13 månader, 13 fina månader

 
Det är svårt att beskriva ett förhållande i ord, svårt att beskriva vårt förhållande i ord. Hur mycket jag än vill berätta hur fantastisk du är för alla så kommer aldrig någon förstå hur bra du är, hur viktig du är för mig, hur mycket du påverkar mig, hur mycket jag älskar dig, hur mycket jag vill ha dig eller hur roligt vi har ibland. Inte ens jag förstår ibland vad kärlek innebär. Men efter 13 månader tillsammans med dig så vet jag att kärlek är det finaste som finns.
 
Jag älskar dig <3
 

Ordningen återställd

- Mamma och pappa är på hemmaplan igen och det känns väldigt skönt faktiskt
- Jocke är frisk igen
- Jag och Moa har precis varit ute på en promenad och rensat varandras tankar
 
Helgen har varit som så många andra helger jag har upplevt. I vanlig ordning var det myskväll igår, det brukar bli det på lördagkvällar och moa jarl stod för gott sällskap. Kan vara det bästa, att få ligga i soffan med sin bästa vän och kolla på film, dricka te och äta lite choklad. Bara sådär avslappnat, inga krav. Och i vanlig ordning så sov jag hos jocke natten till söndag. Det har blivit lite rutin sen vi blev tillsammans eftersom han nästan alltid jobbar söndagar. Då vaknar vi till liv runt tolv och sen myser vi på rummet till han börjar jobba. 
 
Söndagkväll spenderas nästan alltid hemma på rummet med en kopp te och nån serie och lite förberedelser inför kommande vecka. Såsom skriva nya saker på mitt witheboard, skriva dagbok osv. 

Hann med en bowlingtimme på stures i eftermiddag också

I sängen

Laddat ner blogg.se appen so just testing testing. Ligger i sängen och "myser". Varför vaknar jag klockan åtta en lördag? Förmodligen för att jag går upp mellan sju och åtta varje vardag så det hänger i på helgen med. Lite störande eftersom man får för mycket fritid typ. Och dessutom orkar jag inte ligga kvar för jag är satans hungrig. Det förstår jag dock inte, för igår eftermiddag tryckte jag massa kaffe, snickerskakor, smörgåstårta, lite mer kaka, alkohol och smörpopcorn... det var assistent personalmöte, avtackning och förfest. Mamma och pappa är hemma. Träffade dem aldrig igår men nu kan jag höra dem. Ska ladda krafter och vara pigg så jag är en bra 
 
lite kaffe hade inte suttit fel 

You and me together forever

 
 
Idag mår jag så himla bra(?). Okänd anledning men inombords känns allt så himla bra. Det är alltid trevligt. Åkte ju på en shoppingtur. Den blev ganska kort men väldigt effektiv. Handlade byxor, jacka, tröja, halsband och ett linne för dryga tusenlappen. Sitter just nu(som på bilden) i väääääärldens lurvigaste/gosigaste tröja jag någonsin har tagit på mig. Den kanske inte är as snygg men den är perfekt i höst. 
 
Jag laddar för en springtur i regnet! 

Skit också!

 
Jocke är hemma och är sjuk. Vi som skulle åkt till kortedala och spelat bingo och spenderat en hel dag tillsammans. Skit är det. Eftersom detta var planerat så står jag utan jobb idag. Så har liksom noll planer för dagen. Men då kom jag på... att jag kan åka till Allum själv! Älskar att shoppa själv eftersom jag kan själv bestämma vilka butiker, vilka plagg jag ska köpa och hur länge jag vill stanna och shoppa. 
 
Japp, nu drar jag! Ha det!

Vi är nere i skiten nu

Lite förändringar på blöggen. Ny header och nytt tema, vitt! 
 
Nu blir det jobb 8.30-13.30. Då blir det lunch på sallys med bebb. 

Frukost

Jag älskar mina frukoststunder. Helst ska dem vara ganska tidiga, runt 8-9 på morgonen. Går upp och tänder lampan i fönstret, startar radion(p3), sätter på kaffet och går ut och hämtar tidningen om den inte redan ligger på bordet. Måndag, onsdag och fredagar är bäst för då kommer Alingsås Tidningen. Medans kaffet kokar klart så gör jag iordning en smörgås med ost, skinka och gurka och ett knäckebröd med mesost och gurka. 
 
Då har man verkligen fått en bra start på dagen. Idag är det måndag men det känns inte jobbigt. Har ett möte vid halv elva bara men inget jobb idag. Ska bara jobba tre dagar den här veckan och två av dagarna är korta dagar så blir en chill vecka förhoppningsvis. Jobbet kommer även ske på en förskola där jag jobbat mycket de senaste veckorna så det är också skönt för då har man koll på barnen och stället. 
 
Veckoplanen lite kort
Måndag: Möte, ......, träffa tobbe
Tisdag: Jobb 8.30-13.30, fika(?), träna på gymmet, sova hos jocke?
Onsdag: Jobb 10.00-18.00, mys med M&A
Torsda: Spela bingo! Träna
Fredag: Jobb 9.15-13.15, personalmöte 14-17, häng med mina assistentkollegor
Lördag: No plans (träna)
Söndag: Döma, mysdag med jocke

Inte en dag går utan att jag tänker på det vi har skapat

När jag är ledig en hel dag så försöker jag bara göra saker som jag tycker om. Jag har i och för sig inte varit helt ledig idag kom jag på nu. Har varit mentor för två nya domare idag tillsammans med Amanda. En ny roll för detta året. Jag och Amanda kommer inte döma längre utan sitta bredvid och "coacha" de nya domarna som ska testa på att vara domare. Det är faktiskt inte så lätt i början och då ska vi komma med tips och så vidare. 
 
Sen har jag bara gjort saker jag tycker om. Köpte färsk bröd till frukost och då blev det äggfrukost framför tv:n med Jocke. Som vanligt jobbar han kväll på söndagar och då blir det mest soffhäng fram till halv tre. Det är skönt att bara slappa på söndagar men för att få lite bättre samvete brukar jag ofta gå en promenad och SEN gå in och kolla på serier och läsa bloggar. 
 
Kvällen fortsätter i samma tecken. Lite te och mackor, kolla mer serier eller tv och bara njuta sista timmarna av söndagen. Jag gillar söndagar väldigt mycket oftast. 

We are the kids with hungry hearts

I fredags utanför Valand

Minns ni att jag skulle på festligheter i fredags? Förfesten var lite för kort för att man skulle hinna bli tillräckligt full för att kunna flippa på utgången. Men dans blev det ändå och en tequila shot för att komma igång lite mer. En äldre kille stod och dansade själv hela kvällen med. Han körde mest med händerna uppe i luften och vevade lite då och då. Go kille. Men gött var det med lite fest ändå, var föööööör längesen. Nästa helg blir det assistent fest!
 
Igår var det bara mys som stod på schemat. Tacos, film, godis och pussar! Bästa lördagen. Vi skulle badat jacuzzi men det blev inget sådant denna gången. Varför är en helt annan historia. Hehe. 

Fredag!

Just nu
 
Igår var en skön dag. Det bästa på hela dagen var när regnet öste ner utanför och jag slapp gå upp klockan sju. Istället skedade jag med jocke. Mmmh, vardagslyx. 
 
Ikväll blir det festligheter. Men innan dess typ 8-9 timmar jobb! 

Slappar

Drömmer mig bort till detta emellanåt när jag jobbar
 
Hänt sen sist:
- Joshua Radin var grym
- Mys med jocke
- Jobba som personlig assistent
- Jobba på förskolan lammet
- Träna bodypump
- Laga mat
- Jobba på förskolan lammet
- Träna på gymmet med Amanda
- Slappar
 
Ikväll ska jag, amanda och moa har myskväll. Sååååå jäkla längesen. Så ikväll ska vi bara sitta och prata, dricka te och äta lite kvällsmat. Imorgon tror jag att jag tar ledigt faktiskt. Måste få lite tid för vänner och pojkvän med. Det är viktigt i min vardag. Japp.. roligare än såhär är inte livet just nu. Men det är inte så dumt ändå . 

JOSHUA RADIN

 
Ikväll : Joshua Radin på trädgårn kl. 20.00!

Förändringar

 
Lite dåligt uppdaterat här ser jag! Hade både en bra och dålig dag igår. Träffade camilla en stund och då mådde jag bra. Satt och åt en lång middag med mamma och pappa och då mådde jag bra. Sen blev det lördagkväll och för många tankar dök upp i min hjärna och jag blev nedstämd och ledsen. Just nu sker förändringar i vardagen. Istället för jobb är det skola. Istället för sommar är det höst. Istället för att camilla är hemma är hon i Norge. 
 
MEN det löser sig. Allt löser sig. 

På min rätta plats

Hej.
 
Sitter nersjunken i soffan och njuter av att jag har sovmorgon imon och att jag ska sova bredvid jocke. Jobbat varje dag så här långt av veckan men imorgon är jag "ledig". Ska på en utbildning istället på bara 3 timmar och får dessutom betalt så det är gött gött gött. Men på fredag är det jobb igen. 
 
I början av veckan kan jag lida av lite ångest eftersom en ny vecka inleds. Jag vet inte om jag kommer jobba eller vara ledig. Detta kan göra mig lite stressad inombors och då mår jag inte bra. Blir liksom orolig och funderar på vad meningen med livet är? Och svaret blir: ingenting. Men sen när jag har inlett veckan och måndagen är gjord så går humöret ofta upp igen. Försöker planera in myskvällar, fikor på stan, ensamtid, träning osv. 
 
hej vi e snygga

Söndag

 
Har de senaste tre dagarna spenderat delar av kvällarna med att kolla på Vänner och dricka te. Bästa bästa bästa tidsfördrivet på hösten. Ja, fjärde gången jag kollar på vänner säsongerna. Nu gillar jag hösten igen. 
 
Inte åstadkommit mycket den här helgen egentligen. Lite jobb och sen slappat och myst lite hos jocke. Jag är såååååååååååååååååååå lycklig. Nästan lyckligare än förra hösten när vi blev tillsammans om det ns går. 

Jobb

 
Lördagsjobb står på schemat. Blev inringd igår för att jobba några timmar idag. 
 
Jag som trodde jag skulle vara ledig 3 dagar till men icke. Men det är väl lika bra att gå tillbaka till rutiner och vardagen igen. Semestern är ju faktiskt slut. 
 
Ikväll: myskväll ?

Delar av resan i bilder


/mobilen


Hemma!!!!

Underbar resa med en underbar pojkvän! 
 
Nu: fika med mois och camilla. Det funkar ju det med!