Säsong 8

 
Har ägnat denna hösten åt att kolla på vänner igen. På hösten är det perfekt att kolla på serier och jag älskar serien Vänner. Korta roliga avsnitt. Underhållande och ett bra tidsfördriv dessa regniga, mysiga, mörka höstdagar. Finns inget bättre än att avrunda dagen med ett par Vänner-avsnitt. 
 
Jag är redan inne på de sista avsnitten på säsong 8. En säsong kvar bara *snyft*... Vet inte vad jag ska kolla på sen?? Något bra som redan finns i typ alla säsonger. Hatar att börja kolla på en serie och så kollar man ikapp avsnitten som rullar påt tv. Då måste man ju liksom vänta en vecka på varje avsnitt. Sämst är det. 

Ååååh jag har internet-shöppat!!

Ett par skor, en ny förhoppningsvis grym plattång och dyra fina schampo och balsam är på väg hem till mig nu. Och en julklapp till jocke. Och några framkallade foton är också på väg hit. Lycka för stunden minst sagt. 
 
 
Jag har varit sugen på en känga ett tag nu. Det är fri frakt och fri retur så sitter dessa inte som jag vill eller inte alls så snygga som de ser ut att vara är det bara till att skicka tillbaka. Dessa var i alla fall nedsatta med hela 600 kronor så tyckte det var ett bra kap. 

Bra start

 
Vad är en dag värd om den inte har en bra start? Idag var den väldigt bra. Dels för att jag fick vakna bredvid jocke och pussas lite på morgonen men också för att jag kunde gå hem och göra denna goda frukost ovan!! Idag är det studiedag och då är alla förskolor och skolor stängda och det innebar att jag var ledig. 
 
Det är riktigt regnoväder idag men trotsade det verkligen och gick en promenad som var 9 km lång. I efterhand var det kanske inte det bästa besultet jag har tagit då jag var genomblöt och kall som tusan när jag kom tillbaka.  Men nu har jag tagit en varm dusch och ätit lunch så nu känns det ändå skönt!

Kalla mig tråkmånsen

Här sitter jag och sover... 
 
Oooooookej. Vet ni hur jävla underbart det är att hänga i soffan med mamma både fredag och lördag kväll? Jävligt underbart faktiskt. När kylan tränger sig på så är det så skönt med soffläge. Kalla mig tråkmåns! Så fick det bli denna helgen i alla fall men snart är jag väl på G igen. 
 
Inatt kom jocke och väckte mig vid tre(då klockan drog tillbaka och blev två igen). Jag var trött, han var småfull. Han ville skoja, kramas, pussas. Jag ville sova. Det var rolig:))))) not. 
 
Nu är jag vaken men han sover fortfarande sött inne på mitt rum. Hehe tänk om han är jättebakis? Då ska jag skoja, kramas och pussas med honom. Och då kommer han vilja sova. Då blir det skoj! 

Sovperiod

Just nu är jag verkligen inne i en sovperiod när jag lägger mig tidigt. Men tycker det är rätt skönt att lägga mig vid halv elva-elva och gå upp vid åtta. Då är jag pigg hela dagen, men dessto tröttare på kvällen när klockan närmar sig tio. Inget min kära pojkvän alltid diggar då han är världens kvälls/natt-människa. Japp, antar att man anpassar sig efter vardagen som just nu oftast innebär tidiga mornar. 
 
Ska lägga mig och läsa bloggar och sen slökolla på vänner innan jag stänger de små blå för denna dagen. Imon ska jag döma 3 matcher, kolla jockes fotbollsmatch och sen förbereda mig för vin... och förmodligen utgång! 
 
Givet sällskap när man sover ensam

Hämta ny energi

 
Att bara få spendera några timmar på kvällen med den bästa gör alltid dagen bättre när allt annat känns ganska tungt. Imorgon kör vi på igen, 7.30-16.00. 
 

Rule the world

Kände mig en aning kraftlös och vek inatt och imorse när jag var tvungen att ställa in dagens jobb. Igår kväll precis när jag hade sagt godnatt till jocke smög sig något konstigt in i min kropp. Halsen slemmade igen och hela kroppen kändes orolig. Konstig känsla. 
 
Vaknade vid kvart över sex och grubblade ett tag innan jag ringde till Birgit. Vilade i sängen fram till elva med honungsvatten, skorpor och en film. Och hela dagen har varit lugn men nu ska jag till stan för ett ärende för känner mig piggare nu. 
pigg och glad

Friends?

 Underbara bästa tjejerna. Nu var det alldles för längesen vi sågs. 
 

Sovmorgon

 
Det blir lite jobb idag i alla fall även om jag trodde dagen skulle bli ledig. Eftersom jag är van att någon ringer vid halv åtta och väcker mig men icke idag. Idag ringde dem först vid nio. Då hade jag redan planerat saker för min lediga dag. Tänkte köra lunchspinning men nu blir det några timmar jobb istället. Ny förskola, nya barn! Tagga! 

Världens goaste och knäppaste

 
Spenderat ett antal timmar med den här grabben denna helgen med. Var uppe sent igår och sov länge idag. Dessutom kollat repriserna på masterchef. Det är standrad på söndagar. Äta sen frukost och kolla på masterchef. 
 
Gått en härlig promme med bästa Moa med. 

Facelook

Tjänat cash, fikat med mor och far, städat rummet, kikat på Xfactor. Inte alldeles för ansträngande men lagom såhär på en lördag. 
 
Nu blire goooo mat för snart kommer det två gäster. 
 

Friday I´m in fucking love

 
Helgen och ledighet känns faktiskt extra förtjänad denna veckan. (I och för sig ska jag jobba lite extra imon). Har jobbat eller gått på utbildning hela veckan. Det blir ännu en helg i lugnets tecken. Men än har jag ju inte jobbat klart. Ska snart traska iväg i regnet till noltorpsskolan och jobba 2 timmar. Slår ihop träningen med jobbet. Går dit och sen hem då jag även ska för bi frisör Elite då de dragit 280x2. Jag har inte lust att betala två gånger nejnej!! 
 
Kram på er!

Bästa dagen!

Åh jag har nog gjort min bästa dag som vikarie. Helt underbara kids. Lugna, skötsamma, duktiga och söta. Jag beundrar personalen på det stället, vilket bra jobb säger jag bara. Eftersom man flänger runt på en hel del olika ställen gör man gärna jämförelser. Verkligen imponerad. Dagen har gått skitfort och har bara liksom myst runt på ingareds nya förskola.  
 
Redan torsdag??! Veckorna går stört fort. Kommer jobba 35 timmar den här veckan så jag är jäkligt nöjd med det. Det blir bra pengar. Imorgon har jag 7.30-13.15 och 13.45-15.45. Så det blir en lugn kväll hos min pojkvän idag. Tv och mys. Sånt är bara så jäkla härligt när man jobbat en hel dag! (vardagslivet <3) 
 

Hemmakväll

 
Kände mig precis som på bilden förut när jag kom hem. Hjärnan tickade som en bomb som vill hoppa ut. Men jag hindrade detta med en alvedon och en långpromenad. Bästa medicinen. 
 
Var ju på utbildning/kurs eller vad man nu ska kalla det. Mest information om vad assistansarbete går ut på, om  vad företaget Move&Walk står för och hur viktigt det är med kundens behov osv osv osv. När man inte van vid teori längre blir det jobbigt för lillhuvudet. Det var ändå nästan 5 månader sen man satt i skolbänken. Och vet ni vad? Jag är såååååå  glad över att få jobba istället. Tjäna pengar och göra något vettigt. 
 
Ikväll har jag hemmakväll. Mysigt! 

Morgonblogg!

Inlägget skrivs nästan alltid på morgonen har jag märkt. Uppe tidigt idag med. Klockan ringde halv sju så jag kunde dra mig en stund. Nu ska jag och pappa åka till göteborg. Idag ska jag på en assistansutbildning med move and walk. Det håller på mellan 9 och 15. 
 
Uppdaterar mer ikväll kanske om ni har tur!

Vargdasinlägg

Saknar sommarens slappa dagar. Tänk att jag var ledig i typ 7 veckor i somras.
 
Nu är det minsann andra bullar. Snittar 4 dagar i veckan i alla fall än så länge. Gillar ändå det här med att vara vikarie och inte ha några fasta tider. Dagarna är inte heller alltid superlånga så det är skönt och man kan en skrapa ihop några tusenlappar till lön, hehe. Det duger i nuet så att säga. 
 
Idag var det dock liiiiite jobbigt att gå upp. Sov ju hos jocke och han börjar inte förrän ett och medans jag gick upp sju så låg han kvar och sov... Lyckost. Jobbar 9-16.30 på ett ställe som jag varit på förut. I eftermiddag blir det lite mys med mina bästa M & A. 

It feels like I´m slowly falling

 
Yes yes yes! Blev så glad när Birgit ringde imorse tjugo över sju och frågade om jag ville jobba. Tiden springer iväg, snart börjar jag ju jobba. Ett pass mellan 9-15.30. Alldeles lagom att starta veckan med 6 timmars jobb faktiskt. 
 
Ska inviga min fina stövlar idag med. Och ikväll ska jag få mysa med bästa killen. 

Fuck this time of this day, fuck fuck fuck

Det värsta är när man haft en sån jäkla bra kväll dagen innan att man vill ha samma igen men så går det inte. Fan, hatar livet. Ibland känner jag att jag bara vill spendera all min lediga tid med jocke.
 
Dessutom börjar det bli jobbigt att du kära vän (Camilla) är borta. Jag behöver dig, jag behöver ditt sällskap, jag behöver prata av mig, jag behöver min sanna kaffekompis. Du är så jävla saknad vännen! Du måste komma hem snart och hälsa på oss stackare. 
 
Idag går det inte att koppla av. Det är söndagkväll och mitt hjärta skriker efter kärlek just nu. MEN jocke är iväg och spelar pingis och sen ska han spela fifa. Blir lite galen inombords på det jävla spelet ibland. Förlåt honey. Jag vill kunna krypa upp i sängen med massa kuddar, tända ljus och grejer och bara slappna av men det GÅR INTE.  Tro mig, jag har försökt. Livet, varför gör du såhär mot mig? 
 
Försöker tänka på framtiden då jag står där med två barn, ett jobb, en sambo, matlagning, fotbollsträningar osv. Då kommer jag inte ha tid för mig själv. Den tiden är nu. 
 
Japp, ville bar skriva av mig. 
 
finaste vännen <3 

What to expect

 
När man vaknar och det är söndag har man inte alls samma energi som på lördagen. Inte nog för att det oftast inte händer så mycket så är världen, eller i alla fall sverige gråare än på länge. Det fina vädret är som bortblåst. Denna morgon har det regnat något kopiöst. Man får väl se "charmen" i det hela och intala sig själv att idag är en sådan dag då man ska göra saker man tycker om ändå. 
 
Min morgon började med att vinka av jocke till jobbet. (Vi hade en sådan himla go kväll igår. Igår var det han som var trött och somnade i min famn. Kollade på en bra film(tyckte jag) och bara myste). For hem med bilen och har kollat på nyhetsmorgon söndag och hunnit med ett vänner-avsnitt+frukost. 
 
Klockan tolv ska jag iväg och döma en match men resten av dagen är oklar. Om jag känner mig själv rätt blir det nog en sväng till hälsostudion för att göra av med lite energi. När man kommer hem blir det till att hålla sig inne och sysselsätta sig med sånt man tycker om. 

Sköna lördag

 
Har en skön känsla. Sovit 9,5 timmar inatt och nu ska jag in till stan för att försöka klippa mig. Hoppas att dem har någon drop-in tid någonstans. Packat träningsväskan också så blir en sväng till hälsostudion. 
 
Ikväll vill jag bada jacuzzi. 

Fridays are the best

Fysatiken vilken bra fredag. Jag är redan uppe, jocke ligger väl och sover fortfarande men ska gå och väcka honom nu. Var iväg och handlade cibatta till frukost och passade på att lyxa till det med kanelbulle också. Vädret är förjävla bra också. Jag är ledig! 
 
Dagens planer: Mysfredag med jocke på dagen, promenad och tvhäng med jalle ikväll!

Jobb torsdag

 
Börjar klockan elva idag men klockan ringde vid åtta. Eftersom jag slutar vid åtta ikväll får man passa på att promenera på morgonen. Det var bara två grader ute när jag traska iväg. Men skönt var det! Nu har jag ätit frukost och ska fixa iordning mig lite nu. Ett pass på nio timmar idag väntar. Sen är det heeeeeeeelg och jag är ledig. 
 

Shine bright like a diamond

 
Med pelle i bakgrunden (ja, mitt gosedjur som jag fick av jocke på skara sommarland) sitter jag här och myser lite innan det är dags att jobba. Idag börjar jag tolv och slutar vid åtta. Det känns skönt idag. Annars kanske den tiden inte är jättebra men idag känns det bara skönt. Sov över 9 timmar inatt med så tog igen timmarna från gårdagsnatten.
 
Längtar också till nästa lön. Vill köpa nya vinterskor och ny vinterjacka. Det börjar bli kaaaaaaaallt nu. Annars får ni ha en bra dag för det tänker jag ha!

Hemma igen!

Ja, det var ju inte så farligt. Kvällen, natten och morgonen som man jobbar själv har gått bra. Det kanske inte blev så himla mycket sömn för mig då jag vaknade nästan varje timme och kunde inte somna om efter halv sex. Vilade en stund mellan 9-10 imorse i sängen och nu slappar jag framför tv. Har dragit ut täcket hit så ligger bara och myyyyyyser. Sjukt skönt att ligga inne och bara se regnet och rusket utanför. 
 
Jag tror inte jag kommer upp i så många knop idag. En fika med jocke och lite kvällsmys står väl på schemat just nu och det känns väldigt skönt. 
 
Nu blir det några vänner avsnitt för nu är "efter tio" slut.
En bild från igår innan jag stack till jobbet

Ska jobba min första natt

Går och väntar på mitt jobbpass. Ska göra mitt första nattpass idag. Börjar nu klockan 15.00 och slutar imorgon bitti vid 9.00. Det ska bli roligt men är också lite nervös... hur ska det gå? Skönt ska det bli att få ha gjort det första nattpasset i alla fall. Nya utmaningar hela tiden. Men som jag brukar tänka "vad kan gå fel?" och "jag kommer inte dö". Troligen kommer det gå jättebra och jag kommer tänka "men det var ju inte å farligt".
 
bjussar på en bild på mig själv 

Imorse

 
Gick ut och gick en timme innan frukost idag också. Det var en fin morgon!

Trött

 
Jag förstår inte, varför är jag så trött? Slappar antagligen för mycket just nu. Har varit ledig i fyra dagar och känns inte som jag fått nått gjort. Skönt att jag ska jobba imorgon känner jag. Nästa helg kanske man ska satsa på att köra på en utgång? Man lever ju bara en gång. YOLO. 
 
Hörs bebbes.

Dem ska bli mina

 
En aning pojkaktiga men ändå sjukt snygga, tycker jag då. Kostar runt tusenlappen på det billigaste stället. Testade dem i göteborg igår och den var bekväm också. Behöver ju en bättre "känga" i jobbet och då blir denna perfekt eftersom jag kommer vilja ha den till vardags också. 

Kollar handboll




Min lördag

1. Vaknade imorse och var otroligt pigg
2. Åkte med mamma och pappa till göteborg och fikade på Espresso House
3. Åkte till XXL och köpte fina gummistövlar
 
Nu ska jag snart ta bilen hem till jocke. Vi ska äta lite middag tillsammans med delar av hans familj för hans bror fyller år. Sen blir det la en go film/mys-kväll. 

Min torsdag

Klockan närmar sig halv sju och det innebär middag. Ungsbakad falukorv med mos, det var nog flera år sedan vi hade det här hemma så det ska la bli gott. Åkte till gymmet förut och körde styrketräning, ben och mage. Dessutom ställde jag mig på vågen för första gången på jag vet inte hur länge. Jag kan konstatera att jag vägt ungefär samma i snart 2,5 år. Men siffran håller jag för mig själv faktiskt. 
 
Det har alltså blivit två "träningspass" idag. En promenad och ett gympass. Det känns härligt. Därför ska jag avsluta denna dagen med lite bra tv-program och sedan sova med jocke. 
 
Imorgon är det fredag. Älskar fredagar <3
On my way to the gym
 

En ofrivillig ledig torsdag

 
Medan jag åt frukost hittade jag den här lilla nyheten i alingsås tidningen. "Promenader kan hjälpa i höstmörkret". Själv måste jag gå minst en liten promenad varje dag nu för tiden. Nu under hösten tillbringar man inte lika mycket tid utomhus som man gör på sommaren. Då känns den lilla promenaden extra nödvändig, helst när det fortfarande är ljus ute förstås. Man blir piggare och samtidigt får man motion. 
 
Idag gick jag en promenad mellan 9-10 och nu har jag precis ätit frukost. Idag fanns inget jobb inplanerat och inte blev jag inringd heller?? var så inställd på det! Jag skippade att sova hos jocke inatt för att jag förmodligen skulle få jobb men nähää, så nu är jag ledig och har typ inget att göra. Men lite gött är det. Vädret är ju skit ändå, regnar nu så det blir till att mysa hemma och kanske dra en sväng till jocke innan han börjar jobba. 
 
Mitt motto idag: Ingen stress!

Sjuk?

 
Ligger i sängen och känner mig lite hängig efter jobbet. Men jag har svårt att lyssna på min kropp och veta vad det är med den för jag är så jävla sällan sjuk. De senaste dagarna har dock varit lite för trötta för mig. Jag skrev ju det igår att jag kände mig helt borta i måndags. Någonting ligger i mig och lurar. Detta förvånar mig inte då jag hängt med sjuka människor, både jocke och moa. 
 
Jag som hade planerat att gå till gymmet men känner mig inte i form men vill icke ligga här hela dagen. Ute regnar det men blir la en promme som vanligt. Älskar ju promenader. Motion och frisk luft / mvh hanna pensionären.

Clothes

 
Jag köpte ju lite nytt förra veckan! 

Tuesday

Sov hela 9 timmar inatt. Det var längesen. Verkligen behövligt för var typ helt död igår eftermiddag. Var iväg och spelade bingo i några timmar och sen åt jag och jocke mat på sallys. Efter det kände jag mig inte närvarande och allmänt kraftlös men tog en snabb kort promenad och en dusch och då mådde jag bättre igen. 
 
Sitter nu och avnjuter min frukost efter en timmes promenad. Så skönt att redan ha gjort det för i eftermiddag blir det lite jobb. Måste också bara tala om att jag äter en så god frukost. Kaffe, ProViva, knäckebröd med ost och gurka, löskokt ägg och en liten skål naturell yoghurt. Mmh <3 
 
Nu ska jag skicka iväg några mail och fixa lite saker innan jag åker iväg på jobb i fyra timmar, 12.30-16.30. 
 
På promenad genom stan.... shallalallalalalaaa