No one can control me


promme i solen och kylan

Sitter hemma i ett rum med musik, en tom mugg, ett word-dokument, en hungrig mage och mina tankar tillägnar jag alla som behöver dem. Idag är det min och jockes 5 månadersdag. Egentligen är det så fjantigt. Fem månader är ju ingenting? Men när det är början på nåt fint är det värt att påminna sig själv.

Snart ska vi äta halvspecial här hemma och familjen är samlad!

Ångestveckan kommer snabbt

V. 5
Svenskarapport(5 dataskrivna sidor+framsida och innehållsförteckning)
Uf-rapport(12 dataskrivna inkl. allt)
Religionsprov (judendom, islam, kristendom)

Hade tänkt jobba lite med svenskarapporten i både fredags och lördags men jag orkade inte. Sköt upp det till söndag klockan 4. Ångesten har tagit över mig nu och kommer nog hålla i sig hela veckan. Funderar på att ta ett uppehåll från handbollen och bara göra skolarbete men vet ju att träning är bra för det psykiska (det vet jag för att jag gör en lååååång inlämning om det just nu). Får se hur jag gör och vad jag orkar.

Har dömt, stressat och spelat match idag. Känner mig lite nere idag. Vet att det är så mcket som ska göras de kommande veckorna och det gör mig stressad = mår inte så bra. Men det går ju över så ingen fara!! Det är okej att må dåligt ibland. Hehe.

Nu ska jag skriva på rapportjäveln och bli klar med frågorna!

Du och jag under täcket baby!


igår kväll!

Promenad kvart i nio hem till mig från jocke, gick tydligen ingen buss så fick köra honom till jobbet. Tog en go dusch och sen frukost och film! Bästa morgonen helt klart. Nu ska jag ner till storken och sitta i ahk-shoppen som sagt.

Ikväll blire lugnt. Blev ett några glas vin igår ändå, men mår bra idag!

Fredagkväll

Flätan flätad, sminket målat och kläderna på kroppen. Nu är det fredagkväll.

Överlevt även denna vecka. Fan-vad-tiden-går-fort. Kändes som det precis var fredag. Igår gjorde jag nog inget vettigt. Satt av mina lektioner, gick hem och pluggade. Torsdagen slutade med semla hos jocke.

Ganska mycket saker inplanerade denna helgen. Idag gör jag en hemlig sak, imorgon ska jag stå i ahk-shoppen och typ..plugga/äta avocado och på söndag ska jag döma, spela match och typ.. plugga. Har intensiva pluggveckor nu fram till lovet. Sen äre soffläge hela lovet. Puuh!

Fick lön i veckan *lycka*!


ps. gjorde minipizzor till mellanmål när man ska äta pizza ikväll #älskapizza

Paus

Sådana här onsdagar kan man inte annat än älska. Stannade hemma från skolan. Hade bara två lektioner och båda grejerna kunde jag göra hemma. Men blev inte riktigt som jag hade tänkt. Slutade med att jag och jocke åkte till sallys och käkade och fikade lite med zerdesht och johan. Riktigt fint.

Träna ikväll också, kvart i nio. En skit tid men riktigt träningssugen idag. Nu blir det snart te och kanske en macka, men är fortfarande mätt efter lasangen på sallys(som var svina go för övrigt).

nykter?


Somebody that I used to know

Gotye – Somebody That I Used To Know

Har börjat lyssna på låten ovan efter att jocke introducerat den för mig. Den är go på nåt sätt och konstig. Refrängen är bäst. Nog om den låten.

Igår var vi slappa. Åt sen frukost, kollade på resor, myste, kollade på gamla videos på mig, åt älg och fikade kaffe och chokladboll på kvällen. En fin söndag.

Måndag säger väl allt. Måste. Börja. Plugga. Nu. På. Riktigt.

Bajs, bilder suger, har inga.......

Tell me four things about yourself

Varför går de lediga dagarna så fort? Dömt handboll och legat i soffan och kollat på sport. Tar tag i mig själv och drar mig ut i snöstormen. Varför vet jag inte egentligen? Eller jo, kanske för att vara lite social och ha löjligt kul.

Vi ses imon bloggen.

Can´t wait for tonights dinner



Längtar till fredagsmys med familjen. Vi ska äta det ni ser på bild, nämligen kyckling fajitas. Ska blir så in i bänken gott. Jag har pratat om detta sen klockan elva imorse.

Fredag idag! Lycklig idag! Har fikat med jocke, varit i skolan och faktiskt jobbat på lektionerna, tränat, köpt schampoo på öb och fått lönebrev från Mio. Det var en glad överraskning!

Senare ikväll ska jag äta godis med moa och amanda. Och prataaaaaaaaa

My life would be easy if we could party all night

Tar en kaffe, skriver lite på företagsrapporten(vilket är kul just nu), lyssnar på go musik och myser i min onepiece. Love life. Att jag måste cykla till skolan om en timme är dock ett annat problem. Fuck life. Men inte hänga läpp för ikväll är det handbollsmatch och den ska ses på stures!. Love life.

Frukost


Är trött, vill sova, ska sova

Tror jag kommit in i en tidsperiod när jag älskar att va hemma (men det går nog snart över när jag tröttnat på det). Älskar att komma hem efter skolan och käka mellanmål och kolla på en bra serie eller sätta sig i soffan och älskar att komma hem efter träning, ta en go dusch och sen bara ta det lugnt.

Idag har varit en typsik sån dag. Jag och camilla drog hem till mig efter skolan. Vi köpte med semla. Satt vid tv:n några timmar och sen drog vi och tränade. Efter träningen har jag... tagit det lugnt.

Igår var jag och jocke också bara hemma här. Så jävla skönt. Dock var det inte så bra att vi råkade somna mellan 22.00 och 22.45. Gissa vilka som inte kunde somna efter det. Tror klockan blev halv två och det spårade ur som det alltid gör på kvällen. Blir alltid massa konstiga samtalsämnen.


Så gött äre


Trivs som fan

Har blivit med twitter(@ahlhan) och blivit av med årets första löprunda. Nu kör vi handboll, gym och löpning. Annars har jag tagit det lugnt idag. Kände att det behövdes av någon anledning och då ska man väl ändå göra så som man känner.

Första dagen som jag inte kör bil sen jag blev med körkort och det var nu 1,5 månad sen. Imorse var jag duktig och tog cykeln och har inte behövt bilen under eftermiddagen/kvällen. Känns bra för nu har jag sparat lite pengar.

Bästa stunden på denna dag


kaffe och lite gossip girl

Med dig kan jag dela allt


så himla söt

Söndag!


detta hotell är typ perfekt. vill verkligen åka dit.

Åhh, ligger i sängen halvt mörbultad känns det som. Huvudvärk och megatrött. Vet ej varför. Kan bero på att jag spelat match men tog inte ens ut mig jättemycket så det är konstigt. Men gött att jag kan ligga kvar i sängen hela kvällen tills jag ska sova, hehe. Ska väl iofs kolla handbollsmatchen sen. Idag börjar ju EM.

Annars då, bilden jag laddade upp. Har börjat spana på resor för vill längta till något. Det blir ju en studentresa givetvis men längtar också efter en resa med jocke. Och hotellet ovan är typ peeeerfekt. Ligger precis vid stranden, 500 m till centrum och i grekland på världens bästa ö, santorini. Det är sjukt fint där.

Helgen går äckligt fort också. Men sumerar att helgen varit fin!



Nytt rum?


Har möblerat om

Efter att ha suttit i soffan x antal timmar kliade det lite inom mig. Ropade på pappa så möblerade vi om. Vi bytte plats på soffan och sängen. Det känns gött med lite förändring på rummet. Sängen känns mer... inramad och rummet känns större.

På topp igen!


ååhh lördagslunch man inte kan klaga på

Efter många om och men blidde det ingen fest igår. Kanske var för att den var fredagen den trettonde. Fredagen blev dock hyffsat fin ändå, eller så bra som det gick att få den i alla fall. Åt piroger hemma hos mandis med hennes goa familj, åkte och kollade på handboll, köpte godis på hemmakväll och sen myste vi hos Jarl hela kvällen. Spontant och så. Somnade halv två-två så sött i mandis säng.

Ikväll ska jag kramas och mysa.

En liten vinterdipp

Kan vara att det är alldeles för lång tid kvar till studenten som en liten vinterdepp kom denna onsdagskväll. Eller att jag har varit alldeles för länge hemma i sverige och vill utomlands typ NU. Eller att vädret är rätt torrt och trist och ruggigt. Eller att jag inte längre kan göra det min själ vill. Måste bli diciplinerad igen som den gamla goda hanna. Ligger bra till i skolan men för att nå högsta betyg så måste man jobba ännu mer i vissa ämnen. Men synd att skolan och dess lektioner är såförbannatjävlatråkigaochonödiga.

Ikväll vill jag inte göra nåt. Och precis det kommer jag få göra. Har haft ett rätt tufft handbollspass idag redan så ligger välförjänat i soffan och kollar handboll. Träningsverk så in i norden. Nu blir det vila i två dagar.

Torsdagskvällen blir bra. Quiz och fika på mangiamo.


känner typ såhär

Gillar att..


..gå omkring i min onepiece

Joakim!



Kan inte klaga på min sista lovdag. Blev väl inte som jag kanske hade planerat från början men det blir alltid ändring. Skönt att sova länge, kaffefrukost, mys på eftermiddagen, snabbfika på sallys och middag med familjen. En timme tills jag ska bege mig till årets första handbollsträning. Fan vad gött det ska bli.

Joakim Larsson ett guldkorn

Vill ha kaffe...


Önskar jag vore vältränad



Ville typ döööö förut på functional moves passet. Usch och fy, har sämst form just nu. Blä vad tråkigt. Men har man softat i soffan ett längre tag så blir det väl så. Ingen handboll och knappt besökt gymmet. Nu blir det så med mig med, att man måste ta tag i det nu när det är nytt år. Känns så i alla fall. Man vill ju känna sig vältränad.

Tillbaka i skolan på tisdag, tillbaka till rutinerna. Blir nästan lite ledsen. Känns lite jobbigt. MEN går till gymnasiet för sista terminen. Det känns INTE  jobbigt.

Dagen i ära...

Söndag. Dags att göra sånt som jag skjutit på hela lovet. Tack och lov, inget plugg. Men ska kolla över företagets ekonomi, kolla upp hur man kan jobba på fritidsresor, bostadskö, utbildningar, framkalla foton och kanske bränna en ny cd.

Satte klockan på tio men efter att ha gått upp typ 12-13 de senaste tre dagarna var det lättare sagt en gjort. Kom upp klockan tolv istället. Har en timme på mig att börja ta tag i sakerna jag nämde, sen är det tour de ski, herrarna som jag måste se. Såg precis damernas sista lopp.

Klockan fyra ska jag träna. Detta blir tajt. Får ta resten ikväll, hehe.


i torsdags

Lyckan som infinner sig när man träffar sina onyktra saknade vänner på hotellet

Kunde inte stå emot en utekväll tillsammans med de bästa. Och visst blev den lyckad även fast jag inte drack så mycket. Ibland räcker det lilla och det var smart gjort. Hade inte varit alls kul att vakna med tjejvärk och bakis. Vaknade istället bara med tjejvärk. Åhh, det var inte kul det heller men det gick över. Tillbringat dagen i mr. Soffa med mig själv de första timmarna och sen fick jag manligt sällskap. Mys så in i.

Aja, back to last night. Jag möttes direkt av två väldigt glada vänner, camilla och linnea. Kramades och kramades. Camillas citat är ju rätt gött. Det var nåt liknande "Åh, äntligen får jag vara med mina riktiga vänner". Haha, jag tar det positivt. Sen blev det mycket dans, drama, pussar, dans, drama, pussar. Go kväll. Vandrade hem mätt på en kebabtallrik.


Bebbelon


Trött efter tre dagars jobb (100 år gammal bild)

Jobbat tre dagar nu på Jordnära med Ericus fikus. Har varit slitsamt, roligt, tråkigt, kallt, jobbigt och segt. Men nu är vi klara. Åh, känns så bra. Cash in, Hanna glad.

Nu ligger jag halvt döende i sängen och kollar gossip girl och messilessar lite. Smider planer... eller inte, bara vad som skall hända imon och inte hända imon. Vart jag ska sova och vart jag inte ska sova. Vad jag ska äta och vad jag inte ska äta. Vad jag ska spendera pengar på och vad jag inte ska spendera pengar på. Hehe.

Nu ska jag återgå till det jag gjorde. Tjing. Love you Kenneth(en gubbe på jordnära)

Att man mår bra idag är väl ändå en överdrift

I vilken ände ska man börja. Har hänt ett och annat sen jag lämnade mitt hem igår kväll. Far runt och hämtade upp folk inför middagen, fick tanka bilen mitt upp i allt, sen var det ett drickspel på g, åt en trerättersmiddag med förträffligt folk(alla 1-3 år äldre än mig) som tog cirkus 4 timmar, raketer, min första riktigt nyårskyss med pojkvän, lite dans, blurrigt minne, trött som fan, fick för mig att köra hem onykter men det fick jag inte(vilket var tur, hehe) men fick skjuss hem av karls syster och sen däckade jag faktiskt i jockes säng ganska så fort. Med smink och hela köret.

Det har varit soffläge heeeeeela jävla dagen. "Jag pussar och kramar dig nu även fast du kanske inte orkar det men det är för att jag måste". Jag hade väl inte samma humor och humör som jag brukar så jag var lite off på att gosa men någon ville göra det ändå. Så söt.


Gott nytt år. 2011 har varit kanon, men tror 2012 blir ännu bättre.