Pluggmode

En dag hemma lönar sig mer än vad man tror ibland. Det brukar vara så att jag stannar hemma för att jag är halvsjuk och tar igen skolarbete. Eftersom jag har varit borta 3 skoldagar så känns det bra att jag i alla fall har gjort allt detta idag:

Läst engelska [x]
Repeterat matte [x]
Förberett muntligt i tyskan [x]
Gjort klart alla frågot i Svenskan [x]

Nu ska jag kolla på Klass 9A.


vill ha grekland med mina vänner nu ! (bild från grekland 09)

Please don´t leave me now

Hade skrivit ett inlägg men sen dampade internet så det sparades inte. Berättade bara att jag var hungrig men att det är onödigt att äta för jag har ändå ingen smak. Hoppas den kommer tillbaka snart för idag får vi klyftpotatis, tzatsiki och mozarellfyllda biffar. Så gudomligt gott.

De tidigare inläggen har varit tidsinställda så tänkte ge er ett "live" inlägg. Idag har jag läst 80(!!) sidor i min engelska bok så ägnade några timmar åt det förut men har också hunnit med att kolla på OC, plugga matte och legat i soffan. Välbehövligt med en dag hemma.


Shall I order?




Seriöst, jag behöver verkligen nya skidkläder. I år raffsade jag bara ihop något från gamla tider så funderar starkt på att lägga pengarna på ett snyggt skidställ. Min snälle far betalade ju hyra och liftkort åt mig så fick ju lite pengar "över". Dessutom är det en fet rea på båda dessa plagg.

Det heter semester




Jag är förlångsamad

Godkväll!

Tänker inte bli långvarig vid datorn idag. Jag har lagt över bilderna och läst igenom lite bloggar och uppdaterar här för allas bästa. Vill inte att ni ska oroa er men det kanske ni bör göra. Mina ögonlock har aldrig känts tyngre, näsan rinner, det svider under näsan för jag har användt allt för mycket papper idag och jag är seg efter 7 timmar i bilen.

Imorgon blir det nog ingen skola, inte så som det känns nu. Bäst för alla andra att jag stannar hemma så att säga. Och jag brukar tycka folk är mesiga som går hem för en förkylning men just nu sprider jag baciller som aldrig förr, nyser, hostar och snorar som mest just nu. Om ni fortfarande är sugna på att träffa mig ring mig så bokar vi en fika !


Skidkärlek






hemma om 5 timmar

Hej på er! Sitter i bilen på väg hem och har under dagarna lyckats bli sjuk. Nu har vi precis fikat lite svagt kaffe och en fattig macka med ost. Det blir nog mcdonalds sen eftersom jag inte vill vistas bland folk så som jag ser ut. Trivs bättre i jackan, halsduken och en filt på det. Ganska mysigt ändå? Dagarna uppe i sälen har varit sköna (bilder kommer senare). Nu ska jag återgå till radion och mina näsdukar som ska hindra snuvan. Kram

28 Januari



Eh, eh, eh. Fredag och halva tiden har redan gått. Misströstar inte för har en härlig dag kvar i backen. Hoppas på sol på lördag för det var det som väderprognoserna visade.

27 Januari

Har inte med datorn upp till fjällen för det kändes lite väl nördigt. Skönt att skippa den några dagar men jag har ju min mobil med internet så jag kommer hålla mig uppdaterad. Kommer förmodligen vara helt slut på kvällen och bara ligga i soffan, plugga eller spela kort med mamma och pappa. Låter ganska soft ändå.

Detta är tidsinställt som ni förstår så antagligen är jag i backen nu eller så sitter jag i liften. Me like


för att trotsa vinter och kyla bjuder jag på en bild från grekland för två års sen

Det ser nästan konstigt ut



glad tjej

Farväl



Inte den finaste bilden men nu har jag sagt hejdå och jag hoppas aldrig du kommer tillbaka. Efter 16 månader så har du försvunnit. Sen jag började ettan på gymnasiet och nu har jag gått mer än halva tvåan. Det känns sjukt länge.

Nedre raden är väl inte helt perfekt men tror inte det kan bli bättre än såhär. Övre tandraden har blivit mycket, mycket bättre faktiskt.

I just wanna be close to you



Drömmer mig bort i en varm värld där allt är lätt. Just nu när jag tar mig en titt på naturen så är det grått och vitt. Sommaren gör mig glad, fruktansvärt glad faktiskt. Varje gång solen lyser blir man på bra humör. Jag blir inte särskillt glad av detta skitväder. OCH just i detta nu får jag veta att fredrik inte kan åka med till fjällen heller. Detta är ett skämt att ingen ska kunna åka med. Men det är ödet, jag ska åka själv eller så vill någon straffa mig. 

Ska plugga lite och är jätteglad över det. Matte B är svinsvårt och jag kommer få dåligt på provet och jag mår dåligt över det redan nu även fast provet är nästa vecka. Kommer inte orka plugga i helgen. Skönt att komma bort i för sig.

Roligt inlägg, hej

Vad är det som händer?

Fick precis samtal från Moa och där var det dåliga nyheter. Ingen Moa till fjällen så får hoppas på att broder får ledigt men det bli svårt tydligen. Vad är det som händer? Ska avvakta till imorgon innan jag raggar upp någon annan. Annars blir det till att bara vara med mamma och pappa vilket kan bli kul och jag är inte ironisk.


ingen moa

24 Januari

Monday monday, lovely monday. Nu ska jag bara uthärda två dagar till i skolan innan jag/vi åker. Det kommer bli gööör bra. Moa ska höra av sig senare också så vi får se hur det blir där. Kanske ska börja packa lite ikväll så man verkligen känner att det är på gång. Känns mer som en dröm än verklighet. Det ska bli bra väder på torsdag och lördag så kan inte vara mer glad.

Kort och go dag i skolan och en promenad med E efter. I eftermiddag/kväll blir det träning som vanligt på måndagar. Spinning i all ära.


imorse

Jag lever faktiskt


linnea min lilla ängel

Himla go dag måste jag ju säga. Kollat skidor med mormor, fikat semla, tagit två duschar, promenerat en lång promenad med jalleballe, nästan bestämt att hon ska med oss till fjällen(gött e det), kollat på handboll(sverige vann) och nu sitter jag och chattar på fejjan.


23 Januari



Trökigt full jag ser ut att vara när jag inte ens var det där i alla fall.

Bra kväll men lite jobbigare morgon men nu mår jag bra. Dagen ska gå åt till att vila, kanske plugga men jag orkar verkligen inte och sist men inte minst, macth! Sverige-Kroatien.

FOR YOU GUYS



Tråkigt bloggliv jag har då. Här är i alla fall kvällens face, enjoy!

Push it to the limit?

Nu kör vi eller nu KÖVII? Det är frågan jag och amanda ställer oss dagligen.

Smink. Done. Hår. Done. Kläder. Undone. Push it to the limit? Idag ska vi tänja gränser och verkligen köra för fullt även om det  är en vecka till hon fyller år. So what, idag är det kalasfest som det så käckt heter på evenemanget på facebook.


du är så gullig

We just judge people



Det här är det enda som behövs för ett bra jobb. Och vi väljer arbetstiderna själva.

The only girl in the world

Hemma en fredag kväll känns både bra och dåligt. Rastlös men också orklös. De orden får beskriva min kväll.

Har precis ätit hemmagjorda hamburgare med coleslaw och pommes. Redigt gott var det. Nu är frågan om man ska platta håret ikväll eller imorgon, om man ska kolla på film eller kolla på OC eller om jag ska träffa moa eller inte. Dilemma dilemma.

Tur att dagen imorgon är fullspikad från klockan halv tolv till någon gång mitt i natten. Så det är kanske lika bra att ta det lite lugnt idag och bara njuta av att vara ledig och det som komma skall(?).




21 Januari

Fredag och känner mig inte alls på så bra hurmör som jag borde. Men det kommer nog tillbaka imorgon eller senare ikväll. Det är tänkt att jag ska träffa mois vid nio men vet inte om jag orkar. Det är ju redan kväll då? Men å andra sidan är kvällen lång.

Fredagsmys och hamburgare till middag i alla fall. Ganska gött. Men det är några timmar kvar till middag så ska väl spendera dem på bästa sätt, kanske ta en powernap för jag blev trött efter simingen idag. 


kuuuul att jag lägger upp massa gamla bilder hela tiden.. tur att man är så söt

New t-shirt



En t-shirt som man kan dra på sig till ett par shorts i sommar. Halva reapriset, 50;-

Jag har mycket roligt framför mig

Denna vecka kan knappast bli bättre. I matsalen får jag sms av mamma att hon får ledigt från jobbet så det blir i alla fall jag, mamma och pappa. Det är inte säkert om min bror ska med så vi får se men det går ändå. Amanda hade svårt att få ledigt så det blev tyvärr ett nej därifrån. Ska filura lite till på att ta med kompis fast det är ju lite tajt och jag vet inte ens själv om jag får ledigt(men bryr mig inte det minsta för jag kommer åka ändå).

En annan sak som är bra är att det är fredag imorgon och sen lördag då jag först ska döma(moneymoney), sen åka direkt på middag ute i ödenäs med tjejer som sedan blir till en gigantisk fest. Hur bra kommer jag inte ha den närmaste 10 dagarna? Plus att min tandställning kommer åka ut inom kort.

Och hade en mysig eftermiddag med C och L. Livet leker för tillfället


20 Januari



(tidsinställt) -  1,5 år gammal bild

Himla bra det här med tidsinställda inlägg för då kan man skriva vad man gör även fast man inte sitter vid datorn. Jag tror jag ungefär vid denna tiden kommer sitta inne på coffehouse och dricka mockalatte och äta en kanelbulle kanske. Ska fika med camilla och eventuellt någon mer.

Lång dag i skolan och då orkar man inte träna.

Back in the days









Kommer mer någon annan dag. Satan vad kul det är med gamla bilder!


Skidresa

Det är 95% chans att vi faktiskt åker om en vecka. Det är helt sick. Jag trodde aldrig att jag skulle komma iväg i år. Jag älskar mina föräldrar, speciellt min pappa som verkligen har "stöttat" mig och vill åka med. De ska ju ändå till österrike i mars men då ska jag ju inte med. Nu ska mamma bara få klartecken om ledighet och då åker vi.

Amanda och jag har pratat lite om det och hon kanske vill åka med. (Men ingen press på dig lilla gumman). Bara jag kommer iväg och får åka några åk för det kommer vara värt det även om det bara blir tre dagar i backen.


italy 08

italy 08

stört fint i alperna

19 Januari




Har precis kommit hem från träning. Åkte dit lite tidigare än väntat och det innebar mindre träning. Vi hade bokat pass halv sju men eftersom jag var där kvart över fyra kändes det lite overkill att träna 2 timmar först och sen ännu en timme så vi skippade det. Förra veckan sprang jag 5 minuter på bandet och idag sprang jag 10 minuter. Jag gör mina framsteg så nästa gång blir det förhoppningsvis 15. Det kallas framsteg.

Nu ska jag äta lite fisk som jag verkligen inte är sugen på och sen förbereda lite plugg.


Is it written in the stars?



nytagen bild som inte heter duga. the glasses is on

För exakt ett års sen var jag och camilla i full gång att räkna ner till vår londonresa. Miss those days alot. Varje dag skickade vi sms om hur många dagar det var kvar. Första resan jag gjorde på egen hand med en kompis. Det är en resa som jag alltid kommer minnas och jag hoppas du kommer det med.

Nu ska jag snart åka till skolan och fördriva några timmar i lektionssalar. Tyska, historia och matte står på schemat idag och inga prov. Sen: 2,5 timmar träning med amanda

Godkväll

Jag kommer ihåg att jag skrev ett kvällsinlägg förra tisdagen med och det tänker jag göra ikväll också. Imorgon har jag sovmorgon till 11.20 så ikväll ska jag unna mig ännu ett OC avsnitt. Krypa ner under täcket och kanske vara så trött så jag slumrar lite innan det är slut. Det kan vara så skönt ibland.

Först hade jag tänkt att åka och träna på morgonen men kom på att jag hade bokat pass på kvällen så kör det istället med amanda. Godnattgodnatt


18 Januari

Hellu, läget? Jo tack bra, tackar som frågar. Idag fick vi sluta tidigare och lennieboi is back in school. Dessutom är det bara 4 dagar kvar till lördag och endast ett fåtal dagar tills rälsenjäkeln ska ut så livet är bra.

Har spenderat min eftermiddag i min brors fåtölj. Idag kunde jag inte motstå att sätta mig där och kolla på ett OC avsnitt. Nu däremot måste jag ta tag i plugget för på torsdag har vi redovisning i psykologin. Och imorgon har vi tyska glosor och tänkte göra dem för första gången detta läsår för brukar alltid "glömma".


orkar inte ta kort i detta tröökiga väder så bjuder på en somamrbild istället

Finklädsel?



Moas och Josefines "kalasfest" kräver finklädsel. Eftersom jag inte är något större fan av klänningar och högklackat så tror jag att jag kör mer på stiligt. Jeans, spetstopp, kavaj och ett par enkla kängor.

Gästlistan på facebook är nästan uppe i 70 pers och de räknar med nästan 90 totalt. Asså jag längtar en aning. Vem gör inte liksom? Först blir det lite middag för moa och sen kommer de andra droppa in en efter en.

Det var längesen

Eftersom jag drog på mig vårjackan idag så bjuder jag på dagens bara för att



17 Januari

Idag drog jag på mig vårjackan för första gången i år och vilken känsla. Lite kallt men inte farligt. Skolan gick fort för började sent och slutade tidigt. Lunchrasten gick åt till att spela mobilspel med moa och camilla. Sen kom också eric, philip och liridon och förstörde våran fina stund. Camilla klarade tillslut bana 70 åt mig på bubble buster. Jag har frösökt klara den banan i över en vecka så stort tack. Nu kan livet fortsätta igen typ.

Nu har jag precis smockat i mig lite mat och ska snart göra lite te. Lite vila innan träning är alltid bra. Idag blir det en halvtimme spinning och sedan functional moves.


sommar 09

Hotel theartemispalace eller hotel orion

Nu har jag gjort två jättefula collage av lite bilder i paint men det får gå. Jag tycker om båda hotellen mycket men skulle nog föredra Orion för det ligger närmare centrum och poolområdet var väldigt mysigt. Båda dessa hotel har all inclusive och kostar bara runt 6000 kr. Så prisklassen känns bra. Jag hade räknat med att lägga ut 8000 på resan så nu har man 2000 att röra sig på.


eller


16 Januari

Hälften av januari har redan passerat och mm exakt en vecka kommer jag säkert vara bakis för på lördag blir det party all night long. Moa fyller ju 18 år och det skall vi fira med dunder och brak i ödenäs. Det lär bli grymt.

Söndag är aldrig riktigt vettiga men ändå goa. Idag ska jag kanske träna, måste plugga lite och så ska jag hinna med att kolla på skidor på tv:n. Det är det söndagar är till för.

hade tänkte lägga upp en ful bild sen i fredags men jag låter bli. Istället bjuder jag på denna nyfunna snyggingen som jag såg i en film idag.


Filmdags

Ska slänga mig på soffan och kolla på en bra film hade jag tänkt. Sov inte så mycket inatt för var så dum att jag satt uppe vid datorn och facebook istället för att sova men shit happens. Det var roligt det också.

Tjänat pengar, tränat, tjötat med amanda och duschat. Det är vad jag har gjort hittills.


15 Januari

Life is good. Gårkvällen var allt annat än dålig. Go kväll med goa damer helt enkelt. Vi har så gott som bestämt oss för kreta, all inclusive hotel och så är det 4 stjärnigt. Och dessutom bra pris. Återkommer om vilka hotell det står mellan.

Bilder från igår



taggade på att resa

We all have rings

Ringar är en trend och jag försöker hänga med. Har skaffat mig fyra som jag gillar.




(inte hemma just nu för detta är tidsinställt. Just nu sitter jag och amanda i alströmer och inväntar match. Vi ska tjäna lite cash och döma en match)

Fly on the wings of love



Hinner slänga upp ännu ett inlägg. Har varken sovit eller gjort något vettigt faktiskt.

Nu är jag redo för en lång kväll. Louise bjuder på mat så det kan knappast bli bättre. Är på grymt bra humör och pappa kör mig och camilla dit upp så vi slipper cykla för det hade jag inte orkat. Att komma hem är ett annat problem men det löser sig säkert.

Coffey Anderson

Jag är inte den enda som lyssnar på honom men en go artist jag tänkte tipsa om bara. Han gör sköna versioner av låtar men sjunger också såklart egna låtar.




Coffey – Me And You

14 Januari

I somras lärde jag känna en kille och han fyller år just idag. Vår vänskap höll väl egentligen bara under sommaren men ändå, tiden går helt sjukt fort. Jag kommer ihåg att han berättade att han fyllde år den 14 januari och skulle fylla 18 år före mig, till och med 8 månader före mig. Idag är det den dagen, grattis på honom!

Sa att det inte skulle bli några uppdateringar men här kommer en ändå. Vi fick sluta vid tolv istället för två så har precis varit och tränat lite på gymmet. Min ipod laddade ur i skolan så hade inget att lyssna på så orkade inte köra så länge idag men lite är bättre än inget.

Det är två timmar kvar tills jag ska dra mig till Louise så jag har lite tid att döda. Sova lite kanske så man är pigg ikväll och kanske göra något vettigt.


dagens mellanmål

Tomorrow I will be gone

Godkväll!

Sverige lyckades ju vinna. Hade de inte vunnit denna matchen hade jag lackat sönder och vägrat se en till match. Chile var de sista laget som kvalade sig in och Alingsås hk lyckades till och med vinna över dem i söndags. Så bra jobbat sverige.

Jag har lyckats undvika datorn nääästan hela eftermiddagen även fast jag bara varit hemma. Kollade snabbt ett avsnitt OC när jag kom hem. Sen har vi ätit och diskuterat skidresa hit och dit, läst min engelska bok och kollat på handboll. Ganska skön torsdagskväll faktiskt.

Tänkte bara säga att det blir nog inga uppdateringar imorgon. Busy girl. Så nästa lilla uppdatering kommer väl på lördag någon gång.


söt tjej på avslutningsfest i nian

13 Januari

Det borde inte vara tilllåtet att gå i skolan 8 timmar på en dag. Det finns ingen energi kvar i slutet av dagen så här sitter jag framför datorn och längtar till att klockan ska vara åtta. Då är det ändå lite vettig handboll på tv. Världsmästerskap i sverige i år ju men jag har inga biljetter.

Imorgon är det fredag igen och en helg som väntar. Imon kväll ska vi planera/prata om resan med tjejerna och sen laga lite mat och äta något gott. På lördag ska jag och amanda döma igen och det lär bli vilt, tror det var några 94:or vi skulle döma. Sen väntar gymmet på oss som avslutar med soppa. Lördagkväll är inte spikad men vi får se vad jag gör.


RESAN 2011?



Hoppas vi snart bestämmer om oss vart vi ska åka. Grekland är populärt.


Nu får det vara nog

Idag gick jag till skolan och det är 20-25 minuters promenad. Dessutom gick jag hem också så sammanlagt har jag gått 45 minuter typ. Sen när jag kom hem slängde jag i mig lite mat och blev fort rastlös så jag gav mig iväg till gymmet redan vid halv fem. Väl på gymmet blev det 30 min core, 60 min inne på gymmet och sist men inte minst ett functional moves-pass så nu är jag lagom go i kroppen.

Ne, nu har jag skrytit klart för idag. Hörs imorgon igen!

If I could fly



Ska snart iväg för lite styrketräning och sen blir det functional moves. Skönt med träning

12 Januari

Tolfte januari och jag har verkligen börjat nedräkningen till dagen då jag ska ta ut min tandställning. Det känns lite som julafton faktiskt. Jag som hade bestämt mig för att inte berätta för någon har nu avslöjat mig för en person men jag var faktiskt tvungen. Och mina närmaste kompisar vet nästan också. I´m not good at keeping secrets I guess.

Planerna för idag är: skola, hem och äta lite, träning


mer snöö

Är jag snyggast eller?


jag är inte alls skum eller så, livet är på topp i skolan med ronia

Sovmorgon imorgon

Imorgon är en bra dag. Jag börjar inte förrän tjugo över elva så gissa vem som inte ska lägga sig klockan tio idag. Okej, nu överdrev jag lite. Jag lägger mig inte tio utan elva faktiskt.

Sitter här och snaskar på fruktsallad, keso, russin, nötter. Vanlig kvällsmat på skoldagar. Denna eftermiddag/kväll har jag inte åstadkommit många knop om man säger så. Kollat lite tv, ätit korv med bröd, kollat lite OC, skrivit i min kalender och lyssnat på musik.

Verkar som en liten skidresa blir av. SATAN VAD GLAD JAG BLIR !!



11 Januari


lite gött häng inne på lindex idag

Skippade gymmet idag för efter 8 timmar i skolan och nästan ingen mat gjorde mig inte så taggad. Första skoldagen över och det känns ju som vanligt igen. Man kommer in i det så fort och det är väl bra på ett sätt. Lite trött idag bara för det var lite svårt att sova igår men annars är allt toppen.



Mina framtidsdrömmar

Jag har länge gått och tänkt på vad jag vill göra när jag har tagit studenten. Ska man läsa vidare direkt, ta ett sabbatsår, resa, jobba eller bara ta det som det kommer. Själv vill jag ha en plan att följa och jag tror jag har bestämt mig. Något av det bästa jag vet är att åka skidor tillsammans med kompisar så min dröm är att jobba på en skidort under vinterperioden. Man kan börja med att jobba i Sverige och sedan våga ta sig ner till Alperna. Det är verkligen en dröm som jag drömmer om.

Under vinterhalvåret är det ju rätt trist att bara sitta inne så istället tar man vara på dagen och gör något man tycker om. Skidlärare, liftvakt, skoterförare, jobba på någon resturang. Det spelar ingen större roll bara jag får några lediga dagar att åka skidor. Man lär känna massa nya människor och skaffar sig vänner för livet. Samtidigt tjänar man in lite pengar så man kan dra på en grym resa under sommaren för jag har hört att sommaren i Sverige är lite ostabil.

Varför kan inte jag få ta studenten i år? Tanken på att det är 1,5-2 år kvar tills jag kanske får jobba som skidlärare gör mig lite galen. Vill vara klar med skolan nu.




Hey baby

Pitbull featuring T-Pain – Hey Baby (Drop It To The Floor)


_______________________________________________________________________

Godkväll (igen)

Har kollat upp lite jobb för mig och amanda nu. Serierna drar igång för handbollen och det betyder jobbajobbajobba. Jag har en plan på att slippa sommarjobba. Döma så mycket som möjligt nu i några månader+potatiscupen och sen jobba hos pappa. Det borde bli några tusenlappar i alla fall. För det är ju svårt att få sommarjobb. Egentligen borde man gå ut med cv:n redan men på något sätt orkar jag inte.


10 Januari

Städat rum och träning avklarad. Det är la vad jag åstadkommit idag. Spinningpasset idag var ju inte att leka med. Svettigt, hög puls och varmt. Så inatt kommer jag somna ganska bra tror jag.

Sitter här och förösker verkligen komma på något kul att skriva men det är helt tomt så ska avsluta nu. Ska ägna kvällen åt att platta håret och kolla på OC.


Dagens



bjuder på en snygg dagens

Good and bad

Bra kväll hos svärd med henne, camilla och moa. Tacomys, sällskapsspel och filmtittande. Bra avslut på lovet med andra ord. Nu välkomnar jag skolan och våran med öppna armar. Det känns ändå helt okej att börja skolan för lovet har varit långt och bra. Inte spenderat så många dagar åt ingenting faktiskt. Varit mest med vänner och under julen blev det ju familj och släkt. Och till det dåliga, jag börjar känna halsont och det kommer väldigt olägligt med tanke på skolan och träning.

Eftersom vi åt vid fem så blev man ju såklart hungrig igen. Te och macka nu



Till Linnea

Nu ska jag snart röra på mig lite. Ska nämligen upp till Linnea för lite tacomys med tjejerna. Hoppas snacka lite resor också för vi ska ju utomlands i sommar och har kollat runt nu i en timme på lite olika resemål. Helst vill jag ju till grekland för jag älskar grekisk sallad och de blå-vita husen.


9 Januari

Klockan bara tickar iväg när man sitter framför tv:n ju. Jag har suttit och kollat på skidor hela förmiddagen och har nu hämtat datorn och sitter fortfarande framför tv:n. Just nu visas slalom för herrar och sverige har några åkare kvar så det kan gå riktigt bra om vi har tur. Jag blir ju himla sugen på skidåkning när vi sitter och kollar(jag och pappa) så vi började prata om att åka om några veckor över en lång helg. Så nu är det bara att hoppas på att det blir av. Någon som ill hänga med om vi åker eller?

Lite fika tidigare idag

Min kropp vägrar

Dagen startade ju i alla fall bra med lite motion och sånt. Efter klockan tolv har det bara gått utför. Har verkligen inte orkat röra mig idag. Min kropp säger emot så lika bra att stanna inne då va känner jag. Efter att ha kopplat bort datorn i några timmar så fastnade jag framför tv:n där de visades godbitar från vinter OS ifjol. Var nära på att börja gråta ett flertal gånger när våra svenskar gjorde fina prestationer. Antar att jag är lite känslig idag också.


nu ska jag kolla på OC och bara njuta av ledigheten en lördagkväll. en kopp te också

Elsas värld



Om man ändå inte skulle ta vara på dagen lite och läsa. Jag fick faktiskt två böcker i julklapp och bland annat denna boken. När jag läste ettan(elsas mode) i somras kunde jag inte sluta när jag väl hade läst första sidan. På ett sätt vill jag ju spara boken till stranden i sommar men frågan är om man orkar vänta så länge?

8 Januari


bild från slovenien 09.

Godmorgon! Kul att man knappt kunde sova igår för att man låg och tänkte på en massa annat. Nu är jag i alla fall uppe och ska snart åka till gymmet för två träningspass och sen får det vara nog för idag. Har faktiskt inget planerat än så länge för idag så vi får se vad dagen erbjuder.

New Start

Det här känns mer personligt. Nu rockar vi 2011 men en riktigt bra blogg helt enkelt.