The beginning of something new

Första dagen på detta skolår jag sätter mig med matteböckerna och ska försöka plugga. Ärligt talat vad jag inte har saknat att plugga. Att gå till skolan och bara vara och gå på lektioner är enkelt. Detta är bara jättetråkigt. Men för att få det där betyget så måste man plugga, hehe.

Men har haft en go eftermiddag med tedrickande och tjöt med vänner. Livet är bra, nästan för bra faktiskt just nu. Men imon när man vaknar kvart i sju och vet att man ska åka buss till borås är livet inte så party längre. Hej kick-of inför UF som förmodligen kommer vara jätte ovärd.


Slappa dagar i stugan med pappa. Gled runt i båten på kvällen.

Hälsa till satan vi hörs





Va hände i fredags natt egentligen? Ingen större fan av katter men tydligen skulle jag gosa och ta kort med en just då. Men det var ju fett värt för gosig var den. Jag hoppas det var Idas. Mycket som hände den kvällen som man inte ska tala högt om... eller? Bitchslap osv. Så gött så.

Tog en tur på spinningcykeln i 60 min. Jävlar vad jobbigt men sjukt gött också. Kändes som jag svettades tre liter på en timme men det känns högst omöjligt. Hoppas det blir en vana att köra det passet nu i höst. Då kommer jag defenitivt komma i form for real. Heja spinning.

Rainy sunday



Original sunday eller vad. Slappat vid tvn, gått en promenad, druckit te och för ovanlighetens skull kollat på fotbolls match. Regnigt har det varit i alla fall och frös nåt så in i när jag skulle ta mig hem vid kvart i nio. Kom hem till varmt te och kantarellmacka. Bra avslutning på en go helg.

GREKLAND








Bästa resan med bästa tjejerna.

To be the half of the equation



Degig dag med fika, halsovande timmar i amandas säng, tvtittande och tacomys. Riktigt rolig kväll igår med snurrande huvud, gamla klasskompisar, go musik, skorstenar, gnällig tjej med högklackade skor, dramadramadrama och häng i soffan. Somnade så gött hemma hos linneas mormor vid halv fyra-fyra.

Imorgon är det slitsamt. Matteplugg, träning och kolla på match förmodligen och lite söndagsångest kanske eller söndagsmys, vi får se.

Fest hos mange? eeeh menade hos Ida



Är det freeeeeeedag eller? Fest i hela huset.

That little question that requires so much courage

Banne mig, redan fredag imorgon. Det sitter verkligen som en smäck. Välförtjänad helg eller? Ja, skulle tro det va. Jag har noll blogglust verkligen så vet inte ens varför jag skriver. Jag har en dagbok nu där jag skriver ner vad som händer på dagarna så detta känns väldigt meningslöst.

Jag gör något jag inte borde göra, verkligen inte. Sitter och lyssnar på deppmusik och känner höstens närvaro, hehe. Känslorna rusar i hundratio kilometer i timmen.

Mysig dag ändå. Fika och käk med killarna och en puss. Den satt fint.


I will forever be yours

Lite sjukt vad fort man kommer in vardasrutinerna. Vet inte om jag gillar det eller inte men det måste funka och man måste gilla det för annars blir det förjäkla jobbigt. Hehe. Det som man får se till är att göra något efter skolan. Nu vill jag bara se till att träna ett par dagar i rad så man kommer in i det också och får rutin på det. Men det ska nog gå och snart kommer hösten så man kan gå in med gott samvete och mysa. Ett plus denna höst är ju att man är arton och ni vet ju vad det innebär, feeeest.

Idag blir det träning, imorgon fika med jocke och zerdesht, fredag är det fest, lördag=bakis? och söndag blir det nog träning och söndagsmys med moa och amanda. Åhh, mycket bra vecka ändå.


äre fest camilla och p?

Lite go träning idag

Nog dålig träning man hade idag eller. Hela a-laget tränade idag så ögongodis it was. Sprang på bandet bredvid fagge, tellander, konradsen och charlie. Ja, det var ganska nice. Rolig som jag e så bytte jag några ord med fagge på bandet. Något i stil med "det hade varit skönare att springa utomhus" och han svarade med "det finns fan ingen luft här inne". Lite taggad man blev på att börja träna.

Inväntar finbesök. Puss


grekgänget, rakigänget, flumgänget, fyllegänget

DO YOU WANNA BE MY LOVER?

Ja, som de flesta vet har man landat hemma. Det känns bra och dåligt. Livet var helt underbart nere i grekland, mina tjejer är de bästa har jag hört. Så enkelt liv vi hade där nere. Det jobbigaste vad väl vilken mat man skulle äta. Men nu är man tillbaka, snart känns nog skolan helt okej också när man har kommit in i det. Här i staden finns det ju iaf en väldigt fin pojke som jag vill träffa så mycket som möjligt och även en drös med vänner. Nu är jag arton också så life is good("sex is goood", heheheh).

Nu måste jag cykla till skolan. 8-16, älska <3

I´m gonna marry the night


HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ

En jävla tiny dag kvar. Imorse vaknade jag med nervositet och resfeber men nu har det lagt sig och jag börjar inse att det är på riktigt. Ska snart packa klart och dra igen väskan så det bara är att fara imorgon. Har varit på maxi och inhandlat schampo, balsan, deo, solkräm, lotion och tandborste. Sådana där väldigt viktiga saker.

Hoppas den kommande veckan går låååångsamt så man hinner njuta till fullo av varenda liten minut. Kommer sakna en och annan själ ganska mycket men får ta igen den tiden när jag kommer hem. Hösten är full av mysiga kvällar som man kan sitta inne och mysa.

HEJDOOE

Hej grekland, snart kommer vi

Oj, märkte att det var ett par dagar sen jag uppdaterade men har haft fullt upp. Jobb, kompisar, sleepover x2 och sånt där annat viktigt. Nu har jag lite tid över och förberder min packning. Det går framåt men har lite saker att fixa/köpa också så får väl dra mig ner på stan senare eller imon. Kollade vädret på kreta också, 30+ varje dag så det ser lovande ut. Ååååh, längtar till stranden och bad. Det kommer bli så fruktansvärt gött.

Annars då, ska ha uppladdningskväll idag med tjejerna och imorgon ska jag försöka träna, fira mig lite med familjen för fyller trots allt år på måndag och imon kväll säga hejdå till min favorit förhoppningsvis.


2009, grekland, samos

Från helgen







Sista helgen i sommarstugan denna sommaren. Och sista sommarlovsveckan hemma i sverige. Våran lilla tripp innehöll skitväder, sol, lastbilskörande, målning, yatzyspel, kräftor och hela köret hos farmor, födelsedagsfirande, fikapauser med ballerina och vinerbröd, långt telefonsamtal och slappande.

Jag är uppe redan för att jag ska jobba på mio idag. Så då vet ni var ni har mig, bland hyllorna på mio. Ikväll träffa två saknade själar, hehe. Ha de gött

Here we go again


amanda trvis som fisken i vattnet, hehehhehe

Lyssnar på jason mraz, myser lite och är alldeles lagom mätt på tacos. Försöker minnas vad jag gjort denna dag, gött kort minne man har... Just det ja, drog till stan och fixade ärenden, hjälpte bror i garaget, drog en mcdrive, var sällskap på EH och kysstes i regnet. Smack så var denna dagen förbi. Jäkligt regnig och inte alls somrig så det gjorde väl inte så mycket.

Imorgon bitti drar familjen taikon till dalsland igen. Blir kvar över helgen+måndag.

All or nothing right?

Slappedag jajemän. Sova länge, fixa på rummet, sola med mois, tjöta med mois, äta glass med mois, komma hem och beställa pizza, äta pizza och "fira" pappas födelsedag i kvällssolen i trädgården. Slut.

Amanda panda, vafan, jag klarar inte att vara i asås utan dig. Det är dött när alla andra jobbar, tränar osv. Du ska vara hemma när jag e hemma, så är det bara. Men förmodligen åker jag till sommarstugan imorgon istället och kommer hem söndag/måndag.


Glider runt

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEY


New things



Kände att det var dags för ett par nya brillor och en keps till resan. Billigt som tusan. Endast 100 kronor för brillorna och 130 kr för kepsen om jag inte minns fel. Inte den snyggaste i världen men räcker gott och väl för mig.

Confirmation



Käk, kaffe, fotboll och mys. Det var gårdagen i korta ord.

Idag när jag vaknat hade jag 3 missade samtal av min mentor. Han vill ha min hjälp i sin butik nästa vecka. Så det blir lite jobb ändå tillslut så kan inte vara mer nöjd. Det blir bara några dagar men har man satt sin fot där en gång så kanske det blir fler?

Nu tänkte jag snart duscha, byta om och dra en sväng till allum. Måste införskaffa mig någon slags huvudbonad och kanske nåt annat nytt till grekland.

girls girls girls



Sol och bad på förmiddagen med camilla, linnea och emma.

You make me smile



Även om jag har haft många väldigt bra dagar det senaste så har det här varit en av de bättre. Har idag ätit frukost ute, chillat på en brygga med J, ätit pizza på cyrano, druckit kaffe på espressohouse och myst i solnedgången på lövekulle och tagit en kvällspromenad hem i endast linne och shorts klockan elva på kvällen.

Hemmaaaaaaa















Jag har nu denna veckan gjort allt man ska göra en sommar. Nu kan jag säga att jag också haft en bra sommar. Drog upp till stugan med endast pappa i måndagskväll. Tisdag, onsdag, torsdag och fredag har vi jobbat. Jag har målat och städat framför huset vi renoverar. Det ligger all möjlig skit runtomkring det så nu har vi fått bort en del även om det är mycket kvar. Målat framsidan av huset och en jäääävla massa stolpar som vi ska ha till altanen och balkongen. Har gått upp sju varje dag och vi har jobbat fram till tre-fyra. Efter det har vi badat, åkt båt, fiskat, åkt bil(jag har kört), kört 6-hjuling, handlat i bengtsfors, hälsat på farmor, åkt vattenskidor, vurpat med vattenskidorna så jag gjorde faceplant, njutit till fullo av solen och fikat kaffe och gifflar.

På fredag kväll kom min bror och amanda upp. Vi har utnyttjat dagarna till max kan man säga. Forsatte i samma spår med sol, bad och båt. En sak som var jävligt kul var att åka surfingbräda efter båten. Så ostabilt i början så det var sjukt men sen när man fick upp farten gick det bra men man åkte ju i vattnet ett antal gånger och då dog vi av skratt. Sen låg man där mitt ute i vattnet och trodde man skulle bli uppkäkad av fiskarna. Hehe

GRYM VECKA, GRYM HELG!