Sugen


Karltex.se 149;-

Ready to kick ass

Sitter här och har ingen aning om vad jag ska skriva. Det finns inget inom mig som vill ut. Vanligtvis flödar det bara men inte idag. Det är stopp. Vad vill ni ha?

Mina mål

När jag stod i duschen kom jag på att jag måste ha lite mål innan sommaren. Just nu strävar jag typ inte efter något men när jag hade tänkt en stund så kom jag på följande.

1. Gå ner i vikt, dvs komma under 60 kg
2. Höja mina betyg, dvs kämpa mer än vad jag gör nu
3. Tjäna pengar, dvs hitta ett form av jobb
4. Skapa en stil, dvs köpa kläder som jag trivs i
5. Leva nu, dvs uppskatta det jag har


ska verkligen leva upp till detta! lika taggad som på bilden

Söndagkväll

Har typ genomlidit denna söndag fast den har haft sina goda stunder också. Behöver väl inte säga mer än att jag är taggad på kommande vecka. Jag har äntligen kommit igång med löpning på riktigt så ska fortsätta i samma mönster nästa vecka. Förhoppningsvis blir det inköp av en ny vårjacka. Mina föräldrar åker till Österrike och det blir partyparty på fredag. Lite party i alla fall.


vin och sånt där, hörde jag tequila på fredag??

Helt död

Full rulle hela dagen ju. Nu är jag helt sjukt slut i kroppen. När man(eller i alla fall jag) kör bil sitter jag och spänner mig och är väldigt koncentrerad. Det tog musten ur mig. Just nu ligger jag utslagen i min säng med kuddarna mot väggen och täcket över benen och datorn i knät. Ska ladda om med mat snart(lax pasta) och sen ikväll träffa Moa och Amanda. Skönt, blev inte en hemmakväll!

Dessutom har jag cravings för

500 kr

Ibland väljer man att slösa och ibland väljer man att tjäna sina pengar på helgen. Denna gången blev det tjäna. 500 kronor är ganska skönt att få extra i kassan. Det hjälper liksom till lite. Det är mer än mitt halva studiebidrag.

Efter dömning och 5 km löpning var man helt slut. Lite soppa på hälsostudion gjorde susen dock lite snålt med bröd(fan).

Nu hade jag tänkt fara och övningsköra men först måste jag byta kläder. Jag känner att jag inte kan köra i mjukiskläder för då känner man sig okoncentrerad, haha. Så på med jeans och en tröja.


Så värt

Hoppade över träningen och drog till stan och chekade in kläder istället med Ronia. Det blev också en asgo och värd våffla med glass på glasscafet. Mysig stund och sen kom även amanda.

Nu drömmer jag mig bort. Önskar jag hade mer pengar än vad jag har. Vill köpa en vårjacka för 1400 typ och ett par skor för 700. Galet är det men så fett värt också. Men kommer få leva fattigt i flera månader sen. Dessutom ska jag betala skor som kommer på posten om två veckor. Det kommer bli knapert.

Men kolla på det här!!



Har haft ett par liknande i svart ju men det är helt sönder. Ett par converse är ju beställda och har funderat på ett till par converse men mer värt att köpa dessa när de kostar lika mycket. Mmmmm!

25 Februari

Chacha bloggen! (något jag sa väldigt mycket i somras)

Sovmorgon idag så varför inte passa på att slänga ihop ett inlägg till mina favorit läsare? Tänkte väl det, alltid vill ni ha uppdateringar, höhö. Vakande som vanligt tidigt så har ätit frukost vid tv:n och kollat på vakna med the voice.

Det som står på agendan idag är skola(företagsekonomi och idrott) och sen får jag se om jag tränar efter skolan. Det beror på hur jobbig idrottslektionen är. Och runt sex ikväll ska jag sitta barnvakt. Helt okej ändå.


24 Februari


Korshalsband är faktiskt skitsnyggt!

Dagen har gått åt till skola och plugg med Moa Jarl. Softish dag. Vi fick faktiskt en hel del gjort men också tjöt och moa la två brakare.

Fredag och helg imorgon. Fredagskvällen kommer gå åt till att sitta barnvakt och kolla på tv typ. Make som cash hopefully. Lördag ska vi döma tre matcher och träna men sen har jag ingen aning vad jag ska göra. Snälla kom med förslag mobbad som jag é. Söndag ska vi också döma en match och efter det ska jag övningsköra. Sen är helgen slut. Där har ni mina planer.

Jag får se det från den ljusa sidan. Efter helgen kommer jag vara lite smårik ett tag i alla fall. Studiebidrag på måndag, barnvaktspengar, lite domarpengar som ska tas ut och resterande pengar från februari månad.

Ibland hittar man rätt saker



Allt detta för 367 kr. Det kallar jag att fynda. Jag har hållt i mina pengar så fruktansvärt länge så innan skolan idag åkte jag ner på stan och brände lite cash. Det kändes oerhört bra. Två baströjor från gina(har inte handlat där på år och dar så kände att det var dags) och ett silkes linne också från gina. Smyckena är från ur och penn där man fick 3 för två(örhängen) och ett korshalsband. Nöjd hanna på köpet.

Nu har jag varit på gymmet så ska in i duschen nu. Det blir löpning idag med(3 km) och styrka. Så resten av dagen blir det väl att vara hemma och kolla på en film.

23 Februari

Jag har börjat räkna ner dagarna då mamma och pappa ska åka bort till Österrike. De blir borta tio dagar så då får man ha hela huset för sig själv(tillsammans med bror). Men gött ska det bli. Vi har redan smidit lite planer för första helgen.

Nu sitter jag här och har lite beslutsångest. Jag hade tänkt träna på morgonen men drar nog ner på stan istället innan vi börjar. Träning får det bli efter skolan istället, löpning idag igen om jag orkar.


What I like about


Festa.

Det är ju så jäkla roligt egentligen. Dansa, träffa nya människor och bli lite härligt flummig. Inget går upp emot en skön och rolig festkväll. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills jag blir arton och hösten då man kan gå ut och träffa helt okända människor. Det kommer bli så jäkla grymt. Inte nog med att vi startar partyt i Grekland.

22 Februari


Solglasögon och fina vita tänder. Vad mer kan man begära?

Oj, redan tisdag. Idag har vi skrivit engelsk bokrecension på lektion som var as kul verkligen. Men ett G i engelska B ska man väl ändå lyckas knåpa ihop. Har under eftermiddagen varit hos amanda en sväng och nu ska jag inte göra något vettigt. Inget mer plugg denna vecka, tror jag i alla fall. Ha det gött!


21 Februari




Måndag. Stor klocka. Mellanmål. Träning. Plugg. Fiskgratäng.

Spinning


Träning nu! Löpning och gym på G

Äntligen

Effektiv idag. Städat, lagat mat och fixat på rummet. Och nu kom jag på mig själv att låta fruktansvärt tråkig men det har faktiskt varit kul. Det är kul att laga mat och det är kul när saker och ting kommer på plats.

Nu inväntar jag one tree hill som börjar redan halv fem. Resten av dagen kommer väl gå åt till att kolla på tv och ta vara på de sista timmarna vi har lov.


Såhär ser det ut nu

Söndag

Åhh, vaknar upp med två kompisar på en söndag. Lyssnar igenom sleeptalk(som är fruktansvärt roligt) och äter en mycket god frukost. Tar en promenad hem i solen och bara njuter. Efter en natt borta känner man att det är dags för en dusch så det tog jag mig en. Och nu till det bästa, en kopp kaffe, två pepparkakor ute i solen på trappen. Hur skönt som helst verkligen.

Planer för idag: Skriva rent företagsekonomin, laga mat till familjen, övningsköra(?), en sväng på stan(?), kolla på one tree hill, vara ute i solen ännu mer





Hälsningar Hanna

A new start



Har redan hunnit äta frukost, tränat, kollat på skidor och fikat lite. Nu tror jag det blir ut att övningsköra. Taggad? Nja, jag blir så jäkla nervös men lika bra att sätta igång så man blir bra någon gång. Nu jävlar ska jag ge det en rejäl chans och köra varje helg åtminstonde. Synd att man inte är bra från början.

Ikväll blir det M&A mys. Smell ya later

Going the distance


Jag fick erbjudande av the couple att joina dem men stannar hemma istället. Jag orkar verkligen inte hoppa på cyklen och trampa ner till stan idag. Har redan varit ute en gång idag och det var lagom kallt då så kan tänka mig hur det är ute nu.

Istället blir det en mysig film. Jag har lagt massa kuddar i sängen så ska slänga mig på dem nu och kolla.

18 Februari


Tycker det är rätt gött när solen lyser in sådär på morgonen.

Jag har inte suttit vid datorn på hela dagen fram tills nu då. Bestämde mig för att göra klart plugget först så nu slipper jag göra det på söndag. Jag har läst klart min engelska bok på 400 sidor, stolt!


The OC adventure is over

Min OC period är slut. Det tog cirka en och en halv månad att kolla på 4 säsonger. Call me a real nerd. Måste bara säga att slutet var faktiskt himla bra och man blev glad med lite glädjetårar. Det var fint. Vill berätta slutet för alla själar därute men my friend amanda kollar på serien också så vill inte avslöja.

Nu ska jag leta en ny serie. Jag vet inte vad jag vill ha, humor, drama, deckare eller nåt annat. Mycket svårt val faktiskt. Jag gillar humor men jag gillar drama också jättemycket ju. Tips?? Mina små läsare, ge mig tips!!


Fika på stan

Fixade lite saker på resan idag så vi får poolutsikt och flygmat. Sen blev det en fika på sally´s med cc och louise. Ganska så gött, japp.


mycket trevlig tjej

Lite mycket höst men ändå


Jäkligt snyggt bara

17 Februari


Sommar och tjörn. Undra om det blir så i år igen? I så fall tredje året i rad och det hade inte varit helt fel. Det är något visst med sverige, västkusten, saltvatten och kompisar.

Sitter just nu och äter lite lunch och har varit och tränat. Ganska skönt att redan ha gjort det och tiden gick snabbt där inne idag. Det blir väl en stund till här innan jag ska träffa någon/några. Tjing

Jag gillar att vara ensam när jag själv vill

Jag tycker om att vara ensam. Det är något jag verkligen inte har några problem med. Stänga in sig på sitt rum, dricka te och kolla på någon bra serie/film eller pyssla med något annat. Jag tror det är väldigt viktigt att kunna vara ensam för då är man stark i sig själv. Man behöver inte hela tiden ha berkräftelse och man har accpeterat sig själv på något sätt. Många tjejer framför allt bryr sig för mycket om vad andra tycker om dem. De flesta tjejer runt omkring en skulle aldrig t.ex sitta hemma en fredag eller lördagkväll bara för att det är skönt. Men det kan faktiskt vara otroligt skönt. Under veckorna så har man skola, träning och annat som tar upp ens tid. På helgerna ska man ta vara på sin lediga tid och vila.

Jag gillar inte alltid att vara själv men jag vet att jag har kompisar där ute så om jag skulle behöva sällskap så vet jag att dem finns där. Det är balansen som är det viktigaste. Ibland kan man känna att "nu måste jag verkligen träffa någon" eller "nu måste jag få vara själv, jag orkar inte vara social".

Jag gillar att vara ensam när jag själv vill.


What I like about


Sommardagar med vin och räkor

Sånt här händer bara på sommaren. På vintern får man aldrig till det med räkor och vin, det blir liksom inte samma sak. I år satsar vi på att sitta ute på min altan och ha något liknande, eller?

Vi vet hur man har roligt


Om jag hade roligt igår, fruktansvärt roligt faktiskt. Förlåt Linnea men du är så fruktansvärt söt. Vi spelade bubblebuster, drack te, snackade och skrattade mest hela tiden. Spontan kväll!

Nu: Städa klart rummet, gå igenom lite plugg och fixa med några saker

Selfmachine

I Blame Coco – Selfmachine

Jag har hittat hem åter igen. Det blev en tröja inne på lindex. Sitter i den just nu och inväntar två chicks som ska vara här ikväll och tjöta eller kolla på film. Vi var ju som sagt hos mormor och luncha och det var så skönt att komma dit. Tomt utan morfar men man vänjer sig, förändringar kommer vare sig man är beredd eller inte.


nya tröjan på och jag tog på glasögonen för har haft ont i huvudet hela dagen

15 Februari

Gick upp för en halvtimme sen men har redan ätit frukost, klätt på mig, bytt kläder igen och sminkat mig. Nu ska jag och mamma till Allum för lite shopping för jag måste köpa något, har ett slags behov som måste botas idag. Senaste jag köpte något i klädesväg var i mitten av januari. Så nu är det dags.

Sen åker vi hem till mormor och lunchar. Längesen man träffade henne så det blir nog lite mysigt. Ikväll kanske det blir filmkväll(?). Inte bestämt ännu men jag hoppas på det för vill få ut det bästa av lovets alla lediga dagar. Puss


önskar jag hade 8 tusen att spendera men får nöja mig med några hundra

Happy valentines day

Dagen har spenderats med flera olika människor faktiskt. Närstående så det var väl bra. Några timmar med amanda och moa på förmiddagen, linnea en kort stund på eftermiddagen och gött häng i långared på kvällen. Min alla hjärtans dag har varit mycket bra.

Jag tror inte en enda bloggare har missat att det är alla hjärtans dag. Vilket uppståndelse för en dag? Förstår mig inte riktigt på det egentligen. Alla par som ska ha det mysigt och alla singlar de trycker ner när de berättar om sina planer.


En annan kärlek som jag längtar efter

Life on amandas place


fin bild från i december

What I like about


Polyvore
Denna sida är bra för där kan man slänga ihop sitt egna kollage av massa fina kläder. Men sådana här fina kläder har jag inte ens råd med så det är inte så kul trots allt men drömma kan man alltid göra.

Planer för lovet

Tänkte dra mina planer för er för att ni ska veta vad jag gör. Och för att ni ska kunna boka upp er på de dagar jag är ledig så det är bara att välja och vraka på onsdag och lördag ser det ut som just nu.

Måndag
: Fixa musik till pappas ipod, träna, dejt?(det är ju alla hjärtans dag lixom)
Tisdag: Allum med mamma och lunch hos mormor(de 3 generationerna umgås!)
Onsdag: Öppen för förslag
Torsdag: Träffa tjejerna och äta våfflor? galet sugen
Fredag: Moa och Amanda? Bestämde vi något?
Lördag: Öppen för förslag
Söndag: Slappa, plugga, träna typ


nu får det vara nog med alla dessa seriösa bilder, såhär brukar jag se ut

Those beautiful days




Jag längtar efter varma dagar

När man vaknar och solen skiner känner man längtan till värmen. Rummet är ljust när man vaknar och man ser den blåa himmlen genom persienerna och man tror att det är sommar innan man inser att det är vintern fortfarande. Det är surt.

En söndag i glädjens tecken eller vad man ska säga. Som sagt, solsken och slapp morgon i soffan med skidor. Nu har jag duschat och ska snart ge mig ut på stan. Ska nog ta vårjackan och en extra tröja under istället för vinterjackan.


hopp om en snart kommande vår

Lördag

Har knappt suttit framför datorn idag faktiskt för har haft "fullt upp". Men nu har jag äntligen landat i min soffa med täcke och allt, väldigt behagligt. Jag vet inte om jag stannar här hela kvällen eller om jag hör av mig till någon. Får se vad klockan blir och vad jag orkar.

Har en film på lager som jag hade tänkt se idag kanske, nämligen august rush.


heja lördagkvällar hemma, fruktansvärt skönt juuuuuu

Gårkvällen var bäst

Förstår inte varför jag har så bra vänner. Gårkvällen hemma hos amanda var bra, mycket bra. Vi pratade om allt och det kändes så skönt och skrattade såklart som vanligt också. Det var några veckor sen vi sågs alla tre(för då är det något speciellt). Så vi hade lite att ta igen. Jag och Moa sa adjö vid tre utanför mitt hus och det sista vi gjorde var att diskutera månen. Det blev en minnesvärd kväll!

NU: Gymmet + lite soup, dock utan amanda idag men det får gå ändå.


tänkte svettas lite, hejdåå

11 Februari

Godkväll!

Har ägnat hela dagen åt att bara ta det lugnt men nu ska jag äntligen iväg igen. Eller aa, jag åkte ju och tränade vid elva men efter det har det varit chill-mode on. Först ska jag ner till Nolhaga och kolla på lite handboll och en hem till en kompis för massa prat med de gamla godingarna. So long!


Ni kan nå mig på denna ↑

Bra start på lovet



Nu är det bokat och klart. Kreta-Rethymnon den 14 Augusti. Firar alltså min 18-års dag i Grekland(mitt favoritland) med bästa vänner. Kan nästan inte bli bättre. Känns väldigt skönt med tanke på vädret som pågår utanför mitt fönster just nu, snöstorm.

Beställt



Jag hittade en blogg som hade lagt ut en rabbatkod för converse på ellos. Jag slog till direkt. De kommer till mig den 10 mars så det var inte så farlig väntan ändå, bara en månad. Jag råkade också beställa hem en jacka för typ 2500;- by mistake men tror jag avbeställde den.

10 Februari

Hemma igen, äntligen. Nu ska jag njuta av att det är lov för imorgon är vi lediga från skolan. Jag hade tänkt träna med detta snöoväder gör mig inte sugen på att gå ut. Istället blir det en kopp te och lite oc här hemma. Någon längtar till imon då vi ska boka resan till Kreta. Klockan tio på resebyrån imorgon då.


just nu

9 Februari

Fick ett litet anfall förut på den förbaskat konstiga och jobbiga psykologi-uppgiften. Kallade in mamma för hjälp men knappt hon kunde förklara. Inte så konstigt för hon har ju inte sett filmen som jag ska göra en filmrecension alá psykologi av. Men nu äntligen har jag kladdat ner lite på datorn och det blev 3 dataskriva tillslut så hyffsat nöjd med det men innehållet kan ju faktiskt diskuteras. Slutligen blir det redovsining imorgon som jag ser fram emot...

Imorgon har vi också krönikeskrivande på svenskan. Längtar tills morgondagen är över. Men jag vet också att jag kommer gå ifrån skolan och tänka "äh, det var ju inte så farligt".





En fin onsdagseftermiddag

Hej bloggisen!

Jag gillar sådana här dagar då man tar en spontan-lång-fika med en vän. Man kopplar bort skola och andra problem och bara sitter, sitter och sitter för att det är så jävla skönt. Dessvärre måste jag nu ta itu med sista skolprojektet innan det är lov.

Fast först lite mat.


bara för att jag gillar bilder på mig själv

What I like about


Min kvällsmat

Detta äter jag varje kväll förrutom fredag och lördag. Då bukar man inte vara hemma på kvällarna och dessutom äter vi senare middag oftast. Jag vill bara tala om att detta är såååhäääär gott. Min fruktsallad består av: banan, äpple, päron, apelsin och dessa frukter utgör den bästa fruktsalladen, tro mig. Dessutom slänger jag på lite vanilj yoghurt, russin och kryddade nötter(som mamma har gjort i ugnen med socker och kanel typ). Detta är en bra, nyttig och god kvällsmat.

Jag har faktiskt precis ätit upp denna goda måltid och därmed säger jag godkväll.

Dagen blev inte bättre

Åh, kan jag inte bara få gå och lägga mig snart. Plugga historian är inte min favorit hobby men det måste göras för jag har muntligt prov imorgon. Vi ska alltså bli förudmjuka inför varandra för jag tror knappt någon har pluggat mycket inför detta prov.

Ingen positiv tjej idag och det påminde min mamma mig om. "Asså nu får du skärpa dig". Man ba "jaja". Så ska snart ut på en promenad för att lufta hjärnan och rensa tankarna.


go och glad ska man va

8 Februari

Godmorgon bloggen. Härligt att du är vaken i alla fall så någon vill lyssna på vad jag har att berätta. Idag när jag vaknade runt fem(!!) kände jag att det var väldigt skönt att kunna somna om. Det var bara min bror som skulle upp då för att jobba. Men det var inte så lätt som jag trodde, sov oroligt fram till sju istället. Då drömde jag i för sig en mysig dröm och jag ville verkligen inte slita mig från sängen men eftersom jag var lite senare upp än vanligt var det bara att kasta på sig kläderna och sen äta frukost. Därav kläd valet idag, inte roligt alls faktiskt men det är tisdag och vi har lång skoldag och då orkar man inte vara fin(som jag alltid annars är, eller?).


Nu har jag engelska och är halvmobbad uppe på "hyllan". Ingen annan här men nu har jag i alla fall skrivit klart engelskauppgiften som vi hade till idag tydligen. Jag har blivit sämst på engelska tydligen för jag förstod nästan inte ett skit av texten men hoppas jag hade svar på frågorna ändå.


Nu blev det här nästintill en novel men så får det vara på en tisdagmorgon i skolan. Hejsålääääänge


7 Februari

Den här grejen med att skriva datum i rubriken är väldigt bra men också skrämmande. Månader och dagar bara flyger förbi. Kan inte tiden för en gångs skull sakta ner så vi hinner njuta av åldern. Vi är trots allt bara 17 en gång. Det påminde min farmor mig om för några dagar sen. Men ändå vill jag att tiden ska gå så att det bli vår och allt det där.

Måndag och pissväder. Ingen bra kombination men dagen har varit go ändå som många andra. Orkar faktiskt inte tjöta mer och istället ska jag slita mig ifrån datorn och sätta mig i soffan och glo på lite tv med mamma.


Ljuslyktor



Köpte ju dessa i lördags men visar dem först nu. De ser nästan ut som drickglas.

20 kr/styck

6 Februari

Bra saker med denna dag
- söndag=ledig
- läxa att kolla på film
- vaknade sent=sov mycket
- spenderat hela dagen på mitt rum
- det var varmt ute- 5 plusgrader

Dåliga saker med denna dag
- har spenderat dagen åt plugg
- vaknade sent= hann inte träna
- har inte varit på vår undervåning idag


he-he ser jättetjock ut och är allmänt glad

So long

Vakande alldeles för sent för att hinna med det jag ska i god tid. Klockan elva studsade jag upp, gjorde frukost och satte igång filmen "seven pounds". Två timmar senare var den klar. Måste göra en filmanalys om den.

Känner mig stressad idag också. Ska försöka skriva klart den nu, stressa igenom historia plugg och slutligen träna klockan fyra och jag måste åka hemifrån halv fyra så det betyder att jag har två timmar på mig och jag kommer inte hinna det. Söndagar brukar vara chill.

Hade en trevlig och mysig kväll med mandis igår. Du är go du min vän!


What I like about


Converse

Så snygga och så sköna. Jag köpte mina första vita par för ett år sedan och det är rätt slitna nu. Mamma tjötar nästan på mig varje dag att slänga dem men tänker inte slänga dem förrän jag köpt mig ett par nya. De vita är ju väldigt klassiska så vet inte om jag ska ta ett säkert kort eller köpa någon färg variant? Står mellan röda eller ljusrosa, låga eller höga.

Dessa skor passar på både killar och tjejer och funkar till allt. Shorts, jenas, klänning.

5 Februari


Enkelt och väldigt skönt

Hemma igen efter några timmar på allum. Hittade massa fint men känner att jag ska spara pengar så länge jag kan så blev bara ett par ljusstakar. Visar sen om jag orkar.

Ikväll blir det tjejmys.

Spotify

news

Ny spelningslista jag satte ihop för någon dag sen. Ganska få låtar men bra!

Spontant

Gick upp för en halvtimme sen - får sms precis när jag går upp om jag vill med till Allum. Vill jag det? Lite smärtor i ryggen men vafan, jag måste ställa upp och jag kanske kan hitta något nytt fint till garderoben. Det var ju trots allt mer än en månad sen jag shoppade.

Lite stressad nu bara. Måste äta frukost, klä på mig och fixa mig och tillsist hämta ett fritidskort hos linnea. Och jag orkar inte gå dit upp för det är långt och brant så hoppas någon kör mig.

Jag som hade tänkt plugga nu på förmiddagen.. får bli imorgon istället.


ska ta mig en titt på detta halsband

Something pretty

Känner mig sådär hjälplös. Fruktansvärd smärta i nedre delen av ryggen och alldeles för mätt efter tacomys här hemma. Massa prat om kommande resor och gångna resor med föräldrarna.

Ska nu bege mig in i min brors rum för att kolla på massa OC hela kvällen. Hörs imon när jag mår bättre och har något kul att skriva.

4 Januari

Full rulle idag. Skola, träning och fika i stan med tjejerna. Och det är helg, igen. Jag hinner knappt med i svängarna längre men försöker ta dagarna som de kommer och vara på bra humör. Har den senaste tiden varit väldigt glad, kan bero på att jag kommer bra överrens med föräldrarna, känner att våren är påväg, har de bästa kompisarna och att vi tog en spontanresa till sälen.


3 Februari

whatup?

Gjort lite chickensoup och varit snäll dotter, strykt tvätt har jag också gjort så egentligen borde jag få lite vila nu men nejdå. Idag ska jag ta mig till gymmet för att få den där träningen överstökad. Japp så känner jag just nu men träningsviljan kommer väl tillbaka. Men ju fortare jag kommer dit, dessto fortare är jag hemma igen. Kom på den briljanta idén att jag kanske ska springa på löpbandet..


drog på mig vårkläder idag

Lyckorus

Igår kväll låg jag länge vaken och vred mig men jag var glad, väldigt glad. Jag skrev ju igår om resa i vår och tänka sig, det kan faktiskt bli av. Jag, Moa och Amanda blir det i så fall som åker. Och efter jag hade kollat upp lite priser på flyg+hotell och tåg+hotell så var det nästan lika dyrt att åka till stockholm som till london och då väljer man ju lätt london.

Tanken är påsklovet som är i mitten på april men ändå härligt att ha något att se fram emot såhär i kalla tider. London= shopping, fika, ha jävla mycket skoj, skämma ut oss. Festa kan vi ju tyvärr inte göra för vi är minderåriga allihopa. He-he men kanske smiter in ändå? Helt galet sugen i alla fall!


lodnon förra året med camila - för nästan exakt ett år sedan

Framtid och resor

Det enda jag tänker på nuförtiden är framtid och resor. Jag vill inte gå i skolan mer, jag vill ta studenten i år och börja mitt liv på riktigt. Jag läser en skitbra blogg rent ut sagt och hon jobbar just nu i oslo på ett café, festar, tjänar pengar, bor med kompisar i en liten lägenhet och ska till thailand i tre månader snart. Sååå vill jag ha det!
Emmy heter hon!

Nu surfar jag runt för att få tag på en resa. Mina destinationsmål nu är Stockholm och London. En perfekt resa att göra under våren. Problemet för de flesta är dock pengar (men jag har ju pengar till en resa...). Stockholm är det alternativ som är bäst för då blir det bara ett par tusen om man ska ha det bra och då menar jag hotell, god mat och shopping.


Stockholm by night



London by night

Dagens



Känner på mig att det kommer bli en alldeles utmärkt dag idag. Det är plusgrader, jag börjar sent, slutar tidigt och ska på stan med amanda senare förmodligen. Saknar dock träning jättemycket men ska vila idag med så ska jag köra ett pass imorgon istället. Glömde nästan, idag har vi matte b prov (!!)

What I like about

I den här kategorin kommer jag slänga upp saker som jag gillar och skriva lite varför jag just gillar dem. Det kommer vara alltifrån kompisar, kläder, bloggare, platser, resor och prylar. Tänkte starta med att lägga upp en bild på en kär vän.



Moa "mosigosi" Jarl. Hur länge har vi känt varandra nu egentligen? Typ 9 år om jag har räknat rätt. Det började ganska lustigt kommer jag ihåg och det gör nog du också men ska inte gå in på det så djupt. Vår klass hade splittrats och jag och några till tjejkompisar kom till eran klass. Du var redan med i ett annat tjejgäng men anslöt dig snart till oss när vi hade "räddat" dig från eran så kallade ledare. Enda sen den dagen har vi hållt ihop. Och oj vad mycket roligt vi har gjort tillsammans. Alla våra baddagar på lövekulle med din eller min mamma, när vi var med killarna(max och simon), sommarloven vi tillbringade på gatan och kickade, spelade fotboll med min bror och Per, alla myskvällar, alla dagar vi har gått runt i stan och vi ska inte glömma handbollsmatcher/cuper och träningar som vi har haft tillsammans. Och sist men inte minst när vi bodde tillsammans på hjälmared i en månad. Vi kanske borde bli roomies någon gång!

Det kan gå flera veckor utan att vi träffas eller hörs av men ändå så är det lika roligt varje gång och då menar jag varje gång. Här finns knappt några undantag. Men det är det som är så skönt att veta var man har varandra. Jag hoppas vi har många många många år kvar att umgås. Du kommer allltid vara min bästa vän!

Semla


Efterrätt en tisdag

Ska starta en ny kategori här i bloggen tänkte jag så håll utkik under kvällen.

1 Februari

Januarie är officiellt över. Ny vecka(för mig) eftersom jag var borta igår så det känns som ny vecka och måndag men kan positivt säga att det är tisdag eftermiddag. Ska snart iväg och döma en match. Känner mig inte så taggad på att cykla iväg i detta väder när det verkligen var snorkallt i vinden. Fy.


bild från idag