I need a dollar



Helgen

Har haft en kanon helgish verkligen. Målat staket, varit på bio, fikat, sovit med jocke och slappat. Även en ledig måndag som har bestått av avskedsmys av jocke och lite småfix för imorgon eller inatt drar vi till grekland. Klockan 3 stiger jag upp och klockan 6 går planet.

Adjöss mina kära vänner. See you in a week.


förra året på kreta

Till skolan

Ska iväg och skriva mitt sista prov någonsin på gymnasiet. 4 skoldagar kvar. Ofattbart och helt sjukt. Något som är helt underbart är att om 4 dagar är vi i grekland. Och det är dags för sverige och ge mig bra väder!

Hej glada



Dagarna går på snabbspolning. Om en vecka exakt sitter jag just nu på planet till bästa grekland med bästa vänner. Jag är så sjukt taggad. Förstår det fortfarande inte. Poolhäng, snacks på balkongen, kortspel, sola, bada i havet, äta grekisk mat, förfest på balkongen, festa hela natten. Japp ni hör ju, kommer bli grymt.

Allt börjar klarna och jag tror jag har koll på läget nu vilket känns himla skönt. Japp, jag är ett litet kontrollfreak tror jag. Nej, nu ska jag till skolan och öva på en redovisning!

Försöker verkligen njuta av mitt liv

Klockan ringde sju denna söndagmorgon hemma hos jocke. Och det var bara att kliva upp. Han skulle iväg på fotboll i göteborg så jag gick ut och gick en promenad innan frukost. Det var hur skönt som helst. Älskar att gå i Nolhaga själv på våren/sommaren. Kul att man kan glädjas åt en promenad... Njuter av varje dag just nu. Försöker förstå att jag är 18 år och tar studenten om en månad vilket känns så jävla sjukt. Så därför försöker jag glädjas åt sista tiden i skolan och sista proven men det är fan svårt.

Just nu sitter jag med affärsjuridikboken framför mig. Ska nöta in det i hjärnan idag så man kanske kan skriva ett mvg imorgon, hehe. Klockan tolv ska jag och pappa på födelsedagslunch hos mina kusiner. Sen är dagen ganska oviss.


Imorse vid halv nio

Långledigt

Jag älskar långhelg. Åkte ju som sagt bort i fredags till sommarstugan. I lördags var det slitsamt jobb. Jag och pappa var ute i skogen klockan åtta och gick därifrån vid fyra. Resten av dagen var jag död. Men satte i alla fall 550 plantor den dagen. Sammanlagt söndag och måndag satte jag 500 så det var lite mer lättsamt. Umgåtts med familj, farmor och farbror. Endast hets vid matbordet.

Kom hem i måndagskväll redan. Skulle åkt iväg på grill men var så förbannat trött att jag inte orkade röra en fena så stannade inne på självaste valborg och kollade bigbrother. Sen kom jocke. Hade då den finaste stunden tillsammans med honom den här veckan tror jag.

Tisdag och onsdag har också varit sjukt goa. Kan bero på vädret och bero på jocke. Förmodligen båda två tillsammans. Idag är det torsdag och snart helg igen! Och snart lyfter planet till Grekland. Vi har allt framför oss nu. Resan, balen, studenten, sommaren. Ja, allt, fyfan vad det kommer bli bra.