Latest


frukost

vänner

dan för dan

julhög

smycken från mina älsklingar

nyårsaftons promenad

go och gla

nya bilen

Myser


idag blir det en ensam-gosig-fredagkväll

Blir allt glesare mellan inläggen men har ingen tid över för datorn förtillfället. Lov=fullt upp med annat. Kom ju hem i måndags och har knappt varit hemma, helt ärligt. Har farit runt som en tupp på alla möjliga ställen. Men helt ärligt, det är så det ska va.

Har myst med kompisar och pojkvän dagarna i ända. Är dock väldigt festsugen. Så ja, imon får alla se upp. Annars då? Hade lite nyårsmiddag hemma idag. Mamma hade lagat älgfile, potatisgratäng och sallad. Och till och med förrätt med löjröm, lök och gräddfil. Jäkligt fint faktiskt. En ny bil till samlingen har vi fått idag också. Jag vet någon som ska provköra den imorgon. En vit amarok.

Ikväll är jag ensam. Ska inta sängläge hela kvällen och kolla på gossipgirl.

03:14

Jag bara måååååste uppdatera nu. Klockan är tio över tre mitt i natten. Det är lov så vafan, det gör ju inget. Jag känner mig full. Mitt beteende är allt annat än nyktert men jag har inte druckit en droppe sprit eller något som innehåller alkohol så vet inte varför jag är som jag är. Har kört olovlig körning med 4 tjejer i bilen. Inte bra inte bra, men kul som fan så det var det värt. Men det hade inte varit så värt om polisen kom. Ajabaja.

Drog en svänga till Pelle. Sa två timmar till mamma, råkade bli fyra. Låg och pratade och jag hade väl allmänt damp(på grund av min känsla). Förstår inte hur han står ut ibland. Men jag är tacksam. När jag gick därifrån så bara han kollade på mig och jag utbrister "hehe, känns som jag är full". Och han bara fortsätter kolla på mig.

Ska samtidigt passa på att önska min vän lycka till, Lycka till! Kanske borde gå till sängen nu men nee, ska smsa lite med jocke som jag lämnade för kanske en halvtimme sen. Jaaa, jättevärt faktiskt!! HEHE :E

Julen är över

Jag lever.

Har haft en av de bästa jularna på länge. Riktigt mysigt att spendera juldagarna i stugan. Eldat i öppna spisen, haft massa tända ljus, ätit god mat 11 gånger om dagen(kändes det som), umgåtts mycket med min broder, skrattat åt tråkiga skämt, kört ett hetsigt julklappsspel och så vidare.

Nu ska jag träna! Hörs och ses. xoxo Hanabanana

När man är kär

Jag har aldrig varit kär innan. Det vet jag nu. Jag trodde jag hade varit det. Kanske lite sådär halvt kär men nu är jag verkligen förälskad, kär och allt sånt på riktigt. För ett år sen hade jag aldrig förutspått att jag skulle vara tillsammans men någon, och verkligen inte jocke. Men det är i och för sig inget man kan förutspå. Räknade på fingrarna igår att det var typ 8-9 månader som jag träffade honom första gången. Tiden har gått så jäkla fort.

Jag levde i en dröm de där månaderna på våren. Det hände så mycket men jag försökte ha kontroll, ville ha kontroll. Det gick inte riktigt, det hände ett och annat och det var lite dramatik men jag fick en dejt med honom. Det var han som frågade, det var han som ville kolla oskyldigt på en film. Jag kommer ihåg vad jag hade på mig. Mina replay jeans, ett svart linne och min rosa peaktröja. Försökte göra mig fin men egentligen visste jag att det inte spelade så stor roll. Jag skulle ju bara vara mig själv, som jag hade varit alla andra gånger jag träffade honom.

Det blev inte så mycket film. Vi pratade om allt och inget istället och det var den bästa dejten egentligen. Det kändes så bra från första stund, från min sida i alla fall. Klockan tickade på och hemma var jag inte förrän fem på morgonen.

Varje kväll är han det sista jag tänker på innan jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Jag kan bete mig (nästan) hursomhelst och jag kan se ut hursomhelst, ändå säger han de där tre orden som en tjej vill höra. Han får mig att skratta som ingen annan och han pussar mig när jag behöver det som mest.

Nu åker jag till stugan och firar jul. Isolerar mig i skogen fram till måndag då vi tar bilen hem igen. Detta kommer bli ett bra lov, garanterat. Det började på bästa sätt igår med mina goa tjejer och sen åkte jag till jocke och myste i hans nya säng.



Jag saknar dig

Jullov äntligen här. Lite go julavslutning i skolan med julmust och pepparkakor. Och råkade hälla julmust över hela min höger arm. Blött och klibbigt, japp. Sen åkte jag till blomsterlandet för att köpa blommor åt en sjuk mamma. Men inga blommor blev det. Ops, hade inga pengar på kortet.

Är hemma nu och chillidillar tills jag och moa ska dra oss till amanda. Blir lite julmys och paketöppning. Tösen fyller ju 18 år imorgon. Det blir nog förbannat mysigt tror jag.


Ser galet muppig ut men jag chillar hårt i min ziperall

xoxo
Lyckliga Hanna

Snart snart snart lov

Ååh, idag gjorde vi sista redovisningen. Så nu man klar för höstterminen. Ganska så nice. Fick G+ på engelska nationella. Japp, är man grym så är man. Vi fick godis av vår lärare för hon tycker om oss så mycket. Ingen annan lärare har sagt så till oss förut. Vi är ju måsarna ändå.

Blir gött med lov. Ska lata mig massa och så ska jag gosa med min pojke en massa också har jag bestämt. Hoppas han tycker det är okej. Vi kommer inte ses på några dagar och det känns trist som fan men what to do. Någon däruppe vill att våra scheman inte ska tajma. Sånt e livet. Finns ju hundra andra dagar att ses på men det är juuuul och då ska det visst skita sig. Jaja, nog tjatat om det.

Ikväll ska vi käka på resturang några goa tjejer. Kommer bli kalas. Äta god mat och prata om livet. Inte illa pinkat att få göra det en sketen onsdag.


Ledig tisdag



- Klippte av mig en bra bit av håret igår
- Träning inställd > spontan fika på mangi med Louise, Amanda och Camilla
- Köpte klart alla julklappar igår

- Är ledig idag så har sovit länge och duschat än så länge
- Ska möta jocke på stan vid halv fyra
- Nu ska jag laga soppa

Mitt 2011

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Dejtat killar på riktigt, inlett ett riktigt förhållande och varit utomlands med kompisar, tagit körkort.

Höll du några av dina nyårslöften? Japp! Lovade mig själv att våga mer och det har jag gjort när det gäller killar

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nesh

Dog någon som stod dig nära? Nej

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Danza Kuduro - säger allt om min tid tillsammans med amanda i våras. Ååååh så gött

Vad önskar du att du gjort mer?
Spontana saker. Rest mer, små roadtrips typ men tyvärr har man inte pengar till det. Njutit av fina tillfällen. Man kan aldrig njuta för mycket.

Vad önskar du att du gjort mindre? Är rätt nöjd med allt!

Vad gjorde du på din födelsedag? Var i grekland med bästa tjejerna. Vi sjöng kareoke inför massa folk och var riktigt fulla, fick tårta av hotellet och låg på stranden och solade. Åh, bättre födelsedag kunde man inte ha.


Hur skulle du beskriva din stil detta år? Slapp... och skön! Inget utstickande

Har du lärt dig något nytt? Lärt mig köra bil själv och att livet kan vara riktigt skit ibland men att det oftast läker sig med tiden samtidigt som man ta vara på den tiden och göra roliga saker tillsammans med kompisar.

Vilken har varit den bästa händelsen? Resan med mina tjejer och när jag träffade joakim <3


Har du rest under året? Ja det har jag. Sälen med mamma och pappa och grekland med tjejerna juuu. Annars inget mer vad jag kommer ihåg(?)

Vilket citat skulle du koppla till detta år? "Kör bara"

Har detta år blivit som du velat? Ja, bättre år får man leta efter.

Vad förväntar du dig av det kommande året? Ett minst lika bra år. Skidresa, student, studentresa, jobba utomlands(?) och få fortsätta vara flickvän.

Underbara söndag

Trodde matchen skulle gå skit men ack så fel jag hade. Vinst och det med marginal. Bästa och roligaste matchen jag spelat sen jag började, helt klart. Vilket gött gäng, ahk09. Fick en mosad tunga på köpet och ett ömt smalben men vad gör det när man gör mål och går och vinner matchen. Åååhh så gött det känns.

En mamma vet vad sin dotter behöver. Kommer in med en kopp te och pepparkakor bara sådär random. Go mamma. En kravlös söndagkväll har jag framför mig också. Japp, klagar gör jag inte när man får sitta inne och ute ligger det snö på marken.



Nu ska jag: Dricka te, lyssna på laleh och äta chokladtomtar!


Go lördagkväll ändååååååå


Min nya gosefilt och freddans fåtölj. Kunde inte vara skönare faktiskt.

Lugnet före stormen

En vecka till julafton. En vecka till årets julbord. En vecka till julmys i "sommarstugan". En vecka till i skolan. Om en vecka infinner sig årets lugnaste dag förmodligen. Hehe. Man kan välförjänat pusta ut och se tillbaka på hösten som varit och se vad man åstadkommit. Jag själv ser tillbaka på denna hösten på ett bra sätt. Klarat av skolan bra, drivit ett uf-företag, tagit körkort, haft ett kärleksfullt förhållande(och fortfarande har), festat på hotellet och i göteborg, myst i höst- och vintermörkret, börjat spela handboll och känt mig riktigt stressad emellanåt(enda negativa).

Forever alone denna lördagkväll dock. Vilar upp mig inför veckan. Har saker inplanerade för varenda dag/kväll så det är väl bra att passa på att vila och kurera sig innan veckan för har gått och blivit lite sjuk. Men inget värre. Har jobbat på mio idag. Göttgött.

Igår var jag och min gosse på ullared. Åhh, vilken bra dag! Åkte halv åtta och kom hem vid fem. Under kvällen slog vi in julklappar och drack julmust och kollade på svenska hjältar. Sa jag att det var en perfekt dag?


gosepelle

Juuuuuul snart

Fick lite julkänsla igår när det var lucia men den varade bara på morgonen. Jag, mamma och pappa satt i soffan på morgonen och kollade på luciasång på tv:n och fikade kaffe och lussebulle. Åh riktigt julmys faktiskt.

Var en sväng på stan med moa tidigare och kollade på lite julklappar. Som sagt så ska vi inte ha några julklappar i familjen men blev sugen på så mycket som jag skulle kunna tänka mig och hittade även massa fint som jag skulle kunna tänkas ge till familjen. Men nää, blir inget med det. Lurar fortfarande på vad jag ska köpa till jocksiii.

Jahopp, imorgon är det mässa för uf-företagen. När man började i höstas kändes det som en evighet till morgondagen. Nu är vi redan där. Sjuuuuukt vad tiden går snabbt.


snygging i kepa

Hej kompis


Just nu


Nystädat rum

Har det rätt bra ändå

Lugn söndag. Inget planerat direkt utan tänkte vara hemma och plugga. Det känns ändå helt okej eftersom det blev långhelg denna helgen. Var ju ledig i fredags så har hunnit med att träffa vänner och pojkvän.

Gick upp halv tio för att inte behöva känna stress eftersom jag har en hel inlämning att göra idag. Sitter just nu på rummet i sängen och skriver på filosofin, känns ändå rätt intressant men man måste tänka till och motivera varför man har tänkt som man har tänkt. Mamma bakar lussebullar och ja, man har det ändå rätt bra.

Känns som jag uppskattar allt just nu, varenda liten sak gör mig typ lycklig. Det har hänt ganska mycket tragiska saker runt Alingsås just nu som har berört många. Ett självmord och en bilolycka som har orsakat så mycket ledsamheter. Så blir liksom glad över det mesta. Ser fram emot jul och lov.

Lördagsmys



Ska snart röra på min trötta kropp och ta tag i mig själv och göra mig lite fin inför kvällen. Ja, ikväll blir det bio med mina fina tjejer. Det har liksom funnits ett sug till bio inom mig några veckor och idag passar det alldeles perfekt. Blir skönt att sjunka ner i biosalongen och bara se en bra film. Har hört att breaking dawn ska vara grym.

Är nog seg på grund av handbollsmatchen. Det känns i kroppen som att jag slet en hel del och det kanske jag gjorde. Aja, ska njuta resten av kvällen för ikväll har jag ledigt från allt som heter skola. Imorgon blir hårdkörning. Inlämning och plugg inför prov. Ska varva det med lussebak och mys framför tv:n.

Nu loggar jag ut från datorn för ikväll. Natti kära.

Företagets produkt




149;-

+ och -

+ Företaget har kommit igång med försäljning
+ Åka bil till skolan
+ Träna handboll när man är as trött, då blir det skrattboll
+ Ledig fredag
+ 2 veckor till julafton
+ Spela match imon
+ Barnvakt+julbonus
+ Pojkvän

- Regn och storm ute
- Inställd Ullared-resa
- Inlämningsuppgift i filosofi
- Mensvärk
- Plugg


Hämtade ut körkortet i tisdag

Baby I love you so much

Vill åka runt i bilen mest hela tiden. Det är så jävla kul att köra. Jag börjar likna min bror ännu mer nu om det nu går. Vi är för lika ibland. Tänker fan exakt likadant oftast. Det jag vill komma till är att det känns så skönt att ha klarat av allt nu. Känner en lättnad som är svår att beskriva faktiskt. Skönt att ha "egen" bil också. Gillar familjen ahlström som har fyra bilar och funderar på att köpa en till. Haha vi uppenbarligen knäppa hela högen.

Avrundar den här goa helgen med laleh musik, även fast jag haft rätt tråkigt emellanåt så har det varit skönt. Umgåtts med pappa och tjafsat om småsaker med honom, sovit med jocke och dömt handboll med amanda som var halvkaotiskt ett tag.

Imon kör vi stenhårt med en jävla lektion som är rätt onödig också.


hahha dör lite, så jävla kul, gillar dig going

Uppskatta regn?

Regn regn regn. Fyfan så trist, man kan bara ligga inne och göra ingenting. Är hungrig men orkar inte gå ut i köket och göra mat. Inte riktigt ännu i alla fall. Mamma är inte hemma = ingen mysig fika. Gick upp åtta imorse så har liksom varit vaken länge nu och ändå är klockan bara halv ett. Körde jocke till jobbet eftersom jag sov där.

Inbillar mig att det är bra att ha tråkigt för det har jag nu. Men glädjer mig åt att bilen är fulltankad nu i alla fall och det finns färskt bröd från marieborgs i köket. Lyssnar på Rihannas nya album också. Hon är lite grym.

Ikväll ska jag vara själv också. Värt.

Ikväll hittar ni mig i tvsoffan

Uthälld i soffan kommer jag ligga i kväll när denna hårda veckans slit är finally over. Men grämmer mig över att det inte blir nåt festande i helgen heller, vad händer. Antingen jobbar de eller är upptagna. Poor me. Men klagar gör jag iofs inte, ska ligga och kramas hela kvällen istället. Kanske äta nåt gott också. Me like.

Öhm, lugn helg som sagt. Många upptagna. Moa och camilla jobbar, amanda är bortrest, moa spelar fotboll, jocke jobbar(inte idag dock). De är de jag har koll på i alla fall. Jag ska vara barnvakt, slappa, döma, slappa, köra bil, slappa och sånt gött.

I was thinking about you



Besökte das gym för första gången på 2,5 vecka ungefär. Dags att ta tag i den där träningen igen på riktigt. Skyller på skolan och körkortet. Nu har det lugnat sig så nu är det happy face! Man klarar fan allt även fast det känns jävligt jobbigt ibland så klarar man faktiskt av allt.

Jaja, har precis druckit mitt te och ätit mina mackor. Kan verkligen längta hem till det när jag är i skolan. Haha jag är knäpp och kär i mat. Min passion i livet kanske. Och upptäckte precis att min bok som jag läser i engelskan finns på film, kunde inte vara lyckligare. Boken är så jävla seg, tar mig flera timmar att läsa en sida.

Ne, nu ska jag göra nåt vettigt(läs: slappa). Ikväll kanske kanske jag tar mig en tur till amanda och bränner en skiva till bilen om hon har tid.