Only know you love her when you let her go

Jag lyssnar också sönder "let her go" med passenger. Den e bääääst. Jag har icke tröttnat ännu i alla fall. Den är en sån där finlåt. Kärlekslåt. 
 
Glad är jag också. Kvalitetstid med fin vän ikväll och snart träffa pojken. Och imorgon är jag ledig vilket är helt underbart. Jag ska träna, städa mitt rum och mysa hela dagen. Älskar att hänga på mitt rum när det är nystädat. 
 
Ledig fredag och lördag och jobba några timmar på sändag. Sen kommer jag börja mitt vikariat på tre veckor och då blir det jobb mån-fre. Så är läget kompizar. 

Tisdag

 
Inne i ett "mode" - orkar ej jobba när jag vaknar på morgonen men alltid när jag kommer till jobbet så är det rätt kul! Får sluta att känna så. Sovmorgon idag, börjar inte förrän nio. Det är skönt att chilla lite på morgonen. 
 
Igår var det bara jobb och träning och sen dööö i sängen. Idag blir det nog typ samma. Lever the fabulous life just nu känner jag. Not. Men tänk vad mycket kul jag ska ha med mina pengar sen <3

Bättre söndag

 
Från årets sämsta dag igår fylld med ångest så blev denna dagen mycket mycket bättre. Jocke bankade på min altandörr mitt i natten och ville in efter en utekväll vilket vi inte hade bestämt. Så det var väl det som fick mig att må bättre, känna mig tryggheten igen. Jag kunde lätt somna om även fast jag redan hade sovit fem timmar innan han kom. 
 
Idag har vi roat oss med bingospel i kortedala och mys hemma i soffan. Åhh bra söndag. Imorgon väntar ny arbetsvecka och en ny bättre träningsvecka.

En riktig jävla skitdag

Känslan av att ha en klump i magen, känslan av ångesten som fyller hela kroppen fysiskt och psykiskt, den känslan är nog den värsta som finns. Känslan av att känna sig ensammast på jorden. Den känslan har jag haft hela dagen och jag vet inte varför. Mitt hjärta är helt jävla tomt idag. 
 
Jag hatar all tid när man tänker för mycket. 

Mangiiiiii

 
Utekväll igår. Lite personalfest med assistenterna som var väldigt  roligt. Förfest hos sandra och sen drog vi till mangiamo en stund. Sen gick jag till mcdonalds innan jag gick hem och köpte 8 nuggets, sååååå gott var det.
 
Mindre bra mår jag nu men vilar mig i form. Måste städa rummet och gå en promenad  innan dagen är över. 

Träna!!

Jag är så glad att jag fått in träningen i vardagen igen. Äntligen känner jag glädjen att gå till gymmet igen och köra på egen hand eller gå på pass. Träning ger en verkligen så mycket energi. Det är också egen tid som gör gått för en psykiskt. 
 
Nu har jag också inhandlat mig en ny väska på junkyard. Eftersom jag alltid duschar hemma efter jag har tränat har jag bara med mig skor och vattenflaska och då behöver jag ingen stor bag längre. Stark rosa färg är det också, så fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. 
 

Lite ledig

Intensivt dygn minst sagt. 
 
- Möte mellan 10 och 11 igår
- Jobb kl 11
- Iväg till göteborg och träna 
- Sova natten på jobbet
- Morgonfix
- Sluta jobbet elva
- Hem och duscha 
- Iväg kl. 12 och åka till göteborg
- Utbildning 13-16
 
- HEMMA
 
Jag har nog överskottsenergi för jag funderar på att åka och träna. Då kommer jag vara helt slutkörd ikväll och somna så jäkla gott för att gå upp och jobba imorgon vid kvart över sju. Jaaaa, jag jobbar hela tiden känns det som just nu. Det är både roligt och irriterande. Lär mig så otroligt mycket saker hela tiden men får inte riktigt ihop det andra så som jag vill. Det vill säga tiden till att träffa vänner och pojkvän. Allt krockar lite för mycket just nu. 

Lite ledig

Intensivt dygn minst sagt. 
 
- Möte mellan 10 och 11 igår
- Jobb kl 11
- Iväg till göteborg och träna 
- Sova natten på jobbet
- Morgonfix
- Sluta jobbet elva
- Hem och duscha 
- Iväg kl. 12 och åka till göteborg
- Utbildning 13-16
 
- HEMMA
 
Jag har nog överskottsenergi för jag funderar på att åka och träna. Då kommer jag vara helt slutkörd ikväll och somna så jäkla gott för att gå upp och jobba imorgon vid kvart över sju. Jaaaa, jag jobbar hela tiden känns det som just nu. Det är både roligt och irriterande. Lär mig så otroligt mycket saker hela tiden men får inte riktigt ihop det andra, pojkvän och vänner. 

Jobbbbbbbb bara jobb

Jag slappar på helgerna och jobbar på vardagarna. Träffar jocke och umgås med familjen och tränar. Det är ungefär det jag hinner och orkar med just nu. 
 
Klockan elva ska jag börja mitt 24-timmars pass som assistent. Första gången jag jobbar så länge så det blir en utmaning. 
 
Hörs på tisdag!

Jobbelijobb

 
Ska snart cykla till jobbet. Såklart vaknade jag sju men var varken pigg eller trött. Jag låg kvar en stund innan jag bestämde mig för en promenad. Annars har jag ätit frukost framför nyhetsmorgon och  bara myst. 
 
Torsdag- och fredagsjobb kvar. Jag jobbar halv tolv till sju både idag och imon.
 
Hejja hejja. 

Update

Denna veckan har det blivit mycket jobb och "aktiviteter" varje dag. Dagarna har sprungit iväg. Det ska bli skönt med assistentjobb imorgon och få börja vid halv tolv istället för halv åtta. Så ikväll behöver jag inte i säng tidigt men jag tror det blir så ändå... trött som man är. 
 
Sovmorgon eller åka och träna imorgon bitti? Det är frågan. Jag tror jag bestämmer mig imorgon och ser när jag vaknar. Vaknar jag sju pigg så drar jag nog och tränar men vaknar jag åtta och fortfarande trött, då stannar jag nog kvar i sängen. 
 
Lever väldigt lättsamt ändå just nu. Det är jag glad för! 
 
Ps. JÄTTETRÅKIGT INLÄGG. piggar upp med en bild (tror jag är cool!!!)

Då insåg jag att jag kunde glömma Norge

Vaknar 03.17 natten mellan fredag och lördag. Jag känner mig inte bra och mår illa. Jag tänker att det är en inbillning och försöker envist somna om men det går verkligen inte. Går motvilligt upp och går till toan och tittar mig i spegeln en kort stund innan det brister...
 
Klockan ringer ändå vid halv sex och känner mig faktiskt inte jätte dålig i stunden men tänker att jag ringer ner till mamma i Österrike och hör vad hon tycker. Berättar vad som hänt och hon avråder mig att åka men jag säger att jag kan ju ta tåget till göteborg och mår jag sämre då så kan jag ju bara ta tåget hem igen. Vi säger hejdå. Jag hinner bara ta på mig och bära ner väskorna i hallen innan jag springer till toan igen. 
 
Efter det bestämmer jag mig för att nej, detta kommer aldrig gå, nu går jag och lägger mig igen. Bussbiljetten som jag redan hade betalt får helt enkelt bli pengar i sjön för det är inte värt att sitta och skumpa på en buss och må illa. Sov sedan fram till klockan tio. 
 
Jag fick i mig en rostad macka och tre skorpor på hela dagen. La mig halv tio igår och vaknade halv nio. De 11 timmarna gjorde gott för imorse kände jag att jag hade mer energi. Men jag har ändå tagit det väldigt lugnt idag, kollat film och surfat på datorn. Nu tänkte jag ta en liten kort promenad för att få lite luft.
 
Over and out!

Fredagen

Snart där, snart helg, snart oslo men först jobba 7,5 timme, träffa jocke och sova. Börja jobba halv tolv har sina fördelar och nackdelar. Fördelarna är att man behöver inte lägga sig halv elva och man kan äta frukost framför nyhetsmorgon i lugn och ro. Nackdelarna är att hela dagen går åt till jobbet typ och det blir svårt att hinna träna. 
 
Imorgon åker jag till Camilla i Norge. Bussen går 7.45 från göteborg så jag kommer få åka 6.00 tåget från Alingsås om jag ska hinna med den om jag inte flirtar med min bror så att han kör mig till göteborg på morgonen. Det hade ju varit guld faktiskt. Kommer vara framme vid 11.15 enligt tidtabellen så kommer ha hela dagen där uppe. Äta sushilunch, kolla in lägenheten, sitta och prata i timmar, fika och dricka vin. Åker hem igen vid 15.00 dagen efter. Men tror det hela kommer bli kalasbra!
 
Ikväll ska jag spendera mina timmar med min älskade. Bästa som finns. 
 

Tidig morgon

 
Varför varför varför gör jag det här tänkte jag när klockan ringde imorse. Igår var jag as pepp på att gå och träna tidigt på morgonen men när jag vaknade imorse var det motigt. MEN jag jag gjorde det ändå. Halv nio var jag på gymmet och körde ett lite lättare pass än vanligt. Och nu var det gott med kaffe och macka. 
 
Snart ska jag jobba. Assistentjobb idag! 

Ledig!

Igår kändes det som lördagkväll bara för att jag är ledig idag. Låg upp till sent (halv tolv) och kollade på filmen Erin Brockovich som var riktigt bra! Skönt att ha hela soffan för sig själv utan att trängas med föräldrarna som nu är bortresta till Österrike. Det är lite frid här hemma nu när bara jag och brorsan bor här. 
 
Jag är relativt nyvaken och ska snart bege mig till gymmet. Och jag är så taggad! 
 
Ser dock inte så taggad ut på bilderna... haha

Söndag

 
Såhär såg det ut igår på kvällen. Ingen jättetrevlig bild egentligen men det var väldigt mysigt. Spenderade hela kvällen i soffan faktiskt. Först åt vi en lätt pastasallad och sen ostbricka lite senare. Slökollade på harry potter och lite andra filmer. Jag tror faktiskt inte vi såg ett enda film från början till slut. 
 
När alla andra alingsåsare var på hotellet så tog vi det väldigt lugnt i alla fall. Bra beslut för då mår man inte skit idag. Jag har en heeeeeeeelt ledig dag idag (och imorgon också). Hade planer på att gå till gymmet men det var stängt idag :( Jävla trettondag.
 
Dagens planer: Promenad, kolla skidor, laga mat, kolla skidor, mysa med vänner??

Bästa på länge!

Tog ett väldigt bra beslut idag som jag borde tagit för längesedan. Men bättre sent än aldrig. Jag körde en provomgång på friskis och svettis gym. Det kändes så skönt att vara tillbaka bland alla andra motiverade människor. Ute i promenadspåret möter man inte alltid många och ibland blir tankarna för många. Tror detta kommer göra mig susen. Jag är så jävla taggad. Mor min går ju också där och tränar ungefär 3 ggr i veckan så hon kommer ju dra med mig om jag blir lat. Min träning kommer variera mellan egna gympass, styrketräning i grupp, spinning och något jympapass med mamma kanske! Och promenader också såklart! 
 
Nytt år och en nystart för min träning! Sa jag att jag var taggad??????
 

Vårkänsla

 
Igår när jag och Lisa på jobbet var ute med de tre barnen vi hade på förskolan så lyste solen och vi fick hopp om att våren redan var på väg. Snön är ju borta och när solen lyste blev det genast lite mer skönt. Åh, det var helt underbart <3
 
Jobbat några timmar idag med och sen sprang jag intervaller i en backe. Först uppvärmning 1,5 km och sen upp för en backe 8 ggr. Helvete min kondis är uuuuuusel. Sen har jag mest chillat men hann med en halvlång promenad nu under kvällen med. Jag är på gång!!

Mina bästa vänner!

 
Det finns ingen som får mig att skratta så mycket som ni två. 

Senaste veckorna

Klädde lille julegranen dan före dopparedan
Käkade första skinkan som va fruktansvärt god i år
Läste tomtesaga för mig själv
Jag gjorde de klassiska julhögarna i år till julaftonsfrukost
Mina julklappar
Nyårsklädsel
Årets bästa tacos typ
Tage somnade......
Jag och jocke köpte pizza och botade bakfyllan