Åker snart

Jobbat två dagar denna veckan and finally är det torsdag!!!!
 
Idag firar jag och min underbara pojk 1 år tillsammans. Det var tisdagkväll, 30 Augusti 2011 som jag frågade om vi skulle bli tillsammans. Vi låg i sängen tätt tätt med armarna om varandra. Det var en fin kväll. Idag, precis ett år senare ska vi sitta på ett plan tillsammans för att göra vår första utomlandssemester. Det känns också ganska fint. 
 
Ses om en vecka babes.

Har det bra


Så jävla skön söndag

 
Ibland kommer jag på mig själv sittandes så som på bilden. So charmyyyyyyyyyy. 
 
Har tagit det coola bananer hela dagen. Lyssnat på massa musik, pillat med olika saker, gått en promenad med jalle och ätit gott. Imorgon är det lite jobb som väntar man inte förrän halv två så det är gött.

Everything is gonna be all right

Ligger i sängen... det är lördagkväll. Jocke är på äventyr men det enda jag vill just nu är att krypa upp i soffan bredvid honom och känna mig sådär förbannat älskad och trygg som jag gör hos honom. Säga hur mycket jag älskar honom och pussa honom hundra gånger. Men jag måste vänta. 
 
Ikväll är jag ensam. Har kollat på Skavlan möter Justin Bieber och har blivit lite småkär ännu en gång. Han är förjäkla duktig och ödmjuk. Det är beundransvärt. Nu tänkte jag kolla på en mysig film och sen sova tidigt. 
 

Going nuts

 
Det var ett jäkla bra kalas igår. Vi körde på att alla skulle ta med sig nåt var men man fick stå för egna kräftor och dryck. Uppdukat var i alla fall paj, hembakat bröd, focaccia, kex, mjukostar, såser, sallad, frukt, vin, kräftor, räkor och ett gäng tjejer. 
 
Nu sitter jag och äter nötter och ska snart se jockes match. Japp, jag är trogen supporterflickvän. 

50 ways to say goodbye

 
Redo för kräftskiva med the best guuuurls. Och ett nytt halsband har jag också. Födelsedagspresent från fina camilla som jag tog en kaffe med tidigare idag. Skönt med helg och ledighet och sååååå. 

Jobbelijobben trillar in

 
Hallåååååååååååååååååååååååååååååååå!!!
 
Jobabt idag med. Bra att jag somnade två i går natt med då och så ringde dem imorse "hej det är birgit från noltorp, vill du jobba halv tio?" Jag: "hej det är hanna, ööh, jooo men ja det kan jag göra". Sen låg jag kvar en stund och kramade på jocke innan jag stack. 
 
Nu är jag rejält jävla trött. Direkt efter jobbet tog vi en te-fika på stan och så gick jag en jobbig promenad ikväll. Gick upp och ner i backar hela tiden. Bra träning och fettförbränning. Katching!
 
Nu blir det sängen. Jobb imorgon 6.45-12.00. Vill bara påpeka att det är nästintill omänskligt tidigt för en sån som mig som har latat mig heeeeeela sommmaren. 

Du är hela min värld

Äntligen äntligen äntligen, jag är så glad och väldigt nöjd idag. Jobbade igår kväll på det nya jobbet och idag har jag vikarierat på två olika skolor. Varit elevassistent för första gången. Ja, alltid får man lära sig nya saker. Och mellan jobben har jag varit med Tobbe. En gammal vän som jag inte träffat på 3 år och det var väldigt trevligt. Satt uppe till två och pratade om det mesta. 
 
Och imorse körde jag ut honom till hjälmared där han ska gå ett år så det blir nog nån mer träff med honom framöver. Så så är läget just nu. 
 
Snaaaaaaaaaaaaaart blir det myskväll.
 

Söndag

Det känns i kroppen att det är slutet på sommaren. Kan bero på den kalla luften om kvällarna eller att jag rent utav vill ha höst igen. Jag vill ha höst så länge solen skiner på dagarna. Har inget emot att ta på mig en jacka på morgonen eller en extra tröja. Så länge det är behagligt ute är hösten bra. Kvällarna kommer bli lite mörkare och på nåt vis känns det mer okej att ligga inne och kolla på film och mysa då än när det är ljust till klockan är halv elva. Men det är väl inte så konstigt egentligen. 
 
Den här sommaren kommer inte bli nån riktig sommar ändå. Riktig sommar för mig är att hänga i sommarstugan minst en vecka och göra alla somriga saker som att bada, åka vatten skidor, plocka blåbär, grilla, chilla, åka båt, köpa glass i krokfors osv. Men det har jag inte haft chansen till att göra i år. För mig har det faktiskt inte varit en riktig sommar. 
 
Därför välkomnar jag hösten med öppna armar. Hösten ska bli grym. Startar ju höstmånaden med en solsemester som antagligen kommer bli den bästa någonsin. Sen ska familjen ut och käka någon gång mitt emellan min hemkost och mammas och pappas resa. Tio dagar åker de iväg då. Då kanske det blir någon go förfest, mysiga filmkvällar och en redan planerad jacuzzi kväll med joakim. Och som grädde på moset så ska jag och camilla på Joshua den 16 september.
Hösten kommer bli grym. 
 

Mår bättre

 
Fick världens snyggaste skärp av moa och amanda. Det enda jag hade önskat mig. Ååh, så snälla är ni. Sitter lite halväcklig här efter varit ute på standard rundan i joggingskorna. Men ska ändå sitta och svettas i en bil så tänkte att jag skippar duschen nu. 
 
Ensam hemma i helgen typ. Bror är hemma men mor och far är iväg och det ska bli sköööönt. Kommer säkert inte vara hemma så mycket men ändå skööönt. Ikväll blir jag iofs nog hemma en stund. Tänkte laga lite stuvade makaroner ikväll. 

Senaste dagarna

Blåbärskula på glasscafet med jocke
Födelsedagsutgång
Kvällsmys igår
Frukost idag
 
Jag har inte återhämtat mig från i onsdags. Ärligt talat, är så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Tackade nej till jobb idag med fast det enda jag vill är att jobba typ men självklart ska man KANSKE hämta en bil på landvetter idag.
 
Dagens planer: Kaffe på stan med bästa M & A, träna/promenad, TA DET LUGNT.

Sikken kväll

Man fyller ju faktiskt bara 19 år så det spåra ju lite. Fyller man år och det uppmärksammas på facebook så resulterar det i gratis shottar och en massa kramar på hotellet. Hade en väldigt lyckad kväll med mina babes. Ni  är för bra. Fick en fin vit t-shirt av moa och linnea som jag senare bar på kvällen och en biobiljett av Louise och den gjorde mig minst likak glad (är så jävla sugen på bio). 
 
Ps. Har mått skit idag

Födelsedagsbarn

 
Ligger utsalgen i sängen efter att jag och jocke hade cykeltävling sista biten hem. Vi har ätit frukost på gårdscafét för att göra dagen lite speciell än en helt vanlig dag i alla fall. Och så har vi varit på maxi och köpt tårta till ikväll. 
 
Fin dag att fylla år på, tacksam för alla grattis och ikväll blir det lite firande!

Tomorrow is gonna be better

 
Känner mig aningen deppig idag. Fy så vill jag inte ha det. Jag visste att det skulle komma, kände det på mig eftersom jag har mått så bra de senaste veckorna och så bara boom, så kommer det lite ångestkänslor. Men det är okej, det går över. 
 
Idag ska jag ligga lite extra i sängen, äta frukost lite längre, kolla på en film, sen fixa mig under en lång tid, fika och sen gå på möte 18-21. Ikväll ska jag mysa. Imorgon fyller jag år.

Dööööööö

Första dagen på länge jag har riktigt tråkigt. Första dagen som jag verkligen känner att jag inte orkar vara ledig mer. Jag vill börja jobba nu! Gjorde ett samtal idag som förhoppningsvis ska leda till jobb framöver. Men som sagt, känner mig äckligt rastlös och gå till gymmet kan jag inte för där har jag och amanda redan varit idag.
 
Det värsta är att klockan bara är fyra. Det är liksom många timmar kvar tills jag kan lägga mig. Vill ha en bra serie att kolla på men det har jag inte just nu. Det kan vara det bästa tidsfördrivet och nöjet ibland.

Saker jag glädjer mig åt just nu
- greklandsresan
- att jag sparat pengar under året så jag inte lever helt pengalös
- höstens mysiga stunder
- fika på stan
- promenader för att lufta hjärnan
- slippa gå till skolan nästa vecka
- jag är fortfarande väldigt kär
 
Egen islatte
gårdagens middag
jag hatar andra som tar bilder på gymmet men ah.... träna träna träna <3
 
 

I don´t wanna hold you if you wanna go

Frukost på sallys
Som sagt så blev det frukost på sallys. Kaffe och kyckligmacka, förjävla gott. Och nu är tanken att komma in i festmode. Är sugen men hade också kunnat ligga inne och kolla på en bra film ikväll. Vill bara gosa ner mig bredvid min älskling typ. 

Drar till jocke

 
Har ägnat kvällen åt en långpromenad. Det var verkligen skönt ikväll. Lyssna på musik och rensa tankarna. Bästa medicinen när man är på dåligt humör. 
 
Nu sitter jag i mjukisbyxor och en gosig tröja. Ska snart hämta upp jocke så ska vi hem till honom och sova. Imorgon ska vi äta frukost på sallys. 

Slapp fredag

Middagen igår hos Moa, sjuuuuuuuukt gott!
Kram på dig
 
Inget jobb idag heller. Så då blev det somorgon med jocke. Vi satte på hungerspelen igår halv tolv och trodde fan aldrig jag skulle orka. Men den var bra så det vr väl därför det gick att vara vaken men den stora anledningen var kanske för att jocke tjötade hela tiden "inte sova". 
 
Nu inväntar jag semifinalen i handboll, herrarna. Ikväll blir det en hemmakväll. 
 

Onsdag kväll


Slappa shorts och en tisha i vinröd valör. Skööööööönt.
Kvällsmat och handboll hos camilla. Myyyyyyyyyys. 
Har inhandlat de vita shortsen idag, 79;- . Glaaaaaaaad. 
 

Fikakungen

 
Åh så himla go dag igår. Dubbelfika och film i kära vänners sällskap. Jag tycker om er så mycket. Jag, anna och camilla kollade på första batman igår kväll. Den var bra så nu vill jag bara se den andra och den tredje med. Vi gjorde popcorn i kastrull och te. 
 
Idag är fikakungen på G också. Ska fika med min pojkvän idag på coffe house. Men först in till stan och hänga lite på white med Moa och sen även kolla på bikini (åker ju snaaaart, hehe bara 3 veckor kvar typ), 
 
Ha det fint. 

Home is wherever I´m with you

Uppdateringen har blivit utebliven men brukar bli så när jag umgås med jocke mycket. Då glömmer jag av bloggen och skiter i den totalt. Men ja, därför inte heller så mycket att skriva. Vi har träffats, kollat två fotbollsmatcher igår (häcken på tv och AIF live), kollat på OS och mest ingenting. Idag har det varit skitväder så har inte blivit mycket gjort. 
 
Men nu har jag lämnat honom så ska strax bege mig till Camilla för mys. De ska äta pizza och jag ska dricka te. Imorgon är det en ny dag och känns som sommaren glider ur mina händer.... Nu kommer min tid vara mest oviss och jag kommer ha svårt att bestämma saker. Ì alla fall de kommande veckorna då jag är timmanställd vikarie.      J-o-b-b-i-g-t. 
 
 
 

SÅ JÄVLA BRA

 
Nu är resan bokad. Rhodos, Ixia en vecka med killen. Jag tror vi har bokat en fint hotell med bra läge osv men man vet ju aldrig med bra känns det i alla fall. Vi åker på samma dag som vi firar ett år. Bättre blir det faktiskt inte. 
 
När jag för 3 år sedan var på min sista riktiga familjesemestern så var vi på ett ställe i grekland dit många par verkade åka och den längtan jag fick efter pojkvän och och utomlandssemester var inte nådig. Som femtonåring så drömde jag lite. Och nu efter tre år gör jag den semester, fyfan vad jag är glad! 

När man är ledig

 
När man är ledig kan man göra dem där spontana sakerna. Skönt att inte behöva tänka att "jag jobbar kväll" eller "jag jobbar tidigt imon" osv. När man bara åker till Göteborg för att sitta på ett trevligt ställe och dricka öl/vin med två av sina fina vänner. Ja, då vet man att man är ledig. 
 
Vi åkte in till Vasa Viktoria och satt från att klockan var nio till ungefär klockan ett. Eftersom vi var lite sugna på hamburgare så kunde vi inte ta tåget förrän 2.17. Då var vi sannerligen trötta och alla tre somnade på tåget hem.
 
Ikväll ska vi grilla lamm, så jävla gott! Pappa fyller år så blir familjen+joakim. Så ikväll blir det en lugn kväll. 

4 Augusti

 
Alingsås

Fredag

 
Drar in till göteborg för vin och mys med bästa camilla och louise. Önskar jag hade platt hår och mer fixad men kör på toffs, skjortblus och en scarf. Det får duga. 

As long as you love me

 
Senaste bilder tagna med mobilen
 
Det var faktiskt riktigt kul igår, trots att det inte blev någon dans alls. Pratade med många som jag inte sett på länge, och då menar jag så länge som ett år sedan. Det var kul! Sen var det sovdags vid fyra och då snurrade det som fan vilket var mindre kul. Har återhämtat mig i soffan idag tillsammans med jockemannen. 
 
Förut var jag och hämtade ut förstoringar på foton som jag skickat efter och det blev så JÄDRA bra. En bild på mig och amanda från studenten och en på mig och jocke också från studentdagen. Ååh sån lycka! Nu sitter dem på väggen så fint. 

Onsdagsklubben

 
Själv ska man göra debbe på onsdagsklubben ikväll. 

One more night

Har sen sist jag skrev stillat lite av mitt shöppingbehov. Det gjorde jag genom att köpa ett par nya mintgröna shorts och en ny vinröd tröja/t-shirt på mq. Shortsen kostade bara 70 kronor och tröjan 200 och med en rabattcheck på 100 kronor kom jag undan köpet på bara 170 kronor typ. Så nu jocke är jag redo att boka resan för shortsen dem ska ju användas också. 
 
Annars då? Häcken vann med 3-1, sen åt vi en delisous måltid på max och fick sällskap av camilla och linnea. Igår blev det en pizza på mangiamo och filmkväll hos Lilienberg. Och nu är det dags att åka till gymmet. 
 
Och nu ska jag inte glömma att rekomendera maroon 5 nya album. Asbra!
 
1. Taggad på match i måndags. 2. Hiding from the camera, I´m ugly 
3. Fular mig. 4. Såhär ser jag ut när jag är "normal", fyfan.