängen och gör absolut ingenting och det har jag inte gjort på hela dagen.

Det var tydligen två veckor sen jag besökte gymmet. Så kände att det var dags igen. Fan, måste ta tag i träningen på riktigt och släpa mig till gymmet minst två gånger i veckan. Då hade jag varit mer än nöjd.


någon gång i vintras när man var duktig och var på gymmet 3 ggr i veckan

Time to shine

Senaste dygnet har jag betalt allt på resan, fikat med camilla, ätit godaste morotsmuffinsen, gått en promenad, slängt ihop en fruktansvärt god pastatjohejsan, druckit kaffe med louise när alla andra drack alkohol, ätit upp alla philips chilinötter, känt mig lite obekväm som nykter, varit i gbg med bästa c, köpt två nya fina örhängen och ätit god sallad i parken.

Ikväll har jag skrattat ikapp med mamma och pappa och sedan tjötat med mos och mandis. Nu har jag kvalitetstid med mig själv, så jäkla gött och imon har jag inget planerat, så jäkla gött. Ska träna och bara vara hemma tänkte jag.


louise var driver

camilla var lite drunk

uteservering

my lovers

I just need a minute


soooola och baaaada pina colada

Vill åka bort nu. Ta bilen och bara åka iväg. Men något inom mig vill samtidigt stanna. Tänk om man missar något? Mamma och pappa ska åka till stugan om några dagar. Överväger hur jag själv ska göra. Vill vara hemma på tisdag och hjälpa till en kompis att flytta. Sen är det partillecup nästa vecka som jag kanske vill se. Samtidigt vill jag dit för det är så jäkla skönt att bara koppla av där. Där finns ingen stress. Åååhhh så jävla jobbigt i-lands problem.

Nu ska jag till stan och betala resan. Hör av mig till er som ska med hur mycket det är man ska betala in. Puuusssss