Heeej!

 
Så pigg och glad som jag är på bilden var jag typ vid halv tre då jag strax skulle dra mig till jobbet. Azzåå, jobba en fredagkväll har jag aldrig gjort så nej, kanske inte var jättepeppad innan ändå. Helst ville jag ju stanna inne hela dagen och bara myyyysa. Men det gick bra. Vi duschade, lagade go mat, hade tjejmiddag, spelade yatzy och kollade på xfactor. 
 
Nu är jag en tröttis som just tryckt i mig en dubbelmacka med ost. Det var jävligt gott! Imorgon ska jag upp och döma kl. 9.00 så får la inte bli så sen i säng. Brukar ju sällan bli så ändå.... heheh ;ppPPPpp

Lunch

 
Här sitter jag hemma ensam i huset och äter lunchen ur en burk. Pastasallad! Och till det en knäckis och ett glas iste som förövrigt får mig att tänka på sommaren. Riktig sommarmat :( OCH så lyssnar jag om och om igen på Justin Bieber och Miley Cyrus live uppträdande på Madison Square Garden "Overboard". 
 
Känner mig ganska så lycklig idag faktiskt. Ledig och har egen tid denna dag och ikväll ska jag sova med jocke. Sikken fantastisk dag! Och imorgon jobbar jag kväll så då är det sovmorgon imon. 

There´s a moment I´ve been chasing

 
Azzååå jag börjar nästan bli nervös över kommande måndag då jag ska på en anställningsintervju i Stockholm. Jag fick ett mail idag om hur det kommer gå till. Först information om företaget osv och sen ska vi hålla en presentation om oss själva på 2-3 minuter och sen ska dem jävlarna i "juryn" överlägga och vid klockan 13.00 ska de meddela vilka som ska få gå vidare och fortsätta intervjun resten av dagen. Vi andra får liksom säga tack och adjö. Självklart hoppas jag att jag går vidare och får vara med hela dagen. Jag kommer tävla mot 20 andra. 
 
I huvudet mitt har jag förberett ett tal som ska få mig hela vägen till ett sagolikt hotell någonstans där det är varmt. Jobba med barn och baaaa chilla på livet. 

Lite livet leker

Asså så himla skönt att bara jobba 4h timmar så här i mitten på veckan. Började inte förrän halv nio (brukar börja halv åtta oftast) så jag gick upp strax innan sju för att ha gott om tid. Det är verkligen värt. Jag och mina frukoststunder <3
 
Slutade redan vid halv ett och har mest suttit här framför datapatan men även duschat. Nu skall jag strax bege mig till stan för att möta min man. Nej, skoja bara, min pojkvän. Vi ska fika och så ska jag kolla lite på stan. Måste köpa mig en ny sporttopp.
 
Lyssnar på justin bieber julmusik och leker i photobooth att jag är en tomtenisse
En tomtenisse med mustasch!

Onsdag morgon

Sovmorgon är när man börjar halv
nio och då har man tid att för detta.


Här ligger la jag

Så vare måndag igen. Igår kväll så ville jag bara ha en söndag till på schemat. Men så fungerar inte livets schema så det var bara att ställa klockan på 6.15 igen och kicka igång veckan med en lång fucking dag. Idag var jag resurs för en tjej med down syndrom i en förskoleklass. Klassen var rätt stökig så det var en tuff dag men släppte det när jag kom hem. Stack ut på en lång promenad för att hämta lite ny energi. 
 
Nu under kvällen har jag tagit det lugnt bara. Jag kollade på "vem kan slå filip och fredrik?" på kanal5play med brorsan och drack kaffe och åt frukt. Mitt upp i allt ringer det från ett okänt nummer men jag svarar. En förskola borta på tegelslagarn har fått mitt nummer "privat" och de undrade om jag kunde jobba imorgon. Det blir ett långt pass imorgon också 7.30-16.15. 
 
Nu blir det sängläge med datorn. Ha det!
 
Take me back (last day in greece this summer)

IKEA Söndag

 
Idag tog vi det lugnt på morgonen jag och jocke. Men sen fick någon fart på mig och jag ville bara iväg, iväg. Det är nämligen så att jag varit sugen på att åka till IKEA i typ en månad nu. Så idag åkte vi dit tillsammans och shoppade lite. Jag köpte väl mest saker eftersom det var jag som ville dit. Det blev i alla fall ett nytt överdrag till soffan i svart, nya kuddar, en ny matta, 4 st lujslyktor, en datorstol och ett laptopstöd/frukostbricka.
 
Jag är så jäävla nöjd! 

Lördagen

Jag och Mois har haft mysiskväll med film, te, knäckemackor, skorpor och choklad. Så himla bra. Men nu har hon redan lämnat mig så ska försöka hålla mig vaken en stund till. Jocke kommer inatt och det är så jobbigt att ha sovit typ 4 timmar innan han kommer för då väcks jag och får svårt att somna om. Därför tänker jag underhålla mig själv med en liten lista. 
 

HAR DU NÅGONSIN:

Dejtat någon två gånger: Nope

Varit kär: Jag är!

Förlorat någon speciell person: En cancersjuk morfar 

Varit deprimerad: Nej, jag har klarat mig ännu. (Men en deppid dag har väl alla ibland)

Varit så trött att du somnat sittandes: Troligen

Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Nej

Brutit ett ben? Ne, *peppar peppar*

Gjort nåt du ångrar? Ja. När jag var yngre gjorde jag och moa en dum grej

Hoppat Bungee Jump?  Ne, fyfan!

Ljugit för någon du tycker om? Jo, det har man väl

Ätit en hel tårta? Hahahaha ja.... eller?

Gjort bort dig offentligt? Jaa, alltid när jag försöker sjunga i sällskap

 

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: Tror inte det? Ingen jag umgås med i alla fall, så ne.

Fått ditt hjärta krossat: Nej, inte än så länge

Skrattat så att du har börjat gråta: Kanske

Träffat någon som förändrat ditt liv: På sätt och vis, jobbmässigt.

Insett vilka som är dina äkta vänner: Det var längesen jag gjorde det.

Hur många barn vill du ha i framtiden: 2 typ

Har du några husdjur?: Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Vill du ändra ditt namn: Jag trivs med Hanna Maria Ahlström

Vad gjorde du under din förra födelsedag: Vaknade upp med jocke, fikade på stan med jocke och utgång med bästa vännerna. Förkrök på min altan med prinsesstårta! 

Vilken tid vaknade du idag: Kl. 10 ungefär, det var ju lördag!

Vad gjorde du igår runt midnatt: Bråkade med jocke, skojbråkade asså

Någonting som du längtar till: Ullared med jocke, mysiga julstunder och Camilla-tid

En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: Just nu: Sommar istället för vinter

Vad lyssnar du på just nu: Chris Brown av någon konstig anledning

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Japp! Min gamla grymma mentor som jag hade i skolan.

 

OM DIG:

Vad är ditt fullständiga namn: Hanna Maria Ahlström

Singel/upptagen: så jävla mycket UPPTAGEN

Stjärntecken: Lejon. Raaaawr

Kille eller tjej: I´m a girl

Grundskola: Kullingsberg och Gustav Adolf

Gymnasie: Alströmer 

Högskola: ?????

Hårfärg: Ful? (skulle vilja säga guldig)

Långt eller kort hår: Nåt där emellan

Längd: 1,68 cm

Vad gillar du gällande dig själv: Att jag inte stressar upp mig så ofta för saker och ting. 

Piercings: Öronen

Tattoos: Nehe du

Höger eller vänster: Höger

Operation: Naj

Bästa vän: Ojdå. Jag och Moa Jarl blev ju "bästisar" när man kallade sina kompisar för det så jag får väl säga henne då. Hon är min äldsta vän som jag umgås med fortfarande. Men alla mina kompisar är såååå fina <3

Sporten du spelar: Ingen

 

JUST NU:

Äter du: Inget :(

Dricker du: Inget :(

Är du på väg att: Somna.... zzzzzzZZzzzz

 

DIN FRAMTID:

Vill du ha barn: 2 typ sa jag ju.

Vill du gifta dig: Faktiskt inte.

Karriär i åtanke: En chef-karriär hade varit fett

 

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: Det har man ju gjort någon gång, jaaa.

Gjort något sjukt spontant: Jadååå, men kan inte komma på nåt SJUKT spontant nu

Har du blivit arresterad: hahaha nej.

 

TROR DU PÅ:

Dig själv: jag är bäst

Mirakel: nej?

Kärlek vid första ögonkastet: någon typ av förälskelse  i så fall

Himlen: jag vet inte

Änglar: nej inte direkt


Städar

 
Denna lördag har jag faktiskt inget bättre för mig än att städa mitt rum kliiiiniskt rent. Inte riktigt klart ännu. Jag ska snart leta upp alla dammråttor under sängen och jag tror där finns en hel del faktiskt. Dricker kaffe också i min fina mugg. *puss puss*

Tomorrow is gonna be better

Vaknade innan klockan ringde kvart över sex imorse. Man ba "vaaa händer??" Men jag vaknade och var glad tillskillnad från i måndags och tisdags. I går var jag också på bra humör när jag vaknade så det har väl vänt tillbaka nu och det gick ju rätt fort ändå. Jag har en bra dag framför mig. Först ska jag jobba några timmar och sen ska jag äta lunch på stan med mina fina vänner. Ikväll äntligen ska jag återse min prins som jag inte sett sen i söndags. Det går liksom nästan alltid max 2 dagar innan vi ses men nu har det gått 4 dagar. 
 
Ikväll är det final i mitt favvoprogram, Hela sverige bakar. Många höjdpunkter idag! 
 
 

Tungt

Dessa två dagar på veckan har känts sjukt jobbiga, speciellt på morgonen. Att ta sig upp, att orka jobba, att orka vara glad att orka träna. Den här veckan har inte börjat bra men jag hoppas det vänder ikväll då jag ska på bio med Amanda. Onsdag och torsdag kommer jag bara jobba 4 h respektive 3 h. Det kan vara skönt den här veckan känner jag. 
 
Funderar också på att kanske dra upp till stugan i helgen och bara vara.

Egen tid

Det har varit rätt fullt upp denna helgen med massor av vänner, fest, fika, handboll, film mys och övernattning hos jocke. 
 
I fredags var det lite reunion med tjejgänget. Alla kunde inte vara med men helt klart godkänt. Jag, camilla, louise, olivia och linnea plöjde igenom en hel del under förfesten. Sjukt härligt att dricka vin och bli smygfull. Liksom satt i fåtöljen och bara njöt av den fina stunden och drack några glas vin. På mangiamo tror jag minsann att jag blev väldigt pratsam och på vippen till lite jobbig. Men jag va ju bara väldigt gla i livet just då. 
 
Efter att ha varit på topp under fredagsnatten var lördagsmorgonen inte lika glamourös. Men det blev bättre med tiden och en 2,5h lång fika hann jag med, kolla handboll och filmkväll med vännerna orkade jag också med. Somnade tillslut hos jocke någon gång efter klockan 02.00. 
 
Just nu spelar jag lugn musik i högtalarna och har lite egen tid. Det behövs för att ladda för en ny arbetsvecka. Måndag och torsdag är bokat än så länge. Det känns väldigt skönt att ha måndagen bokad redan!
 
Såhär såg jag nästan ut i lördags 

Ledig underbar torsdag ändå

Jag kan verkligen göra bra val ibland. Igår kände jag "näee, jag vill inte jobba imorgon". Så jag mailade iväg att jag var upptagen och då skrivs det in i systemet och då ringer ingen vikarieförmedlare. Jag pustade ut och kunde tillbringa min natt hos jocke. Nu är jag nyss hemkommen och har fixat mig för ska in till stan och luncha med bästa vännerna. Vi har flera timmar på oss att bara sitta och tjöta om allt och inget. 
 
 
Borde ta fram min personlighet mer i bloggen. Såhär brukar bilderna se ut faktiskt. 

November är tungt

Novembermånad är fan inte så jävla rolig alltså. Det är grått, regnigt och mörkt. Det kan inte hjälpas att man har mindre energi än vanligt. Jag försöker få en timma dagsljusminst  varje dag. Tur för mig som jobbar på förskolan för det mesta som är ute minsts 2 timmar varje dag. Men det är ju inte alltid det hjälper heller, jag är trött ändå. Sover mycket gör jag också. Det finns nog ingen medicin till novemberdeppen. 
 
Idag kröp jag under täcket redan vid fyra och satte på en film. Den var rätt dålig så jag somnade ifrån en stund. Jag bytte istället till filmen om Katy Perry som faktiskt var helt okej. 
 
Men när jag hade legat lite för länge under täcket tog jag tag i mig själv. Skickade in en begäran om utdrag från belastningsregistret(måste ha med det till intervjun i stockholm), köpte tågbiljetter till stockholm och betalade räknig och fick lite med ornding och reda på mina lönespecifikationer och räkningar. Jag älskar att ha koll, ordning och att planera och skriva saker på lappar. 
 

Working my ass of......

Har startat denna veckan med jobb båda dagarna och dessa två dagar har jag fått hoppa in där jag jobbar som personlig assistent. Jag var ett ångestvrak i söndagskväll och natten till måndag. Eftersom jag jobbar där så sällan (en månad sen sist) så blev jag jäkligt osäker bara. MEN det har gått bra ändå! Nu är dessa två dagar över som varit planerade i cirka en månad. 
 
Imorgon är det inget på schemat än så länge. 
 
Jag kan berätta att jag hade lite vardagslyx imorse i alla fall. Mitt arbetspass började inte förrän halv två så Jocke sov här inatt. Vi vaknade vid halv elva av att telefonen ringde men låg kvar en stund. Halv tolv gjorde vi äggfrukost och läste tidningen och lyssnade på radio. Dock gick timmarna fort mellan halv tolv och halv två så det var bara att cykla iväg till jobbet. 

Ikväll går vi in i dimman, hehehööhöhiih

Osminkad, lockigt håt, oduschad och lite svettig efter promenad
 
Sminkad, platt hår, duschad och parfyrmerad. 

Äntligen helg

Det känns helt sjukt gött med helg. Denna fredagen har hittilts bara varit sååååå himla bra. 8 timmar jobb går bra när det är fredagsfika på jobbet och bara allmänt att det är helg som väntar. Då går det bra. Sen en vaniljlatte på stan med jocke som jag inte träffat så mycket i veckan så det var svinmyyysigt. Nu väntar tacos med familjen och sen fredagsmys med jocke.
 
Och imorgon har jag sovmorgon! Jag trodde jag skulle döma klockan 9.00 imon men den matchen blev inställd så kunde inte vara gladare nu!!! 
 
KRAM PÅ ER
 

Långsam vecka

Idag känner jag sågär... Är det bara onsdag? Känns som det var 100 år sedan det var söndag. Märkligt då alla andra veckor brukar swischa förbi. Jag har faktiskt jobbat 8-timmars pass varje dag den här veckan hittils.  Imorgon har jag inget bokat ännu men vi får se hur det blir. Om jag ska vara ärlig hade det varit gott med lite sovmorgon och kunna gå en lång promenad när det fortfarande är ljust. Nu kan jag inte längre dra mig till gymmet när det är mörkt då jag har slutat på hälso. Jag jobbar 8 timmar på fredag också. 
 
Så kort och gott, har inte hänt så mycket kul den här veckan. Men jJag kan väl passa på att säga att jag har kommit igång lite smått med löpningen. Sprang 1 gång förra veckan och nu i måndags drog jag mig ut i spåret igen. Så nu får vi se hur länge det håller i sig. Sen har jag myst lite med jocke och idag blev det middag på sallys och lite socialt umgänge med 5 killar. 
 
Känner mig ändå harmonisk och kärleksfull trots rätt mycket jobb

Långsam vecka

Idag känner jag sågär... Är det bara onsdag? Känns som det var 100 år sedan det var söndag. Märkligt då alla andra veckor brukar swischa förbi. Jag har faktiskt jobbat 8-timmars pass varje dag den här veckan hittils.  Imorgon har jag inget bokat ännu men vi får se hur det blir. Om jag ska vara ärlig hade det varit gott med lite sovmorgon och kunna gå en lång promenad när det fortfarande är ljust. Nu kan jag inte längre dra mig till gymmet när det är mörkt då jag har slutat på hälso. Jag jobbar 8 timmar på fredag också. 
 
Så kort och gott, har inte hänt så mycket kul den här veckan. Men jJag kan väl passa på att säga att jag har kommit igång lite smått med löpningen. Sprang 1 gång förra veckan och nu i måndags drog jag mig ut i spåret igen. Så nu får vi se hur länge det håller i sig. Sen har jag myst lite med jocke och idag blev det middag på sallys och lite socialt umgänge med 5 killar. 
 
Känner mig ändå harmonisk och kärleksfull trots rätt mycket jobb

Jobb

Jobbade igår 7.30-16.00, inte mycket energi kvar då till att skriva nåt. Jobbar 7.30-16.00 idag med och ikväll ska jag till jocke. 
 
Hörs när vi hörs, kram

Känslor och tankar

Både i fredags och i lördags så pratades det mycket känslor och tankar. Ibland förvånas jag över hur "djupa" vi kan vara ibland kära vänner. Eller så kanske vi inte alls är det med tanke på vår livserfarenhet men det känns i alla fall som vi kan vara väldigt kloka. Det blir mycket relationssnack och framtidssnack just nu. Vi, jag och mina vänner är i en fas där vi inte riktigt vet vad vi vill göra. Vi är inte längre bundna till skolan. Vi är faktiskt fria. Men det är svårt, så jäkla svårt att veta vad man verkligen verkligen vill? Men en intervju i Stockholm har jag fått och det handlar om utlandsarbete. Men med tanke på att jag också har min fina kärlek här är det inte bara att dra iväg på äventyr heller då jag är väldigt väldigt kär. Det hade varit så enormt jävla jobbigt att åka ifrån honom men att jobba utomlands har alltid varit en dröm också. 
 
Men det är skönt att kunna bolla ideér, prata om känslor och tillsammans grubbla över framtiden. Det hjälper i alla fall mig för mina vänner stöttar mig alltid. 
 
Det jag vill säga är att lyssna på vad ditt hjärta vill. Då blir det bra. 

Fredag

 
Jobb, promenad, en sväng på stan och ett par nya jeans och 3 trosor fick jag köpt. Min fredag än så länge. Inväntar mat och amanda-sällskap. Och ikväll får jag sovsällskap! Bra fredag, som vanligt!

Drömdojjan för mig har äntligen kommit

Jag beställde ju lite saker på internet i måndags. Nu har ALLT kommit. Skorna är precis så perfekta som jag fantiserade om. De är lite klumpiga men det älskar jag (?), har en liten platå (så jag blir längre), de är varma men också så är de ett par jävlgit snygga vinterboots. Lite pojkaktiga. 
 

När det ofattbara händer

Min gårdag var hur bra som helst fram till klockan 17.00. Då får jag ett besked om att en person som varit min granne i alla år, min lärare i tre år och min brors kompis pappa är död. 57 år gammal och igår var livet för honom över. Jag ville inte förstå att det var sant, vill inte förstå att det är sant. Alla tankar till familjen. När det ofattbara händer står hela världen still.