Sola steka brännas




Vaknar upp till varmaste dagen i år i Alingsås i alla fall. Idag ska vi steka hela dagen. Men först ner till stan och köpa studentpresent till Hampus imorgon.

varje gång jag ser dig


Nytt linne och nya shorts. Det stavas lycka.

Softish dag. Jag, moa, louise och camilla drog ju som sagt till allum. Eftersom Johan fick reda på det så kom han och en annan Johan i full fart. Vi chillade lite lätt på Allum men efter några timmar och efter några köp så åkte jag med dem hem. Vi var väl uppe i 160 på hem vägen eller nåt. Ganska gött.

Time will tell



Åååååååh, sista provet gjort. Fyfan vad skönt! Det firar vi med en tripp till Allum med 3 tjejer. Nu ska det shoppas, har fan inget att ta på mig längre. Idag rotade jag fram en sleten t-shirt bara för att allt annat är fult. Måste köpa shorts, sommarkläder i övrigt och en keps.

Nu är vi lediga i en vecka och jag har lite olika planer på g. Student och sommarstugehäng. Låter ganska soft och sådär väldigt gött i mina öron. Sen tillbaka till skolan i tre dagar och inte göra ett skit(?). Sen sommarlov och fest!

Mår bra idag, jäkligt bra, skrattar åt allt. Såndana här dagar gillar jag.

What if I don´t care anymore?



Tänka sig att dagarna kan kännas så olika. Imorse så kändes allt så himla lätt. Jag tror jag hade en fin dröm om någon fin kille som höll om mig. Det kändes tryggt att veta att man har någon som alltid står upp bakom en och tar emot en om man faller. Oj, nu fick jag värsta känslan att jag vill ha pojkvän. Hjälp, så känner jag inte ofta.

Ligger i min säng här med två täcken. Det är ju som gjort att någon ska komma och lägga sig bredvid mig idag. Men misströstar gör jag inte. Jag och min dator är bra kompisar ikväll. Senare kanske även plugget vill joina oss.

I just wanna make you sweat


fikus med flickor

Nacho-mys hos linnea i torsdags

jobb med pappa i lördagsförmiddag

Känner att denna helgen har varit välbehövlig. Massa mys har det varit och lite jobb. Idag ser vi fram emot balen för gymnasietreorna. I år är det många man känner så vi ska ner i god tid och kolla. Innan det ska jag hinna plugga lite och vila bort min ryggsmärta. Ännu en go dag helt enkelt.

Leave me alone

Sitter och äter lite överblivet godis från igår i min extra säng. Eftersom moa sov här från torsdag till fredag tog jag fram en extra madrass. Det är ju fan as jobbigt att packa ihop den och slänga upp den på vinden igen så jag drygar ut på det. Mamma tyckte jag skulle städa eftersom det inte finns någon golvplats kvar typ för i resten av rummet ligger det sjalar och jackor.

Idag känner jag för att bara vara hemma och chilla, städa och hänga med familjen. Det är ju inte varje dag så ska ta vara på den. Det är ju ändå regnigt nu och jag har redan varit ute i flera timmar så det är okej att vara inne, he-he.

Men först ska jag duscha!



Go säng med två täcken- jaa

Is this a joke I missed?

Hey godmorgon!

Somnade strax innan två eftersom jag fastnade framför facebook när jag kom hem igår. Jag drog till Linnea och där var det förfest men dock inte för min del. Vid halv tio drog gänget ut och kvar blev jag, linnea, amanda och louise. Vi satt vid köksbordet och pratade och var onyttiga. Bror kom och hämta oss kvart över tolv så var väl hemma runt halv ett kanske.

Igår bestämdes det att det blev jobb idag. Nu ligger jag och väntar på att pappa ska prata klart i telefon så ska vi förhoppningsvis röra på oss snart. Trodde inte jag skulle orka/behöva plantera mer men är man ute efter pengar så är man.


i skogen när man är jävligt pigg och så

Is this a joke I missed?

Hey godmorgon!

Somnade strax innan två eftersom jag fastnade framför facebook när jag kom hem igår. Jag drog till Linnea och där var det förfest men dock inte för min del. Vid halv tio drog gänget ut och kvar blev jag, linnea, amanda och louise. Vi satt vid köksbordet och pratade och var onyttiga. Bror kom och hämta oss kvart över tolv så var väl hemma runt halv ett kanske.

Igår bestämdes det att det blev jobb idag. Nu ligger jag och väntar på att pappa ska prata klart i telefon så ska vi förhoppningsvis röra på oss snart. Trodde inte jag skulle orka/behöva plantera mer men är man ute efter pengar så är man.


i skogen när man är jävligt pigg och så

Jag beundrar dig i smyg

Den där speciella och pirriga känslan som bara den där speciella personen kan få en att känna. Jag har märkt att under de senaste månaderna har jag blivit beroende av att få bekräftelse av killar. Jag har alltid varit självständig och inte riktigt känt att jag behövt få något extra av någon kille. Men när man blivit van av att alltid höras av med en kille varje dag så blir man sjukt beroende. Detta började redan i januari när det nya året började. Det var något jag också lovade mig själv, att våga mer. Nu när jag har gjort det så har det blivit ett beroende. Jag kan inte säga om det är bra eller dåligt. Det enda som jag listat ut är att jag mår sämre när denne person inte hör av sig på ett eller annat sätt.

Det är egentligen lite sjukt men jag tror det är såhär för många, speciellt tjejer. Men jag mår så bra av det också. När man kollar på mobilen och så har man fått det där smset som man väntat på så blir man så glad. När man också sedan träffas och det känns så där bra som man hoppts på. Den där tryggheten som skapas när man är i närheten.

Nä, nu ska jag dra mig till bosses och köpa godis. Tjockiskväll på g!


Vi bytte nummer, du bodde långt bort


Då det var sommar, kärlek och passion 2010!

Tre inlägg denna dag. Imponerad av mig själv till och med. Förut var det till och med vanligt men nuförtiden brukar jag knappt hinna blogga. Idag har jag fått tid över för har nästan varit hemma hela tiden sen klockan ett. Jag tog bara min regelbundna promenad mellan fem och sex.

Tycker nästan lite synd om de som är på cykelfesten idag. Det blåser och är kallt som satan ute ju. Då kan man glädjas att man själv inte behöver vara ute. Snart ska koka te och jag sätta mig i soffan och glo lite tv. Det var längesen och man får passa på när både mamma och pappa är borta en stund nu på kvällen.

Mer än det hade jag inte att säga. Eller jo, kanske jobba i skogen på lördag!

25 Maj



Slapp onsdag och man klarade engelska redovisningen galant.

Godmorgon!

Hinner nog skriva några rader innan jag drar till skolan i det fucking regnet. Jag vill ha värme nu, det är sommarlov snart, var är du värme?

Lite ångest idag för ska ha engelska redovisning och har knappt förberett mig. Men ska nog lösa sig nu på morgonen. Slutar i alla fall kvart över ett så ska hinna med att träna idag, på gymmet kanske. Eller så tar jag en timmes promenad/löprunda som jag alltid annars gör på vardagarna nuförtiden. Det är så jäkla skönt.

Ne, nu måste jag dra mig. Ha det fett. Cry me a river

Fantastic four

Fika efter skolan på sallys var ju änna lite trevligt. I två och en halv timma satt vi där helt tysta och sa inte ett ord. Det enda vi kunde höra var ljudet från våra tuggor. Minst sagt trevligt.

Nu ska jag plugga och det suger rent ut sagt. Ärligt, orkar inte mer. Läsa en äcklig svenska bok, förbereda engelsk redovisning och tyska prov. Om en vecka är allt över i alla fall. Kom på att jag måste äta något också för det är ingen hemma idag som fixar käk. Men just nu orkar jag inte, vill bara ligga i soffan och glo på tv.

Sen så längtar jag till helgen också. Då ska jag supa, knulla, slåss. Hehe ne det ska jag väl kanske inte men det blir säkert en bra helg. Förmodligen chill i ödenäs på fredag.


bjuder på osammanhängade bilder till vartenda inlägg

Latest


i bilen på väg till mormor

morfars gravsten

cyklade till hjälmared

gött häng helt enkelt

bill och bull

någon lånade min kamera under kvällen

pizza i sölndags

Cause we belong together

Sjukt skönt med en ledig dag. Idag har jag hunnit med att sova tio timmar, läsa 100 sidor i svenska boken, pluggat och tjötat med Ronia hemma hos henne, gått en promenad och varit ganska social mot mina föräldrar.

Funderar på att lägga mig tidigt idag med för igår la jag mig typ tio. Det tog inte lång tid innan jag slocknade. För det är ju sjukt skönt att känna sig utvilad på morgonen ju.

Back to life så att säga. Mitt liv den senaste timmen har varit te, skorpor och bok.


Grab somebody sexy, tell them hey

Jag är så trött så att jag dör. Det kan nog bero på att jag ligger efter i sömn, ligger inne i mitt rum med inga lampor och nerdragna persiener. Men det är gött. Det är okej att vara trött efter denna helgen känner jag. Så sjukt mycket bättre och roligare helg än förra.

Amanda är nog på väg hit nu. Vi käkade pizza och glass och sen drog var och en hem till sig men hon kände sig lite rastlös. Det blir bara deg och sen hem till Moa eller om Moa kommer hit. Mys dag helt enkelt.


Gårdagens outfit

I´m not really into you

Härlig lördagkväll kan jag ju säga. Kom hem sent och vakna halv tolv. Nu blir det att träffa amanda i stan och snacka lite. Känns som det kan vara behövligt faktiskt. Den som känner att den vill hänga med så är det bara att höra av sig. Secret message för den som har det tråkigt.

Sjukaste saken hände också. PM meddelande på facebook säger jag bara.


I just came to say hello

Gårdagskvällen var mycket trevlig med snack, skratt och mat. En ny kvartett som inte hade setts tidigare själva bestående av mig, amanda, louise och linnea men det blev galet trevligt.

Idag åkte jag och mamma till mormor och käkade lunch. Vi tog en sväng till morfars grav också och det var så fint där så. Vi traskade runt på kyrkogården i solen. På något vis tycker jag det är mysigt på kyrkogårdar.

Nu under eftermiddagen fick jag hänga lite med johan och niklas. En kort stund men alltid något. Jag var tvungen att hämta ett fritidskort på holmalyckan för där var hanna och passande skulle dem också dit. Så jag åkte med dem så kollade vi på matchen. Gött att fara lite bil.

Jag berättar imorgon om hur denna kväll slutar för just nu vet jag ingenting.


igår, louise och jag

Listen to the lovebeat


sexy pose

Sjysst dag. Åkte tillbaka till redovisning, lacross, jordgubbar och choklad.

Jag följer med dig hem ikväll

Idag mår jag bra. "Mitt hjärta blöder" spelas på radion nu och jag fick ett glädjerus precis. Sitter hemma just nu i träningskläder och dricker kaffe. Jag hade tre timmars rast så åkte hem direkt vid tio så jag hann ut på en promenad. Femte promenaden denna veckan(!!). Sen gjorde jag pastasallad och nu sitter jag här. Eftersom vi har idrott sista lektionen tänker jag åka med träningskläder till skolan.

Tänkte lite förut på sommarlovet, igen. Eftersom jag inte har ett jobb så måste jag ju hitta på massa andra saker istället. Så här kommer en lista

- Ta vara på sommarlovet (ganska logiskt?)
- Träffa och umgås med nya människor
- Åka till havet med kompisar
- Fika på stan (varje dag typ?)
- Spendera slappa kravlösa dagar i stugan med familjen
- Vara sjukt spontan
- Försöka utöva någon form av träning varje dag
- Festa med kompisar
- Vara uppe sent på nätterna
- Ha myskvällar med tjejerna
- Sitta på balkongen med mamma och smygtitta på alla som går förbi
- Bada på natten
- Skaffa sjukaste brännan
- Läsa böcker på stranden
- Dricka vin och låtsas vara vuxen
- Vara i Göteborg
- Åka till tjörn med amanda
- Fira ännu en grym midsommar
- Sova ut på morgonen
- Längta till min födelsedag
- Tälta
- Åka vattenskidor
- Vara singel
- Åka till Grekland med bästa vänner!

Kan det inte vara sommarlov om en vecka istället för om tre?

19 Maj


gårdagens fika

Lång dag. Började åtta imorse och kom hem halv tio cirkus. Vi har haft avslutning med våra mentorsföretag idag och det började två och slutade åtta. När det precis var slut mötte jag moa för en timmes promenad typ.

Nu ligger jag redan i sängen och ska snart sova tänkte jag. Inatt sov jag som en kratta. Imon är det helg igen och vi får en dag extra, ledig på måndag nämligen. Då blir det pluggdag med ronny!

Det här är värt att dö för

Tjeeeeeena! Läget? Allt är bra med mig i alla fall!

Nu fick jag hjärnsläpp och vet inte vad jag ska skriva. Jag som var så sugen på att skriva ett bra inlägg. Jobbigt när det är så ju. Min dag har i alla fall varit sjukt slapp-skön-trevlig-bra och lite jobbig. Nu är jag klar med tyska nationella. Idag gjorde vi muntligt prov och det gick nog okej.

Spenderade min eftermiddag på Mangiamo med tre goa tjejer, Amanda, Moa och Linnea. Vi satt bänkade i 4 fucking timmar så vi pratade om allt möjligt. När jag kom hem sprang/gick jag bort kakan som jag åt så fick lite träning idag med, skönt. Blev visst ganska många rader ändå.


sötis linnea

I just want to be close

Matte nationella kändes gööööööör bra men man vet inte. Jag svarade på allt och tyckte jag fick rimliga svar så det borde gått bra. Men som sagt, ska inte hoppas för mycket för man vill inte bli besviken. Det kan lika gärna bli ett g som ett vg eller som ett mvg. Återstår att se!

Vi fick sluta efter provet så kom hem vid halv ett (japp, jag satt 8-12 exakt). Nu ska jag om några minuter springa upp till skolan och hämta Erik och sen till dagis och hämta olof. Det blir gött att hänga lite med småbarnen.


Igår hängde jag på mig min nya kofta, är det en keeper eller?

Om vi ändå hade sommarlov nu

Igår fick jag världens sug efter sommarlov. Det var verkligen något som sa mig, vi borde ha sommarlov. Jag var ute på en promenad innan skolan igår och tänkte för mig själv, hade vi haft sommarlov hade jag inte behövt stressa i mig frukost och skynda iväg. Då hade jag kunnat stanna hemma och tagit det lugnt istället. Men nu är det inte så, 12 dagar kvar.

Idag är det nationella i Matte B. De senaste två dagarna har jag haft näsan i boken så detta borde går bra men man vet fan aldrig. Vissa områden är jag sämre på och vissa är man bättre på.

I eftermiddag ska jag vara barnvakt från 15-22.00!


såhär vill jag ha det

Spårat plugg med moa

En go söndag helt enkelt med mosan jarl. Jag tog min mattebok och begav mig upp mot svedenborgsgatan 46 där vi bänkade oss vid matbordet och satte igång. Vi körde igång med "tävling". Vem som kunde räkna snabbast och ha flest rätt på ett kapitel där man inte fick ha miniräknare. Det gick åt helvete totalt. Suger på huvudräkning helt enkelt.

Det spårade ur totalt emellanåt och kunde inte sluta skratta. Vi tog apfula bilder och började fula oss till max. Det är så det ska vara när man pluggar. Möcke roligare ju. Men vi pluggade seriöst också så det känns bra att man avverkat 6 timmar plugg idag så får vi se om det syns på provet sen.


så här söt var du inte idag

Ingen jävel bryr sig längre

Söndag söndag söndag. Idag steg jag upp fem i åtta för att åka ut och köra lite bil. Vi är hurtiga i vår familj... Man får börja med lugn trafik när jag ska köra. Dog av skratt när jag råkade växla i ettan när jag skulle växlat upp till trean. Det högg lite i bilen men fick inget kärringstopp i alla fall.

Sen åt vi familjefrukost och satt kvar i typ 1,5 timma och bara tjöta. Försökte dra ut på matteplugget tror jag men det var trevligt. Nu ska jag snart fortsätta med plugget, fyfan, orkar inte egentligen. 


det är bättre att sitta vid sjön och mysa än att sitta inne med matteboken

dem springer men ingen bryr sig

Igår kväll så åt vi tacopaj, kollade på tv, tjötade, köpte naturgodis på maxi med kul sällskap, var fula, hängde med emil och försökte kolla på film. Vid två släckte vi lamporna och somnade på en gång.

Snart ska vi ta tåget till allum för att kanske göra lite shopping. Jag är köpsugen!


söt tjej

Vaknar upp till gulliga sms


Fick världens festsug förut men ikväll blir det lugnt.

Vi fick sluta vid tolv idag och efter det har jag sprungit och gått en promenad och slappat i soffan. Så det har ju inte hänt så jäkla mycket med det får väl vara okej. Ikväll ska jag till amanda i alla fall. Rutin. Vi ska väl käka något gott, middag menar jag då och sen kanske kolla på någon film.

Sen är resten av helgen oplanerad. Det enda jag vet att jag måste få in är några timmars matteplugg men inget jag ska tänka på ikväll. Fick förövrigt G på mitt matteprov.

12 Maj

Lycklig tjej som satte sig på espresso house efter skolan med camilla. Jag är klar med denna helvetes vecka. Nu inväntar vi bara resultat men det är skitsamma(nästan). Annars så har det bara varit chillmode på idag och inget pluggande alls.

I helgen ska jag mysa massor hade jag tänkt. Jag blev sugen på det när jag pratade lite med moa förut. Så skönt att bara koppla bort allt känner jag nu. Mycket som hänt denna veckan kan man lugnt säga(!). Over and out eller nåt.


Beautiful people

Okej folk, nu ska jag ta tag i träningen igen. När jag gick på stan så kände jag bara vilket stort träningssug jag fick. Sista veckorna innan sommaren ska jag få ihop plugg, träning, träffa kompisar, festa osv. Det SKA gå och det kommer gå. Nu har jag ätit nyttigt i två dagar också så nu får det gärna hålla i sig också i några veckor. Men det lär slinka ner ett och annat chips eftersom jag fortfarande har 7 påsar kvar.

Men annars då, pluggat själv i någon timme och sen träffade jag louise och camilla för lite plugg/chill kväll. Vi satt i solen hemma hos camilla i varsin stol och njöt lite smått av försommaren.


Skönaste kläderna man kan tänka sig

jag är alldeles paj

När känslorna väller över och man får gråten i halsen. Det enda man vill är att det ska ta slut så man slipper må dåligt. När bara fler männsikor blir inblandade och lägger sig i vad man gör och inte gör, vad man säger och inte säger. Det är en stor soppa av allting men tro fan inte att dem på andra sidan vill ge sig någon gång, aldrig utan det bara fortsätter. Det enda man vet är att det inte är slut och det kommer komma något mer och man är rädd. Kommer de gå över gränsen totalt eller har vi redan gått för långt?

Ibland undrar jag hur fan folk tänker.

Bara för att ta två flugor i en smäll så slänger jag upp lite bilder från min dag också. Jag skulle lätt kunna göra ovanstående text ohyggligt mycket längre om saker jag tänker på just nu. Ibland blir det för mycket av allt bara och jag har börjat tröttna.




Plugg, melon+grönsaker och kycklingpasta

ikväll är jag bara din

Idag mår man ändå ganska bra. Det är fint väder och ett prov avklarat, bara resten kvar. Det är sommarvärme ju och just nu sitter jag på balkongen, lyssnar på radio, pluggar och bloggar. Det är skugga och inte ens lite kallt.

Annars då så har det inte hänt mycket sen igår kväll.


Överlevnad

Nu är jag på hemmaplan igen. Det har hänt en del sen jag var hemma sist så det var roligt att höra lite historier hemma hos amanda när vi hade söndagsmys. Moa kom också en stund vid åtta och myste till det. Vi var lite jävliga mot amanda ett tag men tror hon tog det bra.

Jag ser inte fram emot kommande vecka. Har beklagat mig hela helgen över att jag har 6 prov och 1 inlämning men heey, jag älskar livet lika mycket som tomas di leva. När helgen är kommen kommer jag vara sjukt nöjd(hoppas jag) och sen gå vidare och inte tänka på det mycket mer. Det är bara att göra det helt enkelt.

Efter helgen som har inneburit slit och släp så är jag några hundralappar rikare. Det känns skönt att bygga upp ekonomin innan sommaren så man har lite extra.


skogsmulle

I´m not afraid



Ikväll har jag chillat hos Amanda i hennes nya dubbelsäng. Det är ett ställe där jag kommer vilja hänga mycket på senare tid. Vi till och med somnade båda två en stund. Dessutom insåg vi att vi inte kommer ses förrän på måndag igen. Imorgon kväll åker jag, pappa och bror till sommarstugan och blir borta på freda, lördag och söndag. Det ska bli sjukt skönt så bloggen kommer stå tom till på måndag.

Många kramar

4 Maj

Som sagt, sovmorgon vilket var skönt eftersom jag kom i säng halv två inatt av någon anledning. Masade mig upp halv tio och åt lite frukost och skyndade iväg till skolan vid elva för att möta en kompis. Nu är jag hemma en kort stund för att sedan åka ner på stan och käka en väldigt sen lunch med två polare.

Trots att jag har 7 prov nästa vecka så stannar jag inte inne och tar itu med det. Det får jag göra ikväll. Nästa vecka kommer bli ett helvete med massa stress och ångest. Så det gäller att ta vara på de bra stunderna man kan ha, hehe.


slapp klädsel idag

jag vet nästan inget om dig



Tjena alla godingar där ute!

Chillade lite hos Ronia efter skolan och fick undanstökat ännu lite mer plugg med damerna på bilden(-hanna). Hanna skolkade och chillade på sallys istället. Idag fick jag mig även en liten dänga av vår mentor för att jag inte hade hört av mig att jag var "sjuk" igår. Nu har jag precis kollat matchen mellan real och barca. Faktiskt en ganska rolig match men fan vad fotbollsspelare grinar. Man blir ju smått irriterad hela tiden. Stå upp för helvete!

Imorgon har jag lång sovmorgon så tänkte kanske dra en promenad innan(om vädret är ok) och sen äta en god frukost tillsammans med tv/tidningen.

jag bor fyra trappor upp

Idag har jag fått gjort 5-6 timmar plugg och det känns hur gött som helst. Det behövde jag för mitt samvete. Har legat på latsidan det senaste kan man ju säga men nu känner jag att jag vill ge järnet det sista. Vi får se hur länge det håller i sig i för sig men fick något ryck på tåget hem igår när jag och amanda satt och snacka.

Nu ska jag och mamma snart käka lite god mat och avokado. Sen blir det soffan och film och oj vad jag har längtat efter att få kolla film och bara slappa hemma.


var hos damen förut och försökte plugga lite också men det gick la sådär

1 Maj

Ligger här i sängen och försöker tagga om för ny fest ikväll. Denna gång i göteborg så måste ta tåget in vilket tar emot lite. Det är inte enda stället det tar emot på heller. Jag hade inte bangat en myskväll hemma idag faktiskt, jag har ont lite här och där och jag har plugg att ta tag i. Men banga får jag inte göra heller, kan inte svika kompisarna.

Ska snart dra mig till amanda för att göra i ordning mig.


Do it all night

Vad ska man säga om gårdagen. Spontant is the shit? Det var tänkt att vi skulle spela fotboll - vi hängde på torget istället med en rad olika människor och sen gick vi hem till amanda och lagade lite pastasallad. Middag på amvrosia vid kvart i åtta med 7 andra glada och söta tjejer för att fira moa. Jag hade glömt min present men hon fick den senare. Vi var inte riktigt enade om vad vi skulle göra men tillslut åkte vi hem till moa där hennes bror hade förfest med ett gäng grabbar. De bjöds på shots och vi tackade inte nej. Kvällen mynnade ut i massa skratt, bus och cykling in till stan klockan ett på natten. En bra kväll med nya männsikor och spontanitet!

Innan middagen taggade vi hemma hos amanda!