Mysa



Skola, plugg, kolla match, sova hos mandis, skola, plugga, hänga på bingo och snart sova. Inte mer än det har jag gjort dessa två dagar. Men dagarna har gått fort som fan för imorgon är det fredag. Har avverkat 1 tal denna veckan, 1 inlämning och 1 prov. Bara 1 prov kvar imorgon och sen så är man ledig hela helgen typ.

Blir en go helg med tid för vänner, pojkvän, familj, släkt och mys. Skönt skare bli.

Kravlösa dagar i sommarstugan saknar jag nu


sommaren, vart tog du vägen
När jag tog denna bilden var klockan cirka halv åtta på morgonen. Jag och pappa skulle åka och hämta fiskenätet vi hade lagt ut kvällen innan. Sjön låg som en spegel och jag sa till pappa "den här stunden ska jag tänka på när det blir höst/vinter". Nu är det höst och jag tänker på de kravlösa dagarna i stugan. Det var nästan så kravlöst att det blev jobbigt. Vi chillade helt enkelt, jag och pappa.

Åkte till skolan i 3,5 timme och satt och pluggade med amanda. Det var riktigt skönt. Drog till stan och inhandlade nödväniga och icke nödvändiga saker. Tre nya trosor, hårspray, en mapp och en ny mascara.

Inväntar svar på hur jag ska spendera min eftermiddag. Hemma med plugg, på stan eller promenad vid sjön. Ha en bra daaaaaaag!

Världens bästa bror



Sitter inne på rummet och surar lite så kommer världens bästa bror in med äpplepaj och kaffe. Fan nu blev jag glad igen. Myser i sängen med datorn i knät, skön musik och lite skolarbete angående UF. Fick värsta kicken att det här ska gå så jävla bra. Mailat lite olika företag och hoppas på att de vill hjälpa oss. Idag var vi på banken också och skaffade ett konto och det är ju en del av mitt ansvar att sköta det för jag är ekonomiansvarig.

Annars då så har jag idag varit på bankmöte (som sagt), morgonfikat med min babe, pussats, kört bil med Maria, haft damp på klassen som inte kunde sluta tjöta, pluggat, tränat spinning, svettats massaa, haft vilda diskussioner vid matbordet som slutade i bråk (hehe) och nu sitter jag här och smaskar äpplepaj.

Imorgon har vi tydligen knappt några lektioner och det kom glatt som en överraskning. Hade helt glömt av att vi har kompliteringsdag. Men ska nog åka till skolan och jobba ändå lite.


Ge mig









Hoppas fan inte det ungått någon att mat är det bästa som finns, i alla former. Har för mig att jag lagt upp ett liknande inlägg för kanske en månad sen eller mer. Detta är inga nytagna bilder nämligen. Har en del nya mat-bilder på mobilen men fan, går ju inte att lägga in dem. Idag till exempel slänge jag och mamma ihop en svingo äpplepaj. Jag dog lite, så god var den.

Com home and back into my arms



Skönt med söndag. Slappt med söndag. Idag ska jag nog bara vara hemma och göra saker som måste göras som alltid på söndag. Jag har ju inte tid till det de andra dagarna. Helgen fram till idag är oftast fullspäckad och jag har knappt tid att sitta vid datorn men det är så det ska vara.

Ska snart förflytta mig från sängen och ta och byta sängkläder. Kan behövas så smutsig som jag legat i dem i två veckor, hehe. Sen ska även listan med plugg bockas av. Svenska, bokföring, matte och teori. Längtar lite tills jag är klar med det för då kan man chilla. Träna kanske jag ska göra idag också, tåls att fundera på.

Where them girls at




gårkvällen i bilder

Utslagen i sängen med halsont klockan två på natten. Har nyss vinkat av amanda och emil som kom över ikväll. En bra slappislördag om man säger så. Har gjort minsta möjliga idag kan man säga. Igår, klockan 4 på morgonen promenerade jag hem till jocke själv så vi vaknade sent. Vi har typ glott tv och glott på varandra hela dagen. Men vid sju åkte jag hem och käkade och mötte upp amanda vid åtta för att dra till maxi och köpa gott.


Jag ska bara...



Jag ska bara...
- sitta vid facebook en liten stund (vilket oftast blir en lång stund)
- spela lite wordfeud i
- dricka lite te
- kolla ett avsnitt till av prisonbreak
- läsa några bloggar
- tjöta lite med min bror
- planera min helg
- smsa lite till

Det finns många ursäkter till varför man inte pluggar. För övrigt har jag haft min första körlektion idag. Det gick bra så är nöjd med min insats. Bokade 3 till idag så hårdkörning nu så man kan få det där körkortet någon gång. Nu kanske kanske kanske ska jag lägga mig i sängen och plugga teori. Jag och jocke började lite förut på sallys och det var lite småkul. Dock mestadels fel men vafan, man ska inte kunna allt redan, det vore ju fel.

Snälla gråt inte mer

jag försöker vara snäll
jag försöker att förstå
aldrig gör jag något dumt
snälla gråt inte mer

jag försöker att ta mig tid

jag försöker att finnas till
men det tjänar inget till
så snälla gråt inte mer

When you're far away I miss you




Internet har varit ur funktion alldeles för många dagar. Men nu är det tillbaka. Det var det iofs redan i måndagskväll men har helt enkelt inte suttit vid datorn. Aja, nog babblat om varför jag inte bloggat. Hade en väldigt bra fredag kväll med de där tre på bilden. I lördags vaknade jag alldeles för sent och mådde alldeles för dåligt för att kunna göra något vettigt. Kvällen kom och då var det myskväll hos Linnea med hela tjocka gänget. Resterande dagar har jag slöat, tränat, ätit, gått i skolan, myst och dömt mina första matcher denna säsong.

Idag är det nog vilodag. Plugga lite kanske och kolla prisonbreak. Halvsjuk har jag också gått och blivit. På dagen mår jag bra men på kvällen och morgonen mår i alla fall näsan och halsen skit. Ne nu är jag fan hungrig, brb göra te och macka <3

I should´ve kissed you


partyfredaggggggg

Jovars, gött väder och såååå har det varit idag. Gött som fan. Har hunnit med skola, häng på Bingo, macka i solen med ronia och en dusch. Snart göra sig klar för fest. Men vad fan ska jag ta på mig denna gång? Har ju inget vettigt att hänga på mig nuförtiden hehe. Får gå naken kanske.

Take me higher



Känns som den här dagen varit oändligt jävla lång. Känns som det var en vecka sen jag satt i cafét med philip och camilla. Känns som det var en evighet sen jag kramade philip gustavsson på skolan. Känns som hundra år sedan jag steg upp ur sängen. Känns bra att det är fredag imon. Känns himla fint att den ska spenderas med en fin amanda. Känns underbart att kunna krypa upp i soffan hos linnea på lördag och mysa med tjejerna. Känns som det är dags för tacomys helt enkelt.

Like maraca-ca-ca-ca


Mohombi – Maraca hehe

Skönt att vara "ledig" mitt i veckan. Har verkligen tagit vara på den här dagen. Jag gick upp ändå rätt tidigt för att inte gå till skolan, halv nio närmare bestämt. Gjorde frukost och kollade på sex and the city 2. Fått undan en del småsaker också som hör till skolan, chillat, promenerat och haft en mysig stund med Moa Jonas. Hihi söt tjej. Min bror.

Skönt att klockan bara är nio. Några timmar kvar tills man ska sova.

You wont be lonely


tjenaaaaa

Fett go dag faktiskt. Vi alla i gruppen var överens om att vi inte orkade arbeta så gick hem 50 minuter tidigare. Kom hem och slappade och käkade fisksoppa, macka och te. Mamma är bäst, hehe. Gjort fisksoppa och köpt färskt bröd på bohlins. Under kvällen har jag och joakim varit barnvakt åt mina kusiner. Vi lirade boll, busade och försökte få de i sängs. Det skulle tydligen byggas koja men det var lite sent så läste Bamse istället.

WhatsApp


fest I guess

fest I guess


allmänt damp

trötta kvällar

slappa dagar

soliga dagar

fest på hotellet utan mig....

fredagsgodis @ amanda

Saknar sommaren redan

You make my heart beat boy



Druckit te och ätit scones med camilla på Espresso. Sen skippade jag spinningen för att hålla Jocke sällskap i en timme. Det vräkte ner regn och jag hade noll träningslust så bangade träningen helt idag trots att jag släpat med kläder till skolan och allt. Åt istället en pannkaksmiddag och tog en sväng med bilen. Värt.

Fade into darkness



Long time no see. Har uppenbarligen varit upptagen sedan i tisdags. Kommer knappt ihåg vad jag har gjort men kan dra lite snabbt. Tränat, pluggat, fikat med jocke, myst massor, kollat otroligt mycket tv och film, spelat wordfeud, kollat på fotboll, ätit middag med fam. Axelsson, chillat ännu lite mer och njutit av helgen. Helgen känns faktiskt längre när man inte festar. Tiden går långsammare och man stressar inte. Tänk själv fredag, slutar skolan halv fyra, äta+fixa sig, hitta en förfest och sen är det alltid massa krångel. ORK. Bättre att komma hem fyra och sätta sig vid tv:n och sitta där hela kvällen med fint sällskap. Nä, skoja, festa är jävligt kul.

Idag ska jag... köra bil, städa mitt rum, planera kommande vecka, plugga lite, chilla, dricka te, träna(nja, skulle inte tro att det blir så) och vara ledig helt enkelt.

I think of you day and night baby

Jag ser fram emot saker hela tiden som händer just nu. Mycket som planeras men ser även fram emot de dagarna man inte behöver göra någonting och bara vara. Hösten måste gå långsamt för vill vill vill inte har vinter. Japp, det kommer bli en mycket fin höst som kommer svämma över med myskvällar, tjejkvällar, festande, pluggande, tränande och kärlek.

Nu ska jag återgå till min kopp te och kanske ett avsnitt av något bra program.



Greece



Alla som känner mig sådär utomordentligt vet att jag älskar ljuslyktor. Vill ständigt köpa nya och är nästan ännu värre med tekoppar. Denna köpte jag i grekland i alla fall för en 50 lapp typ. Värt.

6 September


Myste lite smått igår hemma vid datorn, sen ballade det ur vid facebook, sms och telefon
. Men kul var det minsann. Ägde lite.

Smått otaggad man e på skolan klockan sju på morgonen. Men bara att ta sig upp och tugga i sig en torr macka och skölja ner med te. Läste precis på en tjej blogg att hon haft ups and downs idag och det har jag med. Ena stunden pigg och ena stunden seg som kola.

Ska snart sleva i mig ännu mer mat. Pasta och köttfärssås, hade först tänkt skippa middagen för orkar inte vara hemma men vafan. Det lät gott. Sen hem till jocke och kolla fotboll osv. Sovmorgon imon så nu blev jag på bättre humör igen. Ha det fett

5 September



nästan exakt ett år sedan dessa bilder togs

Säger som ronia, fan man har ju inga roliga bilder. Dessutom har jag tagit bort alla mina bilder på datorn så är helt invalid på den fronten. Dessa bilder har jag sparat på kameran av någon anledning, hehe.

Körde ett långt mattepass, lite härlig affärsjuridik(dööö) och sen samhällskunskap som jag var noll engagerad i även fast vi hade klassdiskussion. Aktiv tjej, nej. Längtade hem till "vänner" och en kopp te.

Jag och Amanda har också denna eftermiddag tagit oss igenom spinning. Svettades som en gris som vanligt, usch men väldigt gött. Känner mig 3 liter lättare om jag ska vara ärlig. Nu har jag plöjt igenom lite lätta mattetal och ska börja med engelskan och ska skriva om facebook. "I love facebook because it´s my life, hey". Nä, men ärligt, livet är bra men jag saknar min pojk redan. Hörs imon bästa blogg.

I don´t wanna be the half of the equation





Hm, kan inget annat än gilla

Kan heller inte annat än gilla gräl vid köksbordet på söndagkväll. Vafan hände där. Ibland är föräldrar bra underliga. Funderar på att gå och lägga mig och glo lite vänner för att bli på bättre humör. Sen sova så man äntligen får gå till skolan och plugga matte. Ser dock fram emot morgondagen med sushi och spinning på schemat.

I used to be a sweetheart

Sov mestadels av kvällen faktiskt när vi hade tagit oss hem. Men vem somnar inte när man ligger i ett släckt rum och är redan svintrött. Skulle ju dra mig hem ganska tidigt, vid ett men klockan blev fyra så det blev ingen körlektion med pappa klockan åtta idag som det var tänkt. Har precis fikat/ätit frukost och ska göra lite nytta av helgen nu tänkte jag.

Söndagar har sina plus och minus. Egentligen vill man ju bara slappa idag också men funkar inte riktigt så när man skjutit på allt hela helgen. Har iofs knappt varit hemma (fyra timmar på hela helgen) så har inte hunnit. Plocka undan kläder, byta sängkläder och byta till duntäcke(känns dock avlägset idag när det är as varmt ute), plugga, lägga in bilder på hårddisken osv.


bild från april/maj

Hold me thight cause I don´t wanna be alone


Gårdagens förfest @ michel nilsson

En lektion, träning, mellanmål @ amanda, kaffepaus på EH, klippa mig, irriterad som fan, slänga i mig mat, göra i ordning mig på 40 min, dricka ett halvt glas vin på 5 min, åka bil till sörhaga, cykla till bolltorp, förfest med "bussen", dans, ta fina bilder, åka taxi till hotellet och resten är för mycket. Somnade vid fem i mr jockes säng.

Idag är man ganska trött ja. Ska snart till maxi och inhandla godis för kvällen. Lär somna ifrån filmen idag också, så det blir inga undantag idag. Hehe

I just wanna rock all night long

Har minsann detta året blivit sjukt lat på morgonen. Jag går upp senare, äter inte mycket frukost och tar på mig det första bästa som känns bra. Det kan dock resultera i att man inte hinner i tid, blir grinig för man är hungrig eller känner sig missnöjd över klädval. Idag är det likadant. Sitter och dricker te i mina mjukiskläder och chillar på livet. Jag börjar om 45 minuter så det är väl hyffsat lugnt men ändå, såhär skulle jag aldrig göra för ett år sedan. HEHE för den som känner att den bryr sig.

Igår var det full fart. Borås kick-off, lektioner, inskrivning på bilskola, promenad, födelsedagsmiddag, prinsesstårta med familj+brors vänner och slappa timmar i soffan. Ganska go dag för åt fantastiskt god mat, säger matfantasten.

Nu är det så att jag saknar min moa jarl så om du läser detta så får du lycka till idag på matchen så kanske vi kan ses imorgon eller på söndag?