Produktmässan





Det var oväntat roligt med produktmässa. Kul med mycket folk och chips. Men nu tror jag banne mig att jag snart ska ge mig ut på en liten löprunda igen.

Bloggigt



Earcuffen kanske är lite ute nu men jag fick min idag. Tycker det gör lite ont i örat när man klämmer fast den men ska man vara fin får man lida pin. Tycker den var lite fin ändå och så värt pengarna, 40 kr inklusive frakt.

28 April

Vi försöker hålla i lov-traditionerna och inte ha en lugn stund. När jag skriver vi menar jag oftast jag och amanda. Kom på mig flera gånger när jag planerade helgen att jag använde "vi" istället för "jag". Haha, lite roligt ändå.

Idag har jag hunnit med skola till halv fyra, varit hos tandläkaren, duscha och gör iordning mig på 40 min, köpa födelsedagspresent, fika på espressohouse, sitta på torget, spela basket och flumma. Tycker det är ganska bra jobbat ändå.

Imorgon är det en stor dag i skolan, produktmässa! Det ska bli kul men också skönt när det är över. Vi har ju som sagt estrella men tror det kommer bli fett mycket chips över så då är det bara att höra av sig om man är sugen. Jag bjuder på (gratis) chips.


27 April

Moa, sluta skratta åt mina inlägg.. jag var lite emotional just då.

Idag är en stor dag för mig. Jag sprang min första utomhus löprunda för iår. Jag minns faktiskt inte sista jag var ute och sprang så nu har jag gjort det värsta i alla fall. Gött trött var jag när jag kom i mål och dunkade handen i brevlådan.

Nu chillar jag lite på det men ska snart börja "göra i ordning mig" dvs, ta på mig något annat än myskläder. Ska fara iväg och stötta min kompis moa som ska manekänga för en butik. Hon e cool.


Har tagit lite kort på chips också

Godnatt



Med denna bilden tackar jag för mitt bästa påsklov hittils i världshistorien. Det har innehållit vänner, jobb, värme, god mat, shopping, chillkvällar, grillkvällar, fest, födelsedagsfirande, fotboll, deg i solen och massa go dans musik.

Imorgon kör vi skola igen. Jag som har längtat så

Jag är så jävla lycklig just nu

Amanda min fina vän, du har fått mig att bli lycklig och inte deppa ihop över en jävla kille. Det är ju faktiskt onödigt att gräva ner sig när man kan må som jag gör just nu. Detta lovet har vi nästan umgåtts varje dag och hittat på en massa roliga och spännande(nya) saker tillsammans med andra också givetvis för annars hade jag nog tröttnat på dig. Jag kände bara för att skriva det här för att du är världens goaste tjej ju. Det har blivit att vi har spenderat mycket tid eftersom vi har gått igenom saker som varit jobbiga men nu har vi kommit ur tunneln. Nu har vi bara allt gott framför oss.

Och ni andra, mina bästa bästa vänner som läser detta, bli inte ledsna för ni gör mig minst lika glad och lycklig. Känner mig som en liten fjant som sitter här och skriver detta men kände bara för att göra det.


mandis, mandii, manda

26 April

Alla samlades hos camilla vid halv fem igår och sen körde vi på till ungefär halv elva med mat, vin och roliga lekar. Tyvärr vann inte mitt lag men vi kom på en andra plats så inte illa pinkat. Jag fick smaka på första priset ändå, tror nästan jag åt upp hälften av Linneas godis. Förlåt. Det blev mycket skratt och sånt där som det ska vara på en födelsedag. Det togs en del bilder som kommer upp här och på facebook. Kvällen var ju inte slut halv elva så jag och amanda hälsade på johan mitt i natten. Treeeevligt!

Idag har jag och amanda tränat(!!). Vi har inte tränat på hela lovet så det var skönt att komma igång. Viloperioden har i för sig varit nyttig för det är skönt att bara kunna koppla av ibland också.





Födelsedagsfirande!

Jag är på strålande humör idag som vanligt. Det är soligt väder och idag är det födelsedagsfirande för camilla med alla möjliga goa tjejer. Jag känner på mig att det kommer bli hur bra som helst. Mitt enda problem idag var att jag inte visst vad jag skulle ha på mig. Hängde på garderobsdörrarna i en halvtimme förut men har nu hittat något att ha på mig. Svarta jeansshorts, vitt linne, jeansväst och converse. Just nu räcker det men ikväll får man dra på mig ett par jeans och en tröja.

Igår kväll hängde jag och amanda med hennes bror + två kompisar. Vi lirade basket och fotboll. På fotbollsplan var det begravsningsstämmning men kul var det ändå. Senare var vi på donkenx2 och hade en trevlig konversation med bilrutan och simon.



Danza Kuduro

Don Omar – Danza Kuduro

Go deg-dag vi har haft då. Brun/röd rygg har jag också fått men första brännan är på väg. Men som sagt, vi har bara solat och gottat oss rejält idag. Värd dag helt klart!


kolla mina stekisar

de chillar järnet

vi gjorde sallad + oxfilé, potatis, bröd, tzatsiki

24 April

Insåg nu att det är 24 April. Vad är det som händer? En av mina bästa kompisar fyller 18 imorgon och det kändes som det var igår vi sa "det är flera månader kvar". Nu helt plötsligt är det bara en dag kvar. Imorgon ska vi fira goingen med mat, vin, presenter och 5-kamp.

Vaknade nio som jag har gjort varje dag detta lovet typ. Det är i för sig ganska skönt. Idag har jag tänkt sola ute på gräsmattan med filt och musik, gå in till stan och göra ett ärende, plugga lite med jalle och sen söndagsmysa med någon polare. Det är söndag men vi behöver inte gå till skolan imorgon så ingen söndagsångest här inte.

Igår kväll




Jag glider omkring


En dag som denna har jag glidit runt i det här. Den är så mjuk och så himla skön och jag önskar att jag hade några fler långklänningar. Och ett par svarta låga converse.

Inväntar en mysig kväll med mina babes.

Sommarkänsla



När man kan ha öppen dörr och utemöblerna är framme, då är det sommar(eller snart är det sommar i all fall). Det känns så skönt att det bara är början än så länge och det känns som de kommande månaderna kommer bli bra. Detta påsklovet har nog varit det bästa på länge för jag har hunnit med massa kul saker.

Det kanske blir lite chill på denna altan redan ikväll !

Hej det är nic...klick

Det är mycket man hinner med på 25 timmar. Igår klockan tolv åkte vi ju in till göteborg för att kolla moas match och sen åkte vi till tjörn med victor. Väl framme så degade vi sönder, gick till almö livs och köpte chips och på kvällen grillade vi och degade ännu mer. Jag gillar stället måste jag ju säga. Amanda, jag kommer till sommaren igen, är det okej eller?

Och idag kom vi hem vid ett och efter det har jag hunnit sola och äta lite god påskmat som blev över från igår när jag inte var hemma. Hittade även en hundralapp på skrivbordet som mormor hade lagt där, tack! Kvällen fortfarande lite blurrig men det blir säkert bra tillslut. Puss




New


åhlens 299;-

hm 149;-

mq 199;-

Kom så ska vi leva livet

Satan vad jag var trött igår eftermiddag. Jag la mig och sov i sängen, soffan och solstolen. Eller okej, jag somnade aldrig men försökte slappna av och ladda upp inför kvällen. Först kollade vi ahk-guif hemma hos amanda med linnea och camilla som gott sällskap. Vid nio gick vi bort till johan där vi var hela kvällen och dansade och hade det mysigt, bokstavligt talat(hehe).

Efter ett par timmars sömn vaknade jag och mådde rätt dåligt. Jag tror jag kom hem tre och vaknade redan vid sju så var tvungen att ta lite frisk luft m.m. Men nu är jag uppe och har redan duschat och ska ganska snart bege mig till tåget och möta amanda. Idag åker vi och kollar moas match och sen tar vi bussen till hennes sommarställe. Det kommer bli jättemysigt tror jag eftersom vädret är soligt och hennes kompisar victor och chrisoffer är där uppe.


Gyllene Tider – (Kom Så Ska Vi) Leva Livet

Hit the lights

Jag var inte hemma igår kväll. Amanda och jag hamnade slutligen i johans bil med han, niklas och flach. Första gången det typ var roligt på riktigt att åka bil. Det var värt att inte stanna hemma i alla fall för då hade jag säkert somnat innan tio. Istället somnade jag vid halv två och imorse gick jag upp nio för att passa mina kusiner.

Hela förmiddagen har gått åt till att busa och snacka med Rebecca. Kul att se den tjejen igen för det var banne med inte igår. Skärpning på att jag ska höra av mig mer. Nu hade jag tänkt plugga lite men det suger ju. Orkar inte.


såhär känner jag för plugg

Pictures






Dagen har varit hur go som helst ju. Vad ska man säga, vi chillade på det och testade massa kläder och hittade en del fina plagg som vi köpte. En bra shoppingdag med inte alltför mycket folk och vi höll oss pigga. Först åt vi egen-mixad-sallad och sen tog vi en frapino i lugn och ro. Kom hem vid sex och ska nog ta det lugnt ikväll och bara vara hemma faktiskt. Men man vet aldrig.

20 April

Nu drar vi(jag, moa och amanda) in till göteborg och kollar i lite affärer och hoppas på att hitta lite nytt. Det var evigheter sen jag shoppade på riktigt så hoppas kunna få med mig något nytt och sommarfräscht.


fin tös i göteborg förra sommaren

19 April

"Alla vill ha dig, men du vill bara ha en enda, utvald person. Och som du jagar. Du känner dig stark och sexig, men får kanske inte det gensvar du hoppats på. Chilla lite, snälla. Han kommer ångra sig och vilja ha dig"

Ännu en fin dag tillsammans med bästa vänner. Jag mötte upp camilla vid tre på stan och där träffade vi på amanda, moa och hanna. Vi chillade en stund i solen och sen drog jag och camilla vidare till Linnea för grill och mys. Vi satt ute från fem till ungefär halv elva och bara pratade om allt med linnea, olivia och nicole. Det blev lite kallt på slutet men med filtar gick det bra.


glad och lycklig tjej idag

New




Igår inhandlade jag detta glasögonsfodral. Det är snyggt, lite vintage och jäkligt användbart. Nu kommer inte mina älskade solglasögon att mosas av mitt ass i alla fall och inte i väskan heller för den delen. Det kostade endast sextio kronor på lindex.

18 April

Får man vara så töntig och skriva att det har varit en underbar dag? Jag tror nästan det eftersom jag fick en fruktansvärt bra start på lovet. Första dagen eftersom lovet började ju inte förrän idag egentligen. Lördag och söndag var ju bara helg och jobb. Men jag har i alla fall hängt med camilla, linnea, linnea och elin idag. Jag och camilla har varit med varandra sen ett och de andra tre har varit med lite då och då. Himla fin dag i alla fall. Imorgon kör vi grillning och häng hos linnea.



18 grader och vi har lov



Idag, äntligen kunde man dra sig på sig shortsen och sola lite. FY FAN VAD SKÖNT! Nu har jag duschat och gjort mig lite fräshare än vad jag var innan så jag kan åka ner på stan och fika. Jag är riktigt fikasugen så det blir nog glasscafét eller en frapino. Möter upp camilla och kanske moa i alla fall.

Under the coconut tree, you be chilling with me




Jag tror jag behöver städa lite

17 April

Känslan när man gjort något bra och är klar med det man gjort är obeskrivlig. Nu behöver vi inte döma på 5 månader. Men som jag sa till amanda, "jag ser fram emot nästan säsong". Det har börjat kännas roligare och lättare den sista tiden så har inget emot hösten och den nya säsongen.


gillar att min mobil kamera är så jävla bra!!

Hemmakväll

Idag förtjänar man att stanna inne och bara dega. Det har nästan aldrig varit så skönt som idag. Jag känner mig helt slut efter dagens dömning men har i alla fall inkasserat hälften nu. Det känns skönt att sitta här och veta att man gjort hälften och imorgon kan man räkna ner varje match och veta att det snart är över. Men det har gått väldigt bra idag så har inte varit så jobbigt psykiskt men lite jobbigt fysiskt i slutet.

Nu sitter jag med en kopp te och lite choklad och har laddat upp med lite gamla vänner avsnitt som jag ska kolla på tills jag somnar. It´s okay too just chill tonight.

16 April

Godmorgon!

Nu kör vi bara över potatiscupen. Jag och amanda ska döma 13 matcher var idag och typ 13+några fler imorgon. Vi blev helt chokade igår när vi läste på papret att vi skulle tjäna 75 kronor per match. Vi får alltså 2100 istället för 1100. Det är tusen kronor mer så lätt värt. Jag känner mig faktiskt riktigt taggad just nu! Men min dröm inatt var en riktig mardröm, fyfan.

Ska bara äta frukost och sen dra typ.


I wish we had another time

Justin Bieber – Stuck In The Moment



Man ska aldrig  ha förhoppningar om saker och ting som inte är menade att hända. Det resulterar bara i besvikelse. Just nu är jag i läget men det är bara att accpetera och gå vidare. Hej berg 211, nu kör vi amanda!

Take me, ta-ta-take me


hej, älskar att ta kort på mig och mina träningskläder!

Fin kväll igår med en saknad moa jonasson. Du är fin tjejej, fy fan vad du är bra. Vi satt uppe till ett och pratade så nu är jag ganska trött eftersom jag somnade halv två men ingen skada skedd. Jättesugen på matte c nu verkligen.

Dagen i ära bjuder på zumba på idrotten, sen ska jag hämta mina kusiner och på kvällen blir det blandat tror jag. Jag och Amanda måste ner till nolhaga och "anmäla" oss som domare. Jobb hela helgen, wihuuu

28 dagar

Jag gick in och kollade vårat schema fram till sommaren och det är endast 28 dagar kvar. Efter lovet har vi 6 veckor kvar och sen har vi sommarlov. Dessutom går nästan en hel vecka bort för det är massa ledighet i början på juni. Men först är det påsklov och det får vi imorgon.


tobias abeling, sommarlov och glass

14 April



Kände att det var dags för en ego bild idag när det är torsdag och allt. Idag är man ledig och jag har inget speciellt planerat men mina planer lyder såhär: äta frukost, göra kycklingsoppa, promenad eller träna med amanda, snacka med amanda(det är ett måste)och sen kanske plugga lite matte.

Kom hem vid halv tolv igår efter att ha varit i sollebrunn. Jag skulle egentligen tagit nio bussen hem men det blev lite senare eftersom det var så mysigt där. Så idag kunde jag sova ut(eller till halv tio i alla fall). Vaknade först halv sju när mamma typ krossa glas i köket men kunde somna om sen när alla hade gått till jobbet.

Searching

Hejhejhejhej

Kickade igång dagen med en timme på crosstrainern. Det ägde och jag brände typ 700 kalorier. Sen körde jag 100 situps så nu på eftermiddagen kände jag att jag var värd två skorpor. Mmh vad gott.

Jag känner mig både glad och nere idag. Humöret svänger men just nu är det på uppgång för ska snart gitta till vildare betesmarker. Så ni får helt enkelt ha en toppen kväll! På återsende.


såhäääär glad

12 April

Jag trodde vi började åtta men tydligen börjar vi tio idag. Det var rena turen att jag gick in på ronias blogg och läste detta. Om jag inte hade gjort det hade jag åkt till skolan. Första tanken när jag läste det var att jag skulle lägga mig igen men istället drog jag på mig mina tights, underställströja och en tjocktröja. Själv tyckte jag det var rätt smart att börja dagen med en powerwalk men det var ju inte så lyckat. När det regnade som mest var jag längst bort så hade ingen chans att kuta hem. Fy, det kändes som jag klampade i stora vattenpölar hela tiden fast det var bara i mina egna skor jag gick. Nu har jag duschat så ska äta lite frukost.

Måste bara visa hur blöt jag blev



11 April

Idag slutade vi tidigt, drog jag en glarre på stan med amanda, har jag kollat vänner och tränat. Det låter som lite extra helg i mina öronen. Slutar man redan klockan elva hinner man göra massa andra saker. Nu har jag inte en aning om vad jag ska göra.


Bild från i lördags

We´re tripping in our hearts


sommaren 2010

Vintern 2010

Våren 2011

Varm-dag, go-dag, chill-dag och inget-plugg-dag. De senaste timmarna har jag varit ute och spelat lite boll med mina kusiner. Satan vad kul det är att latja lite och leka lite. Man känner sig liten på nytt. Men först stod jag och kickade själv och jag kom upp i 75 stycken faktiskt, yeah.

Nu: Söndagsmys med favoriterna, mois och mandis.

Always look on the bright side of life

Jag har absolut inga måsten idag. Det känns såhäääääär skönt men ändå känner jag att jag måste göra något. Grejen är att jag redan har gjort saker jag hade tänkt göra såsom att köra bil och promenad. Klockan ringde kvart i åtta så det var bara att stiga upp för att övningsköra med pappa. Vi skulle köra lite stadskörning så kände att jag inte ville köra med en massa trafik första gången. Gött trött jag kommer vara i kväll för jag har sovit ganska lite hela veckan. Redan vid elva kom Amanda hit så mötte vi Moa så gick vi en härlig promenad. Det låter ju urtöntigt men det är så jäkla skönt väder idag.

Det är ju fett tråkigt att sitta i solen själv så vet inte riktigt vad jag ska göra, läsa en bok kanske, gå en till promenad eller lägga mig och sova.

Ps. Jag blev sjukt orolig över chipsen som har stått i garaget. Det kan ju bli lite konstig kondens i ett garaget så kände på mig att de kunde blivit mjuka av någon anledning men det hade dem inte. Lättnaden var total!!


dagens träningskläder, niiiice

10 April




Lördagen

Det blev som jag förutspådde, en bra lördag. Jag och Amanda borde ha fått nog av varandra nu eftersom vi varit med varandra i princip dygnet runt sen fredags eftermiddag till igår natt vid ett. Och på ett sätt fick vi det igårkväll men ändå inte. Vi gick till åkanten vid tio igår och satt där till ett och pratade faktiskt inte så mycket. Det fanns helt enkelt inte så mycket att prata om men ändå var det mysigt för man hade varandras sällskap och tystnaden som uppstod var inte ens jobbig. Som daniel sa: då är man bra polare. Så där har vi vår bekräftelse Amanda.

En lördag som bestod av dömning, träning, häng i stan, på café, hemma hos Amanda, snabbvisit till Daniel och tillslut åkanten. Livet på en pinne.


9 April

När man vaknar och ser genom persiennerna att det är sol ute kan man inte bli annat än glad. Det är verkligen så att alla blir så mycket gladare och trevligare på våren/sommaren. Lyckan är total hos de flesta? Inte sant? Så känner i alla fall jag.

Det ser ut att bli en bra lördag i alla fall. Jag är uppe ganska tidigt som vanligt men ska iväg och döma snart. Efter det ska väl jag och amanda träna lite när man ändå är igång. Förmodligen göteborg senare och kanske bio. Vi får se helt enkelt men jag är sugen på att dra in till göteborg. Dels för att jag sett ett par snygga shorts inne på carlings som jag vill ha och dels för att.. det är kul?




Bilder från igår

8 April

Man målar upp något fint och så kommer det någon annan och kladdar över.

Hej på er, överstående text är en bra beskrivning på när planer går i stöpet. Men lider för det gör jag inte. Idag är jag på bra humör. Jag ljög lite nu, på mattelektionen imorse blev jag helt okoncentrerad och gjorde inte ett enda tal på 20 min. Det blir så när man får den där jävla värken. Jag hatar det. Då mådde jag inte bra men åkte hem och chillade istället och laddade upp mig.

De två senaste timmarna har jag hängt lite på torget med Amanda och Camilla en stund. Vi har smidit planer så vi får se vad som händer med dem. Antingen går de i uppfyllelse eller så kladdar någon över dem.

Men nu ska jag byta om till träningskläder och åka till gymmet och sen döma!

7 April

God kväll kära läsare!

Jag kan börja med att säga att det varit en lång dag, bokstavligt talat. Jag är sjukt trött och vill helst sova bort hela morgondagen och sen chilla på kvällen med Amanda. Hade suttit jäkligt fint faktiskt. Men nu är det inte så.

Dagen har bestått av skola, mässa i Borås och fika på Mangiamo. Skjuss till skolan av Daniel så det var nice och sen jobbig redovisning(hatar att se mig själv på film). Mässan var väl inte heller as kul men fick träffa Max och det var sjukt kul. Grym är han på att trolla, det är en sak som är säker. Fikan blev sjukt spontan eftersom jag hade planerat att åka till sollebrunn men det blev inställt. Det var mysigt i alla fall med Louise och Camilla.


lite go tröja

Stuck in the moment

En promenad med stopp idag. Har inte riktigt varit i form fysiskt idag men är annars är jag på bra humör. Jag tog lite foton när jag var ute så här har ni dem. Jag har blivit halvt mobbad för mina röda hörlurar men själv tycker jag dem är as coola. Och sista bilden är charmig och inget annat.







6 April

Idag tar jag det väldigt lugnt. Nästan lite för lugnt för mitt eget bästa tror jag. Idag gjorde vi sista provet innan lovet och det är ändå rätt många dagar kvar. Sa jag att vi har det slappt? Just nu klagar man på att det inte är nåt att göra och sen när man ska ha prov osv klagar man också som fan. Det är inte lätt att vara entreprenör.

Men jag tänkte ändra på mitt latande. Just nu tycker jag om att bara ge mig ut och gå/springa så ska göra det snart. Jag ville bara visa mina nya älsklingar. I´m in love.



I´m a sucker for love

Fredrik har snott min dator och gillar inte att blogga från hans. Det känns...konstigt. Just nu sitter jag och käkar mackor och dricker lite te. Favorit maten, lätt. Ska snart kolla på lite vänner och skratta lite.

Dessa två skoldagar har varit helt jävla meningslösa. Vi gör fan ingenting längre. Men det är lika bra att gå dit så man inte faller dit och får massa frånvaro för det är icke bra, sägs det. Men det är i alla fall lov snart och då har vi 11 dagar ledigt i sträck.

Annars då, livet flyter på och det går bra för mig nu. Allt känns faktiskt väldigt bra. Och nu tog orden slut. Vi hörs


Frankrike för två år sedan! saknar


4 April



Seriöst matteplugg med moa igår och sitta i solen och äta idag

Jag är kass. Jag orkar inte skriva men ändå vill jag. Vet inte längre vad jag ska babbla om. Jag pratar nog för mycket i verkligheten nuförtiden så måste inte skriva av mig på samma sätt.

Idag har jag hunnit med skola och träning. Vi gör aldrig något vettigt på måndagar. Känns så onödigt att ens gå men ändå är det ganska chill att gå till skolan när man inte gör nåt. Nu ska jag plugga lite matte kanske.

3 April

Söndag och noll att skriva. Jag har övningskört lite(fick kärringstopp i trafikljuset två gånger men det gick bra ändå, pappa som satt och tjöta med mig och då blev det kaos) och nu har jag pluggat lite matte. Inget speciellt som händer idag faktiskt så därför finns det inget skriva. Eller jo, lyssnar sönder justin bieber i helgen. Han är söt.


Snart mina


Last days







Har knäppt lite suddiga kort med min mobilkamera den senaste veckan.

Nu är man hemma igen och blev galet trött där i slutet i göteborg. Men frukosten var god och trevlig så det kan man ju tänka sig att göra om. Jag fick ju ändå pengar av mamma till det. Dessutom "träffade" vi på en bloggare i stan som egentligen bor i Borås. Jag och Amanda spanade extra mycket så det var lite småroligt.

2 April

Fråga mig inte varför jag vaknar sju när jag lägger mig ett. Det är något fel på mig, ärligt. Men det firar vi med frukost i göteborg. Jag tog mig en frukt förut för att jag var så jäkla hungrig men nu ska jag hålla mig. Fröken Olsson langar frukostbuffé så där lär vi sitta några timmar om jag känner oss rätt. Sen ska vi nog kolla i lite affärer och bara njuta av att det faktiskt är lördag. Men det tar emot en aning, jag kommer vara småfattig efter denna dag. Ska köpa fritidskort för 585 och frukost för 90. Men lever man gott så lever man dyrt. Hej!



Soffhäng



(Tidsinställt)
Nu gissar jag på att vi sitter i soffan och kollar på film eller pratar. Båda sakerna lika trevliga med mina goa tjejer. Sista bilden är en bild på karameller som morfar alltid köpte. När jag äter dem tänker jag på honom och stunderna vi hade tillsammans. Dem kanske vi suger på eller så äter vi choklad som jag har köpt. Mörk choklad med inslag av apelsin. Typ godast.

1 April

Ännu har jag inte gått på något skämt men det kanske kommer. Nu är det så att det är fredag och jag langar myskväll hos mig. Mamma och pappa har lämnat huset för någon jäkla föreställning så det gäller att passa på. Vi är lite sugna på pizza, godis och filmkväll. Eller i alla fall några av oss.


Pappa



Detta var många år sedan nu.