Här sitter jag och dricker te

 
Sitter i soffan och har inte bråttom alls. Kollar på OS och äter frukost typ samtidigt som jag kollar lite saker på datorn. Kom hem vid åtta imorse när jocke ändå skulle till jobbet. Hade varit skönt om han var ledig som man kunde sovit ut men neeeh. Idag har vi 11 månader tillsammans, snart 1 år. Underbart, lika lycklig nu som för elva månader sen. Ikväll ska vi gå på häcken-gais. 
 
Shoppingsug har jag också efter höstkläder...

Making me love you

Hade en skitbra gårdag med bästa vännerna. Spelade "tjejmiddag" och avslöjade det ena och det andra. Precis som det ska vara. Vi lyckades också laga en 3-rätters middag. Till förrätt hade vi snittar av smördeg med pesto och parmesan på, och huvudrätten bestod av kycklingfilé, tortellini fyllda med basilika, squash och röd pesto och till efterrätt gjorde vi egen marängswiss med glass, bär, banan, grädde, maränger och chokladsås. Riktigt bra blev det. 
 
Nu är det dags för promenad igen. Så jävla skönt. Blir en långis med moa och amanda ut mot bryngenäs, skår och lövekulle. Sen någon gång under eftermiddagen ska jag träffa joakim igen. MYSIG SÖNDAG <3<3<3<3
 

Missing you

Regnigt idag. Hade ju världens sommarkväll igår med sol och grill så blev en helomvändning minst sagt. Tanken är att vi ska gå en långpromenad nu men det öser ju ner men måste ut och röra på mig efter alla ostbågar igår, hehe.
 
Ikväll blir det lite middag och så hemma här faktiskt för en gångs skull. Passar på att vara med vänner nu när jocke ändå inte är hemma men saknaden smyger sig på emellanåt men imon är han hemma igen. 
 

Älskade sommarkväll

 
Iklädd mammas nya kjol drar jag nu på grillkväll med ett par vänner. Men först till maxi och inhandla lite förnödenheter inför kvällen. Ses imon blöggen. 

If I was a rich girl nanananananana

My look right now
 
Känner mig avslappnad idag. Igår kände jag mig smått irriterad och var rätt ilsken. Eller i alla fall i närheten av mitt egna hem där mina familjemedlemmar också bor. Men skönt när man vet varför. Flängde runt måndag, tisdag, onsdag och igår med. Tillslut måste jag bara få stänga in mig på mitt rum och bara vara själv och det gjorde jag igår kväll. Kollade på film med mitt nya gosedjur(kossa) som jocke vann åt mig på skarasommarland. 
 
Idag tar jag dagen lite som den kommer. Laddar upp bilder på fujidirekt som ska framkallas, kollar resor, funderar på vettiga saker och dricker kaffe. Ikväll blir det nog lite fiske. 

Värmeslag

 
Har under de senaste dagarna varit på jobbintervju, fikat, kollat fotboll, ätit på mcdonalds, varit på skarasommarland, ätit tacobuffé och tagit mitt första svenska dopp i sjön. Jäklar det var skönt att man har gjort det.  Och kanske blivit en nyans brunare på köpet för att det varit sol i flera dagar. 
 
Min kropp är trött. Ont i huvudet och bara trött helt enkelt. Men ska grilla ikväll i alla fall så det ska bli roligt/trevlitg/mysigt/varmt/gott. 

Boom 23 Juli

 
Vet inte riktigt vad jag vill få sagt med denna mängd egopics. Att jag först ligger i bara BH och håller på att klä om mig inför en middag med vänner ikväll, sen vill jag visa er mitt nya örhänge jag köpte i torsdags som jag tänkt bära idag, på bild nummer 3 skådar vi mig när jag försöker le och vara söt, men skjuter sedan mig själv för att jag är så jävla fånig framför kameran, och sista bilden beskriver mitt humör just nu: glad. 
 
Fördriver helt enkelt tiden litegrann med lifeframe. Ska ner och möta jocke om cirkus en timma för en kaffe innan jag drar mig till linnea. Vi ska äta och må gott ikväll minsann. Min älskade vänner. I´m out. 

Mysig helg

 
Spelar mobilspel och jag vinner även fast det inte ser ut så i mitt ansikte
Här är den dåliga förloraren
Myser lite
 
Har tillbringat hela min helg med jocke. I fredagskväll kollade vi på film, köpte nattmacka på statoil och myste. Igår åt vi frukost på altanen, spelade fotboll i trädgården, hängde vi med zerdesht på max och sen gjorde vi nåt misslyckat. Han spelade cs och jag kollade på tv men nej, det gör jag aldrig om. Det var jättetråkigt. Satt bara och vänta på att han skulle bli klar så han kunde komma och krama mig typ. 
 
Nu jobbar han igen, som vanligt på söndagar så nu är jag hemma. Ska snart åka till gymmet. Ska bli riktigt skönt. Kvällen är oplanerad och imorgon väntar jobbsamtal. 

Är jävligt glad idag

Smygfoto

Mår jävligt bra idag. Och ännu gladare blir jag när jag tänker på att jag ska träffa min larsson ikväll. Såg han senast i tisdags så det blir mysigt. 

Gårdagen

 
Hade en sån jäkla bra gårdag. Den var bara helmysig från det att jag vaknade till att jag la mig. Jag och camilla tog monsterbilen till partille och åt några kulor glass och drack kaffe på triumf glasscafé. Sen åkte vi till allum och gick inne i affärer med småplock, gjorde en matpaus på Max och sedan handlade vi sushi grejer. 
 
Sen åkte vi hem till henne och gjorde sushi med hennes mamma och hennes moster. Och gott blev det och mysigt hade vi ute på deras uteplats under några timmar. Lite chokladmousse och kaffe fick avsluta matkalaset och sen någon gång efter det åkte jag hem. 
 
Och under kvällen fick jag även lite tips om jobb så ska strax ringa upp denna person. Kul att jag är en sån person som typ har ångest när jag ska ringa en okänd person. Men det går nog bra! Vad kan hända?

Hey thursday

 
Redan torsdag. Jisses vad veckan har gått fort. Idag banne mig ska jag och camilla trotsa det rätt dåliga vädret och åka och äta glass på triumf glass i partille. Jag har aldrig varit där så tänkte att det passade bra idag när vi kände att vi ville göra nåt istället för att bara hänga på ett fik i stan. Blir väl förmodligen en sväng till allum med men med mina cash blir det nog ingen vidare shöpping. 
 
Ikväll ska vi göra egen sushi. Det var nästan exakt ett år sedan sist vi gjorde det hemma hos linnea så blir en favorit i repris ikväll fast med annat folk. Och imorgon på tal om ingenting hade jag och jocke vår första enmanna dejt. MYS. Så det får vi ha imorgon med babe?

Vänner

 
Ligger i sängen och funderar på mina vänner. Tänk vad många man haft genom alla dessa (snart) 19 år. Ibland säger man ju att "killar kommer och går men vänner består" men det stämmer ju faktiskt inte. För vänner kommer och går också men jag tror att jag har hittat mina vänner som består nu, i alla fall till en viss del. Klart jag kommer få nya när man börjar plugga igen och på jobb osv men vännerna jag har nu har jag liksom haft genom skoltiden/tonåren och det är dem som är dem riktiga bästa bästa kompisarna tror jag. Jag hoppas det i alla fall.
 
Mitt "gäng" som jag kallar det är rätt lustigt egentligen hur vi blev detta "gänget". Det är jag, camilla, louise, amanda, moa, linnea och olivia. När jag tänker efter hur jag nu ska förklara hur vi blev "till" så kommer jag på att det kommer bli alldeles för invecklat och svårt att förstå så jag skiter nog i det. Huvudsaken är att vi är ett gäng och att jag älskar att umgås med er. 
 
Sen har vi moa jarl, hon ingår väl inte riktigt i gänget men hon är absolut världens härligaste människa. Sen vi gick i tvåan på kullingsberg har vi varit såkallade "bästisar". Vi har inte gått i samma skola sen vi var tolv men har fortfarande samma vänskapsrelation och jag är såååå jävla glad för det. 
 
Och det är underligt också hur man kan ha små perioder med vissa kompisar där man umgås järnet under en viss period. Jag har haft det intensivt med både Moa Jonasson och Amanda. Det är faktiskt jävligt roligt under den tiden eftersom man då gör ALLT tillsammans typ. Man skapar en sjukt bra vänskapsrelation och det är tråkigt att det tar slut för det gör det ju alltid nån gång. Men som tur är har jag dem både kvar som närmaste vänner fortfarande. 
 
Dags att runda av, godnatt!

Göteborg nästa

oerhört cool i keps
 

SOLEN LYSER, SOLEN LYSER!!!!! 

Reallt miss this right now

Grekland, Maj 2012. Goa damer.

Bär


Ligger i sängen och chillar

 
 
vad gjorde du kl 8 i morse: körde jocke till jobbet
vad gjorde du för 15 minuter sedan:  lyssnade på "ligga med p3"
det sista du sa högt: "jag orkar inte"
vad har du druckit idag:  inget ännu
vad var det senaste du åt:  Hemmagjord pizza
vad var det senaste du köpte: Biobiljett
vad är det för färg på din ytterdörr: Vit
vad är det för väder hos dig just nu: Mulet med inslag av blå himmel
tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nej, tyvärr
drömmer du mycket: Det går i perioder
mardrömmar: Ja, om jag sett någon läskig film precis innan jag ska sova
vilket ämne är roligast i skolan: Idrott
favoritlåt just nu:  One Last Time - Agnes
vad ser du om du tittar åt höger:  En massa saker, skrivbord osv
vad gör dig glad just nu:  När jag tänker på att jag snart ska äta god frukost med blåbär och att jag ska få ha myskväll med min baby ikväll. 
vad ska du göra härnäst: Äta frulle
höger- eller vänsterhänt: Höger
humör just nu:  Bara bra!
favoritgodis:  Smågodis... eller ostbågar är rätt gott med
klädsel just nu: Bh och t-shirt
hur många kuddar sover du med: 
Endast 2
spelar du nåt instrument: Nej helt talanglös faktiskt inom det området
morgon- eller nattmänniska:  Morgon
vilka är viktigast för dig:  Pojkvän, familj, vänner
bio eller promenad: Promenad
snarkar du:  Nej
stjärntecken:  Lejon
vad vill du jobba som:  Något kul.. något med turism, journalistik eller barn
stökigt eller välstädat?  Välstädat
antal timmar sömn inatt?  6 timmar typ
sov du ensam?   Nej
vem sov hos dig senast? Moa Jarl
vad ser du fram emot?  Min ledighet, resor, höst&jobb, fikor på stan
vad vill du ha just nu?  En skopa apelsinchokladglass (så jävla gott)
vem längtar du mest efter?  Sol och bad...
vilken buss åker du oftast? Åker aldrig buss.
vilken årstid är det nu? Tydligen sommar

I´m only human

 
Nu drar jag iväg till stugan/farmor för att läsa böcker jag lånat på bibblan, äta farmors mat, mysa, köra fyrhjuling, hälsa på Leif och Ute, gå promenader i bengtsfors, bada bara för att jag måste få första doppet gjort, kolla in huset vi renoverar och bara ta det lugnt. Ligga i soffan hos farmor och dricka kaffe och äta kvällsmacka. 
 
Jag har längtat dit upp. Best place ever. Och har fått sommarlovskänsla nu äntligen. Är nu inställd på att vara ledig och nu är det bara skönt. Jobba/plugga ska man ju göra hela livet sen så bäst att passa på att ha sommarlov när man kan, hehe. 

Inväntar kvällens company

Såhär ser jag ut just nu
 
Ligger i sängen min och inväntar kvällens besök. Vi ska sitta i soffan och mysa som bara vi kan. Och prata prata prata. Det är det jag kan bäst när jag är med vänner. Dagen har varit lugn men ändå gått fort. Gick upp elva, åt frukost på balkongen och lyssnade på radio i över en timme, åkte och tränade, lagade mat och de senaste två timmarna har jag kollat på pretty little liars med altandörren öppen. 
 
Försöker "göra" nåt varje dag för är ju trots allt ledig nu i fyra veckor. Funderar starkt på att försöka skaffa mig ett jobb men just nu sitter det bara uppe i hjärnan. Har inte riktig den handlingskraften ännu. Vill komma bort ett tag från Alingsås. Just nu är bästa alternativet: sommarstugan. 

Söndag natt

 
Har en Moa i sängen på nedervåningen. Det sista jag frågar innan hon ska lämna bilen "har du dina nycklar nu då?". Rotar igenom handbagage och resväska. Ingen nyckel. Så nu sover hon här.

Söndag

Det stör mig verkligen att jag sitter hemma ensam idag. Jocke jobbar, camilla lagar 3-rätters, amanda är i varberg och moa är fortfarande i grekland. Dock ska jag hämta hem henne inatt så det är bra. Varför det stör mig är för att det är så jävla bra väder (????). Men ska istället njuta av stunden jag har just nu. Sitter i min altandörröppning och läser ikapp lite bloggar, spelar wordfeud med jocke, slappar, och lyssnar på ted gärdestad. Och idag levererar han sommarlåtar. Men egentligen skulle jag vilja ta ett kvällsdopp. Men antar att jag får vänta till nästa fin sommarkväll. 
 
I alla fall... blev utgång igår med. Knäppt. Var verkligen inställd på att ligga hemma i soffan och kolla film och äta ostkrokar. Men efter många om och men så kom vi till mangiamo. Idag blir det en cool kväll här hemma tills dess att klockan är 20 över ett i natt. Gör förmodligen en sväng om till jocke också innan jag tar bilen till landvetter. 
 

Last night

 
Hade en förjävla rolig gårkväll. Ärligt talat. Allt var så sjukt jävla kul. 
 
Nu är jag bakis typ. Trött, seg och ont i huvudet. 

Fredag

Gick upp halv nio för att boka biljetter till JUSTIN BIEBER men fan, stod att det inte fanns biljetter på några av de skektioner vi kollade på. Och orkade ju inte direkt söka på varenda liten jävla sektion. Och tydligen ska han göra en till konsert för att så många ville ha biljetter och de släpptes halv elva. KUL ATT MAN VISSTE DET. 
 
Aja. Efter det väckte jag jocke någon gång på förmiddagen och så åt vi frukost och lalalala. Nu ska jag snart stoppa nåt i magen för är hungrig. Och ikväll ska vi grilla och det pissregnar just nu. KUL. Men blir nog bra, får ju träffa bästa tjejerna. 
 
Kvällspuss

Hej

ÄLSKAR LIFEFRAME
 
Nu känner jag mig jätteäcklig när jag ligger i sängen. Kokhet dag så har blivit lite svettig på jobbe. Har bytt min första bajsblöja också. Nu är jag en supervikarie. Tycker jag själv i alla fall. 
 
Tid för en go dusch och sen ladda för en kväll med joakim.

Jobb torsdag

Så här söt är jag just nu. 
 
Ska cykla om till jobbet om fem minuter. Kommer bli en magisk dag. DET ÄR SOMMARVÄDER och ikväll ska jag och joakim göra kycklingkebab i pitabröd. Sen vill jag se solnedgången på lövekulle, hoppas han går med på det. 
 
BYEBYE 

Onsdag

 
Inhandlade färskt bröd, hallonkräm, jordgubbar, vattenmelon, kyckling kebab, pitabröd och cheese doodles innan frukost. Sen blev det mozarella på ciabattabröd till frukost och kaffe tillsammans med bror på balkongen. 
 
Nu tror jag att jag snart ska dra och träna. 

Tisdag

 
Sitter och skriver ikapp 9 dagar i dagboken. Tur att man har bra minne och minns vad man gjort och känt. Har inte bråttom i säng vilket känns skönt idag. Igår var jag "tvungen" att somna i tid för skulle upp vid kvart över fem men då kunde jag fan inte sova?! Jag låg och vred mig, tänkte på en massa skit så somnade halv tre istället. Anledningen till att jag var tvungen att stiga upp tidigt var att jag skulle med mamma och pappa till Landvetter och sen köra hem bilen. Var hemma halv sju igen så var det bara att somna om <3
 
Har för övrigt jobbat några timmar idag, ovanligt jag vet! Men är ledig imorgon och sen jobba lite till på torsdag. Kommer bli en bra vecka. Kan göra lite som man vill när bara jag och brorsan är hemma, sen blir det grill på fredag och som vanligt lite myskvällar med Joakim och förhoppningsvis träffa vänner. 
 
Har ikväll haft en väldigt kramig pojkvän på besök. Chillat har vi gjort och ätit kvällsfika innan han gick hem för imorgon skall han jobba.
 
 

Camilla saved me

Hängt på stan med camilla. Shoppat lite, ätit sushi till lunch och fikat på Espresso House. Väldigt mysig dag. Hon räddade mig från att dö av tristess idag. Efter att hon drog hem vid åtta har jag sträck kollat på pretty little liars. Det är galet vad jag kan bli besatt av serier. Den är grym!
 

10 månader

I lördags hade jag och joakim en halvdag på stures. Först kollade vi på häcken, sen åt vi stures burgare och avslutade med bowling. Tyvärr vann jag inte, men förlorade bara med 25 poäng. 
 
Och det är galet vad tiden springer iväg. Ungefär 300 dagar har vi varit tillsammans nu och jag älskar dig så mycket. Fast älskar inte när du sitter och pillar med din mobil..... hehe.