Livet suger..

när man har mensvärk och samtidigt är hungrig!

Onsdag.



Funderingar kring balfrisyr. Har inte någon frisör som hjälper mig för tillfället. Ska man klara av att göra nåt själv i stil med det på bilden. Det är den stora frågan. Borde börja öva i alla fall.

Har hängt med Jocke idag under eftermiddagen. Spontant häng kan vara det bästa. Inte gjort nåt särskilt utan bara varit typ. Kollat på Sveriges Mästerkock. Sigrig vann, hon är jobbig.

Nu skall jag ta mig en dusch och fundera på hur jag ska göra imorgon.

Adrenalin nåt så in i

Trots att man faktiskt typ hatar UF emellanåt kan man inte annat än gilla det lite också. Idag hade vi en företagspresentation på Grand Hotel inför Rotary. Tror det satt drygt 30 personer där eller om det inte var fler än så. Svårt att uppskatta faktiskt. Först var det lunch sen blev man lite nervös och sen blev man ännu mer nervös tills man fick tag i micken för då släppte det och då var det bara kul. Efter kom det fram personer som vill köpa och tillslut hade vi fått sålt 60 plånböcker. Det gav mig en enorm adrenalinkick och kunde inte sansa mig på en timme typ. Det är ju ändå lite kul när det går bra.

Detta gjorde vi runt lunch så hela dagen har faktiskt varit bra. Hämtade upp Olof och Erik och var barnvakt några timmar. Nu har jag varit iväg och tränat och nu sitter jag och dricker mitt te och äter knäckemackor. Och till efterrätt blir det lite nötter.

Åhh livet <3 hehe


Och såhär såg det ut sommar 2010 då man fortfarande var liten

En söndag i marzzz


Hade span på dig redan tidigt i somras ska du veta baby

Dock får du jobba lite på hållningen baby, annars ser det bra ut

L-ö-r-d-a-g

Nya dojjer, både converse och joggingskor. Invigde conversen igår när det var grilldags på emmas balkong. Idag åker joggingdojjerna på när jag och camilla ska kolla på fotboll. Ååh himla fin lördag. Ikväll ska vi ut och käka på åkanten förmodligen några stycken och sover hos pojkvännen ikväll.


Would I lie to you?



Tog en day off så att säga. Men har fått gjort saker som stått på min "att göra" lista. Sådana listor är bra men sjukt irriterande också. Har varit hos ungdomsmottagningen, besökt en gamml praktikplats(och man blir glad varje gång man kommer dit), bokat en ny synundersökning, kollat på nya joggingskor och converse och så har jag försökt kolla på studentpresenter till mig själv som jag kan önska mig (gick inge bra, vad fan ska man önska sig?).

Hann med att träna ett bodypumppass på hälso också. Nu kan jag knappt lyfta mina armar. Livet är ändå inte värre än så.

You can´t break me

Hej bloggelibloggelibloggen. Saknat dig. Inte alls.

Satt här och funderade och trodde jag hade nåt vettigt att skriva men tydligen inte. Nu är det tomt i huvudet igen. Detta elände till skalle man har. Gottgör mig själv för igår. Roade mig hela eftermidaggen och kvällen vid tv:n så nu pluggar jag projektarbete (det går framåt, snart skrivit 6 sidor). Fan, det låter som mitt liv suger men det gör det ju inte. Har det ganska gött har jag kommit på. Jag gör ju vad jag känner för just nu typ. Senare i livet kommer allt säkert bli mycket jobbigare så passar på att njuta.

Har idag spelat match och förlorat som vanligt men bryr mig inte. Mitt lag rockar ändå. Det enda som tynger mig lite denna söndagskväll är att jag precis hade ett spontanbråk med min pappa (älskar missuppfattningar och han blir rasande) och att jag har idrott imorgon...klockan åtta på morgonen.

Nu måste jag kissa.


love is the single greatest thing

Life is today

Ska gå till skolan och skriva prov. Sen ska jag hem och skriva på projektarbetet. Kom igång igår på riktigt så bara att skriva, skriva, skriva nu i helgen så man får mycket gjort. Utgång ikväll var ju tanken från början men måste man ha pengar så måste man så ska jobba på lördag(döma).

Har en konstig relation till skolan tror jag. Den känns tung nu i slutet och vill egentligen bara skita i det. Men ÄNDÅ så måste jag prestera bra ALLTID. Jag blir trött på mig själv. Fick vg och vg+ på ett arbete(fick två betyg på ett arbete, jaa) och jag är missnöjd. Har prov idag men har faktiskt inte pluggat något hemma förutom nu imorse vid frukosten.

Igår kväll så lyxade jag till fruktsalladen. Nom nom. Och idag ska jag lyxa till det och ta bilen till skolan för igår så cyklade jag.


The moment I met you



Onsdag.

Äta frukost med boyfriend, mötas av värme och sol när man kommer ut, sitta ute i solen på rasten, äta choklad på rasten, ha en lektion, dricka pago, äta glass i solen med camilla, dricka kaffe på EH, hälsa på boyfriend på Sallys, träna på gymmet, äta spagetti och köttfärsås till middag och duscha.

Ännu en bra dag.

Ny tröja vare ja!



Börjar skolan om en kvart. Lite bråttom jag fick nu. En ny tröja köpte jag mig igår i alla fall, på rean, ett riktigt kap ju. Den är lite stor men väldigt mysig så den kommer jag bära tills jag tröttnar.

Idag har jag lång skoldag, sen träffa Amanda och kanske köra ett bodypump pass!

I wanna wake up with you next to me

Börjar inte förrän elva så tänkte åka till stan innan. Måste-ha-nya-kläder. Jag spyr på det som hänger i garderoben. Jag är redan klar men stan öppnar inte förrän om 30 minuter så får väl plugga nu då. Det är flera plusgrader så blir nog cykeln idag för en gångs skull.

Känner mig på bra humör idag också så ska ta tillvara på det och åka och träna direkt efter skolan. Så nej, jag kan inte ta cykeln eftersom jag måste ha två väskor med mig. Har som mål att träna mycket den här veckan för det borde jag ha tid till. Den här veckan är det en VANLIG vecka. UF är väl över nu? Hade varit riktigt gött. Så en vanlig veckan med lite prov och så känns väldigt okej.

Har hittat en ny favoritlåt. Ulrik Munther – Sticks And Stones, riktigt go.



Glad idag!

Helgen har varit fylld med massa jocketid. Massa lycka. Igår hade vi dejt och kollade på melodifestivalen, så jävla gött. Rätt låt vann också.

Idag vaknade jag klockan sju med världens ångest. Har inte haft det på sjukt länge. Skulle ju bara döma... Men det gick bra så 600 kronor rikare nu. Idag är jag så jävla glad. Snart kommer mamma och pappa hem och det är bra väder så varför klaga. Ska plugga lite dock för vi har ju prov imorgon som jag inte orkat tänka på.

Nu ska jag fortsätta njuta av ledighet och musik!


I forgive you

Veckorna går fort. Havet stormar inte lika mycket längre. De dåliga känslorna är övervunna för stunden i alla fall. När de dyker upp vet man inte men det man inte vet har man inte ont av. lovelife

Denna veckan har varit minst sagt intensiv. Mässa i Borås tisdag och onsdag. Från morgon till kväll iprincip så idag fick man för sig att ta sig en extra lång sovmorgon. Svårt att inte göra när man kan krama sin pojkvän lite längre. Så så blev det.

Ikväll har jag och camilla bakat kladdkaka, lagat mat och sen fikat kladdkakan med Moa och Linnea. Ååh så himla bra torsdag. Så mycket bättre än att bara vara ensam och övergiven. MAN SKA TA TILLVARA PÅ SINA DAGAR! Det är viktigt tycker jag.

Snart kommer morsan och farsan hem igen. Blir skönt att ha det hemma men har varit rätt underbart att bara få göra på sitt egna vis några dagar.

KRAM HANNA

We’re soldiers and soldiers bleed



Lördag! Feeling better.

Gick en promenad innan frukost som var skönt. Har de senaste två veckorna gått så otroligt många promenader. Promenad-mani. Tror det är dem som har gjort att jag tänkt för mycket helt enkelt, helt ärligt.

Ska snart promenera till tåget med moa. Ska äntligen in till göteborg och äta på condeco och kolla bio. Föööör längesedan man gjorde något så mysigt. Känner på mig att det kommer bli en grym dag.

Ikväll får jag också sällskap i form av pojkvän. Åååh, mys det också.

FF fredag!

Hej. Konstig vecka, känslosam vecka, upp-och-ner vecka. Tankarna har varit åt alla olika håll alla dagar denna veckan. Det är verkligen något som dragit sig över mig. Måste rensa bort dåliga tankar, fokusera på det bra och prata om det som oroar mig. Men jag väljer med vem.

Vet inte om det är bra egentligen att mamma och pappa åkt bort just denna veckan. Eller så är det bra, lite lugnt i huset med brorsan och leva loppan.

Nu ska jag till banken för möte. Ikväll är det match.