Gott nytt år!


Snyggaste cambilderna juni-dec

JUNI
JULI
AUGUSTI
SEPTEMBER
OKTOBER
NOVEMBER
DECEMBER
 
HEHE, trodde jag var snyggare än jag var :(

Söndagshäng

 
Iförd jockes tröja som doftar honom sitter jag och fikar lite. Cappucino, ostmacka och knäckebröd med julskinka. Asså fyfan så gott. Nyduschad är jag också för jag har gått en låååååång promenad. Det blev drygt en mil lång så mina ben var riktigt stumma i slutet. Nu smakar det därför extra gott med fika! 
 
Jag laddar nämligen upp för ett par timmar i soffan. Det är tour de ski nu och det tycker jag om att kolla på. Har ju ändå inget bättre för mig denna söndag. 
 
Ikväll blir det nog moahäng och sen sova hos jocke. Sen är det nyårsafton och party party. 
 
 

Nytt år snart

Jag vet, det är fånigt egentligen men jag har börjat fundera på det nya året. Funderar på saker jag vill göra och på saker jag vill förändra. När tankarna väl har börjat snurra så är det stora drömmar kring resemål och småting i vardagen. T.ex vill jag göra en längre resa i början på sommaren och så vill jag börja känna glädjen i att träna på gym igen så i början av året ska jag köpa nytt gymkort. 
 
Jag skulle vilja dra nu nu nu på en gång, någonstans i världen, få se något annat än alingsås just för tillfället, för någon/några veckor bara. Alingsås är hemma och jag trivs så bra men nu så rycker det i mig och jag vill uppleva något vackert, något annat. 
 
Nästa år ska bli ett resår vill jag. Jag ska ta varje arbetspass jag kan för att kunna få det lite lyxigare på semestern när man ändå väl drar ut på äventyr så ska det vara fint. Något som jag är väldigt sugen på är att åka skidor i alperna, ska se vad mamma och pappa hittar på så kanske jag hakar på dem. Och väldigt sugen på solsemester men det är jag ju alltid. Jag ser verkligen redan fram emot nästa gång jag åker till solen och värmen. 
 
Något som också ska bli min grej i år är träningen. Jag har under hela hösten inte haft något sug till att "ta ut mig" och svettas riktigt rejält. Promenader har blivit min grej men nästa år ska det införas spinning och styrketräning i träningen igen. Det ser jag fram emot också! 
 
Och någon gång nästa höst kanske det blir läge att flytta ifrån barndomshemmet. Om man hittar något prisvänligt och bra geografiskt. Men än så länge trivs jag ju bra hemma med familjen. Det är ju nästan alltid någon hemma så jag känner mig aldrig ensam! 
 

Lediga dagar

5 lediga dagar har gått för fort. Det har varit så skönt att sova ut, göra mysiga saker hela dagarna, fira jul, gå ut på en tisdag och slappa hela jävla annandagen hemma hos jocke när båda var lika bakfulla. 
 
Nu skall jag strax CYKLA till jobbet, förstår inte hur det ska gå. Hatar att cykla på vintern. Jag är glad att jag bara jobbar 5 timmar idag och imorgon för då orkar och hinner man göra något annat på dagen. 
 
bästa pojkvännen man kan ha <3

Dem kallar mig galen

Känner bara såhär...............................................bajskorv på allt. 

Idag myser vi bara

 
Farmor är här, granen är på plats, glöggen är drucken och nu inväntar vi bara på julskinkan som ska provsmakas idag för första gången denna jul. Helt underbart mysig dag helt enkelt eftersom jag fick börja den med min älskling och avsluta den med bästa familjen. 
 
God Jul! 

Idag är jag bara glad

Lördag är här. Sista julklappen inslagen. Veckan har varit bra. Det har blivit mycket häng på stan onsdag, torsdag och fredag. Lite julstress bland folket men gillar det ändå lite. Jag har mest suttit på café och kollat på. Igår kväll pustade jag, moa och amanda ut och vi var så trötta att vi bara satt och skrattade. 
 
Ledig i fem dagar känns underbart skönt. Idag har jag julstädat mitt rum, gått promenad, fikat och varit på stan en snabbis. Om en timme ska jag träffa jocke och vi ska ha en ordentlig myskväll. Laga mat, kolla på film, dela julklappar och pussas. Helt underbart. 
Bäddade om till mitt nya påslakan som jag 
 
Julklapp till jocke
Posar inne på toan.....

Kanske inte drömveckan ändå

 
Igår led jag av mensvärk. Japp, den kommer alltid och hälsar på när det är dags så att säga. Pepprade med alvedon så det gick ändå bra att jobba. Men fy vad man känner sig dålig innan alvedonen har gjort sitt. Idag dock var det huvudet som fick för sig att börja värka något fruktansvärt. Det var liksom olidligt så jag gick hem tidigare från jobbet. Drack te och kollade på tv och vid fyra när jag skulle iväg på personalmöte/julmys så kändes det bättre. 
 
Det var kanske inte den starten jag ville ha på veckan men vad ska man göra. Personalmötet som övergick i julmys med kollegorna var ju bara så härligt. Vi åt julbord (som två assistenter hade stått och gjort hela dagen , obetalt. Helt underbart gott), åt kladdkaka till efterätt med polkagris grädde (krossat polkagrisar och blandat ner i vispad grädde. Helt sjukt gott det också!) och avslutade med att dela ut julklappar och köra julklappslek som var galet kul. 
 
Ja ja, nu skall jag snart bädda ner mig och kolla lite serie innan jag lägger mig idag. Imorgon är det jobb och fika med vännerna på eftermiddagen. Livet är gott. 

Nästa vecka

Bjuder på lite bilder från mitt rum
 
Jag har bestämt mig. Nästa vecka ska jag verkligen ta vara på för som det ser ut nu så är det mycket bra saker inplanerat och det är sista racet jobb innan jul. Som ni förstår så är det jobb på schemat men det kan bara bli bra med glada barn som bara längtar ihjäl sig till julafton. Ska se till så att de är extra snälla så det får många julklappar. Andra saker som är inplanerade är personalmöte och julklappslek med personlig assitent kollegorna och middag med vännerna. Middag ute på resturang med vännerna innan jul är lite tradition. Vi brukade fira att vi fått jullov men nu tar vi vara på alla tillfällen då vi kan få ihop lilla gänget som är kvar i alingsås. Det är i alla fall trevligt! Lyxa lite på resturang. 
 
Sen mot helgen drar det ihop sig mot jul och jag ska bara försöka varva ner och ta vara på stunderna. Fira Amanda lite kanske, förbereda julmat med mamma, ha en julmyskväll med jocke och dela julklappar, pynta granen, äta första julskinkan och hänga med familjen och farmor. 
 
Som sagt, ser ut att bli en kunglig vecka. Nu ska jag njuta denna söndagkväll och lyssna vidare på slutspurten av musikhjälpen. 
 
 

Summerar helgen

 
Måste säga att detta har varit en väldigt bra helg. Vill ni veta varför? Jo, det ska jag tala om. Ibland hinner man med mycket under en helg och ibland hinner(läs: gör) man typ ingenting. Den här helgen har jag gjort någonting.
 
Rolig utgång i fredags med vännerna, dans och träffa gamla skolkamrater. Igår gick jag och moa en promend i hjortgården och sen fikade vi med lussebullar och amanda kom förbi. Sen fortsatte vi hänga och kolla på harry potter och hade det myzz. Tog bilen till jocke och vi låg och kollade på musikhjälpen till halv tre på natten typ. Idag har vi bara myst. Ätit julskinka macka till frukost. 
 
Ikväll ska jag kanske på julkonsert i hemsjö eller kolla slutspurten av musikhjälpen. Kan inte bestämma mig... :( 

Freitag

 
Hej på er. I detta nu underhåller musikhjälpen mig, himla bra radio- och tvprogram. Tanken är att vi ska ut och röjja ikväll. Jag hoppas jag har skjuts bort till Louise annars blir det ingen utgång. Men jag har ju införskaffat mig vin och börja platta håret så det vore inget kul om det inget blev. 
 
Och imorgon ska jag ha kvalitetstid med mina bröder, Amanda och Moa. Lång promenad och sen fika. Kan det bli mycket bättre? Nej. 
 
Och igår var jag på ullared och shoppade med Jocke! 

Längtar till långledigt

Då var det dags igen att spänna fast sig i vikarieselen även den här veckan. Nu kör vi två veckor till och sen är det långledigt. Det ser jag fram emot. Den här veckan ska jag i och för sig till Ullared med Jocke och det ska bli kuligt och mysigt. En hel dag tillsammans och kanske få ännu lite mer julstämning sinnesmässigt. 
 
Pustar ut för dagen i alla fall och tänker köra soffläge hela kvällen. Vi börjar med att kolla på julkalendern och sen är det nog även lite handboll. Ska koka mig en kopp te och baaaah njuta.
 
Imorgon är det 8 h jobb och sen mysfika med bästa och saknade tjejerna. Ååhh, är så glad över att vi fått till en fika sådär mitt i veckan. 
 
HEJ

En lunch på stan, japp

 
Varit i göteborg på HLR-kurs men är redan hemma, gött! Nu blir det stan och en lunch med Jocke och sen kanske spendera resten av dagen med honom? Hmm, vi får se. Hejsåläääänge

Mys

 
Sitter och myzer i min soffhörna ikväll. Jag har precis kollat klart på en film jag inte orkade se klart i går kväll. Samtidigt så passade jag på att måla naglarna både på tårna och fingrarna. Nu är de röda och fina minsann. Dock ger jag det en dag, sen kommer de vara fula och bortskavda på fingrarna men skitsamma. Nu är de ju fina i alla fall.
 
>>> ska kolla på julkalendern nu !
 

2:a advent

Bra saker med den här söndagen.
1. Jag har köpt en ny vinterjacka
2. Det var halva priset på vinterjackan 
3. Märket är Peak Performance och den kostade 2000 kr (egentligen 4000 kr) 
4. Jag har gått en 3 km lång promenad
5. Jag har gjort älgfärsbiffar och klyftpotatis
6. Nu har jag inget mer på dagens schema. 
 
 

Eftermiddagspromenad hem i kyyyylan

 
 
Stundtals jobbigt idag på jobbet men nu är det helg igen! Jag är ledig. Ska bara göra sånt som gör mig glad. Börjar med fredagsmys i vanlig ordning.  

Krigar

Snart har man krigat sig igenom den här arbetsveckan också. Hehe. Nä, helt ärligt så har det varit en av de bästa jobbveckorna. Jag har haft förmånen att va på samma förskola tisdag-fredag. Tiden bara springer iväg och helt plötsligt ska man gå hem för dagen. 
 
Tänkte bara uppdatera denna bloggisen lite. Hängde med Amanda igår på kvällen och jäklar vad skönt det va att bara sitta och prata om viktiga saker och oviktiga saker. Kände att jag verkligen hade saknat det. Träffar ju mest min pojkvän om jag träffar någon. 
 
Imorgon är det fredag och jag har siktet inställt på myz hos killen då. Jag kommer i alla fall kräva att vi kollar på x-factor oavsett vad. Det är för fasen final!! 
 
Stjärtlapp i backen och bus med barnen! Bästa underhållningen såhär års. 

Ett djupt andetag

Första gången sen i lördags jag vilar lite i sängen. Helt underbart att va tillbaka efter tre dagar med full fart. I söndags var vi inte hemma förrän vid halv nio så då var det bara att käka och lägga sig. Den stora gårdagen blev väldigt lång. Fyfan, tågresan hem var inte rolig. Men i Stockholm var de ändå glada miner. Var framme i storstan kl. 9 (åkte halv sex), gick på rekryteringen för Ving med 20 talet andra tjejer. Konkurrensen var verkligen hård och jag var yngst på plats. Jag kände att jag saknade erfarenhet jämfört med de andra tjejerna och saknade även  engagemanget de hade. Så kort och gott, det kanske inte riktigt var min grej ändå. Så jag gick inte vidare, var nästan lättad när jag fick det beskedet. 
 
Jag och far min promenerade längs mälaren i -12 grader istället, käkade AS god thaimat, gick i stan och drack kaffe på Espresso House. Så själva dagen var verkligen bra. Det hela som knäckte mig var tågresan hem. Trött, huvudvärk och alla spänningar inför denna dagen hade släppt så var helt slut på tåget. Och det jävliga var att vi var tvungna att stanna i herrljunga i en timme för att invänta tåget hem till alingsås. Men kom hem tillslut och gick och la mig direkt efter en dusch. 
 
Och idag har jag jobbat från åtta till fyra. Och nu som sagt, vilar jag i sängen! Ska strax fara och träffa Jocke. Vi ska bara slappa och det ska bli så skönt att bara koppla av och va med den bästa. 
 
Ha det bra till nästa gång vi hörs! 

I´m like, baby baby baby

 
Imorgon är det en relativt stor dag i mitt liv. Ska ju fara till Stockholm och gå på gruppintervju för Ving resor. Jag har börjat plugga in min presentation om mig själv lite smått men vill inte överarbeta för då kommer det bara låta fult. Jag ska ju bara berätta lite om mig själv så det är ju egentligen inte så svårt?
 
Jag tänkte distrahera mina tankar med annat idag så jag inte blir alldeles för uppjagad inför imorgon. Ska om en stund ta bilen till Vårgårda för att kika på lite fotboll. Först ska jag kolla på Jocke och senare i eftermiddag även Moa. 
 
Första advent idag också. Mamma bakar lussebullar <3 En eller två sådana kommer lätt slinka ner idag. Nom nom. Trevlig söndag önskar jag er!

This is me right now

 
Dubbla underställ, vindjacka, halsduk, vantar och pannband. Då klarar man kylan och håller sig gott varm hela promenaden. Jäklar vad skönt det var att komma ut efter att suttit inne hela förmiddagen och kollat på skidor och fikat med familjen. Nu singlar det ner snöflingor också och jag ska stanna inne och mysa hela lördagen.
 
Jag tror vi börjar med en dusch och sen ska jag kolla första avsnittet av julkalendern!